Responsible Gaming

Zagotavljanje, da boste stavili odgovorno

Odgovorno igranje ali hazardiranje je izraz, ki ga zelo pogosto uporabljajo igralnice in stavnice. Toda kaj to pomeni in zakaj je pomembno govoriti o tem? V tem razdelku govorimo o pomenu te zadeve. Če poznate nekoga, ki je ali je bil odvisen od iger na srečo ali igranja iger na srečo, ne oklevajte in si oglejte eno od naših priporočenih spletnih mest, ki bi jih bilo vredno ogledati.

Zakaj bi morali staviti odgovorno

  • Pomaga ohranjati zabavo pri stavah
  • Pomaga vam pri upravljanju vaših financ
  • Pomaga ohranjati zdrav odnos z ljudmi okoli vas

Odgovorno igranje na srečo

Kaj morate zdaj, da ohranite zdrave igralne navade:

  • Imejte proračun za stave, ki je nastavljen glede na vaš dohodek
  • Izogibajte se čustvom pri igrah na srečo
  • Če menite, da se spreminjate, ne oklevajte in prosite za pomoč
  • Spodbujajte druge k odgovornemu igranju na srečo ali stavam

To so zelo preproste navade, vendar se morate zavedati, ali je prišlo do sprememb v vašem odnosu do iger na srečo ali celo v resničnem življenju, v odnosih in porabi denarja. Ni lahka naloga ustvariti navade stav na zdrav način.

Tukaj vam ponujamo nekaj nasvetov, kako začeti svojo zdravo pot do iger na srečo.

Vzpostavite posebno nišo za stave

Če želite ohraniti dober proračun, s katerim lahko igrate, najprej določite znesek, s katerim lahko igrate. Ko igrate na srečo, je ključnega pomena, da imate stabilen dohodek – ne zapadite v misel, da živite od denarja, ki ga zaslužite z igrami na srečo. Stave in igre na srečo so na splošno hobi, zabavna stvar po dolgem dnevu. Ne bi smelo biti uničujoče in ne bi smelo uničiti vaših financ.

Poiščite partnerje za stave

Iskanje partnerjev in igranje v skupinah prinašata veliko zabave. Najprej se lahko poglobljeno pogovarjate o stavnih kvotah, katera so najboljša spletna mesta za stave, ki ste jih pred kratkim preizkusili, kako ugotoviti, na kaj staviti, ali pa preprosto delite svoje misli – česar ne bi nujno nekdo drug razumeti. Drug drugega lahko spodbujate k odgovornemu igranju in se podpirate v težkih trenutkih.