Razvrstitev najboljših e-športnih stavnic z Q Card

Qcard Mastercard je vznemirljiv izdelek iz Nove Zelandije. Združuje kartico za brezobrestna plačila pri izbranih trgovcih na Novi Zelandiji z Mastercard. To ima očitne prednosti za posameznike, ki uživajo v puntu na spletnem mestu za stave eSport. Qcard Mastercards zagotavlja običajno dostopnost, varnost in priročnost kartice Mastercard.

O QcardKako narediti depozit s QcardKako narediti dvig s QcardPrednosti in slabosti QcardMožnosti podpore strankam Qcard
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Qcard metoda depozita omogoča enostaven spletni dostop do podatkov o plačilu na spletnem mestu in v aplikaciji. Prav tako je pravočasna podpora strankam, stranke pa bodo presenečene nad vsestranskostjo kartice. Uporabnikom zagotavlja tudi nagrade in promocije. Vendar pa za kartico veljajo nekatere ključne omejitve in provizije, zato si oglejmo možnost plačila s kartico Qcard.

O Qcard

Qcard je bila ustanovljena na Novi Zelandiji in je bila prej v lasti Fisher & Paykel Finance Ltd. Kartica se je začela kot način za stranke, da kupujejo blago pri trgovcih na drobno in ga nato pozneje vrnejo.

Brezobrestno obdobje je strankam omogočilo cenejše plačilo s kartico Qcard, preden so bile izvedene nadaljnje spremembe obresti. Leta 2015 je podjetje prevzelo avstralsko podjetje FlexiGroup, ki je nadaljevalo s poslovnim modelom podjetja.

Stranke lahko izdelek QMastercard uporabljajo kot katero koli drugo Mastercard. Uporablja se lahko za spletne nakupe in depozite pri trgovcih ali Qcard Spletno mesto za stave na eSport po izbiri. Kartico lahko uporabljate tudi pri izbranih prodajalcih na Novi Zelandiji. Kupci lahko kupijo v kateri koli trgovini, ki jo želijo v državi, in izkoristijo obdobje brez obresti. Kartico lahko uporabljate na bankomatih in pri prodajalcih Mastercard v tujini.

Uporabniki lahko plačujejo z direktno bremenitvijo, Bpayjem in samodejnimi plačili s spletne platforme. Ček se lahko uporabi tudi za poplačilo računa. Vendar pa lahko traja pet dni, da se očisti.

Kako narediti depozit s Qcard

Polaganje na Qcard eSport stavnem mestu zahteva nekaj preprostih korakov. Najprej morate pridobiti Qcard za polog. To je mogoče uporabiti prek spletne strani ali pri izbranih prodajalcih.

Depozit na spletnem mestu eSport se začne tako, da obiščete spletno mesto za stave Qcard eSport in se pomaknete na stran za bančništvo ali blagajno. Nato med možnostmi depozita izberite Mastercard. Boljši bodo napoteni, da dodajo znesek pologa.

Naslednji korak je odgovor na nekaj varnostnih vprašanj, kot sta ime na kartici in številka kartice. Posamezniki lahko na zadnji strani kartice dodajo datum poteka veljavnosti in kodo CVC.

Določite znesek za polog na Qcard. Odgovorite na druga varnostna vprašanja, kot so ime na kreditni kartici, številka kartice, datum poteka in koda CVC kartice. Zavedajte se, da bosta obstajala tudi minimalna in depozitna omejitev. To bo odvisno od posameznega spletnega mesta Qcard eSports. Veljajo tudi pristojbine.

Kako narediti dvig s Qcard

Zmaga na spletnem mestu eSports pomeni, da je čas za umik. Spletne igralnice pogosto uporabljajo Mastercard, vendar ne vse. Igralec se pomakne do razdelka za blagajno ali bančništvo spletne strani in izbere Mastercard kot a

Način plačila s kartico Qcard. Spletne igralnice običajno zahtevajo podatke o sprednji in zadnji kreditni kartici, kot so depoziti. Dvige mora preveriti spletna igralnica, kar lahko traja nekaj dni ali več.

Za več informacij o zahtevah za dvig denarja v igralnici se obrnite na podporo. Obstajajo tudi minimalne in najvišje omejitve za dvig iz spletne igralnice. Prav tako je enostavno dvigniti na mobilnih telefonih, tako da greste v spletno igralnico in dvignete iz ustreznega razdelka. To lahko dokončate na namizni različici spletnega mesta ali z uporabo aplikacije in odprete stran za umik.

Prednosti in slabosti Qcard

Prednosti

 • Pridobite kartico Mastercard za nakazila in dvige na spletnih mestih za eSports stave
 • Prejemajte izdelke vnaprej brez provizije in tri mesece plačujte brez obresti pri izbranih prodajalcih
 • Varen in varen način za vplačilo na spletnih mestih e-športa
 • Nakupujte pri prodajalcih po vsem svetu in dvigujte na bankomatih v tujini

Slabosti

 • Visoke obrestne mere
 • Nekateri nakupi so na koncu dražji od prvotne cene, ko se dodajo obresti
 • Trgovci na drobno ponujajo trimesečne brezobrestne ponudbe za izdelke, kot so živila, ki spodbujajo slabo porabo
 • Izčrpne pristojbine

Možnosti podpore strankam Qcard

Qcard ima varno in šifrirano platformo za plačilo s kartico Qcard. Ima tudi veliko podpore za stranke. Podpora za stranke je ustrezna, podpora strankam pa je na voljo na Novi Zelandiji in v tujini. Podpora za stranke je več kot dovolj, da zagotovimo, da je poizvedbe mogoče jemati resno. Tukaj je še nekaj podrobnosti;

 • Telefon trgovca: 0800 22 22 55
 • Telefon za stranke: 0800 119 100
 • Stranka v tujini: +64 9 580 7399

Pisanje je tudi druga metoda za pošiljanje korespondence.

Columbus Financial Services Ltd – Zasebna torba ekipe za reševanje sporov 94013 Auckland 2241

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak