Takojšnje izplačilo

Stavnica s takojšnjim dvigom je tista, ki igralcem omogoča, da svoje dobitke dvignejo in izplačajo v 24 urah. Čas, ki ga potrebujete, je v veliki meri odvisen od uporabljene igralnice ali spletnega mesta za esport in države, v kateri ima igralec sedež. Trenutno obstaja le nekaj spletnih mest za eSport, ki omogočajo takojšnje dvige v ZDA in Avstraliji.

Da bi našli pravo spletno mesto za takojšnji umik, je priporočljivo, da si uporabniki vzamejo čas in opravijo ustrezno skrbnost. Prebiranje mnenj uporabnikov bo dalo jasno predstavo o tem, kako hitro se vsako spletno mesto izplača. Učinkovitosti postopka umika ni vedno mogoče ugotoviti samo iz časovnih lestvic, ki jih zagotavlja spletno mesto.

Nekateri bodo obljubili takojšen umik v 24 urah, vendar lahko traja dlje kot to. Nekateri bi lahko rekli 72 ur, vendar je lahko takoj. Na to vpliva tudi vrsta metode prenosa, ki jo igralec uporablja. Včasih je edini način, da resnično veš, da ga preizkusiš.

Spletne stave na ešport so postale izjemno priljubljene in zato je tako pomembno, da se igralci prepričajo, da uporabljajo pravo spletno mesto – takšno, ki bo njihove transakcije obdelalo hitro in učinkovito.

Section icon
Najboljša spletna mesta za takojšen umik za eSport 2021

Najboljša spletna mesta za takojšen umik za eSport 2021

Takojšnji umik je na voljo na številnih najboljših spletnih mestih za ešportne stave.

 • 1xBetNajhitrejši način dviga je Bitcoin, kjer je transakcije mogoče zaključiti v 15 minutah.

 • Betfair je vrhunsko spletno mesto z možnostjo hitrih sredstev, kjer je mogoče denar poslati na bančni račun v nekaj sekundah. To velja za stranke, ki imajo debetno kartico Visa ali predplačniško kartico.

 • Paddy Power ponuja takojšnje dvige od leta 2019. Spet velja za stranke, ki uporabljajo debetno ali predplačniško kartico Visa.

 • Ladbrokes ponuja možnost hitrih sredstev za uporabnike Visa Debit, vendar ne uporablja besede "takoj". Postopek bo še vedno deloval v nekaj urah.

 • Koral ponuja hitre dvige sredstev z najvišjim zneskom 2000 £ in navaja, da je treba sredstva prejeti v štirih urah.

 • William Hill ima neposreden vizumski sistem za štiriurni odvzem.

 • BetwayHitra možnost je umik v spletno denarnico, pri čemer lahko traja do 24 ur, da se prikaže na računu.

 • Bet365 ima možnost takojšnje bremenitve vize z veliko višjim najvišjim zneskom kot pri drugih metodah.

 • Rivarly je spletno mesto, kjer je najhitrejša možnost e-denarnica, kot je Skrill, in traja do 24 ur.

 • 22 Stavi ponuja tudi hitre možnosti e-denarnice za dvig denarja v 24 urah.

Najboljša spletna mesta za takojšen umik za eSport 2021
Zakaj nekatere stavnice tako dolgo izplačajo?

Zakaj nekatere stavnice tako dolgo izplačajo?

Nekatera spletna mesta za e-športne stave ne bodo imela nekoga, ki bi se ukvarjal z dvigi 24 ur na dan, in če ne, bi to moralo biti rdeča zastava za stranko, navsezadnje z veseljem jemljejo denar 24 ur na dan. Morali bi imeti možnost, da takoj obdelajo zahteve za umik.

V nekaterih primerih stranka morda ni opravila pravega postopka preverjanja in če so ti koraki še vedno nerešeni, bo spletno mesto morda želelo pridobiti več informacij, preden obdela zahtevo za umik. Primeri osebnih izkazov, ki bi jih morda potrebovali, vključujejo potni list, vozniško dovoljenje in dokazilo o naslovu. Dobro je, da poskrbite, da so ti koraki zaključeni čim prej, da ne bo čakanja, ko je potreben umik.

Stranka bi morala biti tudi zelo previdna pri vseh spletnih mestih, ki zahtevajo več kot en dan za obdelavo zahteve za umik. Nekateri od njih zamujajo plačila, da bi poskušali spodbuditi igralce, da nadaljujejo s stavami z dobitki, namesto da bi jih prenesli na zunanji račun. Ni utemeljenega razloga, da bi katero koli spletno mesto potrebovalo več kot en dan, da se izplača, tako da, ko igralec naleti na spletno mesto, ki to stori, naj izprazni račun in poišče drugo spletno mesto.

Zakaj nekatere stavnice tako dolgo izplačajo?
Ali lahko s stavnega mesta dvignete kakršen koli znesek denarja?

Ali lahko s stavnega mesta dvignete kakršen koli znesek denarja?

Nekatera spletna mesta lahko omejijo znesek, ki ga lahko uporabnik kadar koli dvigne. Dobro je, da to preverite vnaprej, preden začnete uporabljati spletno mesto. Na primer, če obstaja omejitev dvigov 50 £, vendar ima uporabnik 100 £, potem to pomeni več dvigov, da lahko pride do svojega denarja.

Poskrbeti, da imajo najhitrejši način dviga, je dobra ideja za vse, ki uporabljajo spletno mesto za e-športne stave. Obstajata dva elementa za hitrost umika. Prvi je čas, ki ga spletno mesto potrebuje za obdelavo zahteve. Drugi je čas, ki je potreben za izbrani način umika za obdelavo zahteve na koncu.

E-denarnica velja za eno najhitrejših možnosti in PayPal sodi v to kategorijo, vendar je resnično na voljo le v Združenem kraljestvu in Evropi. Trenutno v ZDA ni sistema e-denarnice. Naslednji najhitrejši sistem je eTransfer. To je povezava med trgovcem in bančnim računom uporabnika. Depoziti in dvigi so hitri in dejanski podatki o bančnem računu niso nikoli razkriti trgovcu.

Ali lahko s stavnega mesta dvignete kakršen koli znesek denarja?
Prednosti in slabosti stavnic z izplačilom v 24 urah

Prednosti in slabosti stavnic z izplačilom v 24 urah

Obstaja nekaj prednosti in slabosti uporabe spletnih mest za esport stave za takojšen dvig. Na plus strani:

 • Hitro izplačilo v 24 urah pomeni, da bo uporabnik lahko veliko hitreje dobil dostop do lastnega denarja. To jim bo nato dalo več možnosti za nadaljnje igranje na tem ali drugem mestu.

 • Kaže, da se spletno mesto za spletne stave na esport močno osredotoča na storitve za stranke, namesto da poskuša čim dlje obdržati denar svojih strank.

 • S toliko načini za dvig denarja s spletnih mest za esport stave zagotovo obstaja hitra metoda, ki bo ustrezala skoraj vsaki stranki, tako da nikomur ne bo treba čakati več kot 24 ur na svoj denar.

 • Hitre transakcije pomenijo, da denar porabi manj časa na spletnem mestu in je manj skušnjav za spontane stave.

Po drugi strani 24-urno spletno mesto za umik komajda nima slabosti, čeprav bi uporabniki morda želeli upoštevati, da to morda ni najpomembnejša stvar pri njihovi storitvi. Nekateri uporabniki bi morda raje imeli kakovostno storitev za stranke ali široko paleto ešportov, na katere bi lahko stavili.

Prednosti in slabosti stavnic z izplačilom v 24 urah