Splošna politika

Politika zasebnosti

Pri EsportRanker se zavedamo, da je pomembno zbiranje osebnih podatkov o naših uporabnikih, hkrati pa sta zaščita in zagotavljanje varnosti podatkov uporabnikov prav tako pomembna. Vse podatke uporabljamo samo za namene, ki so obvezni.

Vsi uporabniki, ki obiščejo spletno mesto EsportRanker, se strinjajo s pogoji naših splošnih politik, pravilnikov o piškotkih in zasebnosti. V tem pravilniku lahko najdete vse razloge, za katere uporabljamo podatke uporabnikov.

Če uporabnik ne želi, da se njegovi podatki uporabljajo na način, opisan v tej splošni politiki, ima pravico prenehati uporabljati to spletno mesto. EsportRanker si pridržuje pravico do spremembe te politike zasebnosti. Uporabniki tega spletnega mesta bodo ob uporabi tega spletnega mesta samodejno sprejeli vse spremembe katere koli naše politike.

Politika piškotkov

Ta politika piškotkov velja za esportranker.com, kot tudi za druge domene, povezane z blagovno znamko. Za nemoteno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Piškotki, ki jih uporablja EsportRanker, ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov o uporabniku. Uporabnik lahko naše piškotke kadar koli onemogoči, tako da jih izklopi v nastavitvah brskalnika, vendar nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno, ko so piškotki izklopljeni.

Piškotki, ki se uporabljajo na tem spletnem mestu

Google Analytics - To je orodje za optimizacijo trženja, ki se uporablja za zbiranje splošnih informacij o uporabnikih ob obisku naše spletne strani. To orodje nam omogoča, da vidimo, katere strani uporabniki obiščejo ali kako dolgo ostanejo na spletnem mestu. Google Analytics nikoli ne shranjuje zasebnih podatkov.

Matomo - To je orodje za optimizacijo trženja, podobno kot Google Analytics. Matomo zbira splošne podatke uporabnika, ki nam bodo pomagali pri optimizaciji spletnega mesta EsportRanker.

Javne površine spletnega mesta

Ne pozabite razkriti kakršnih koli osebnih podatkov na tem ali katerem koli drugem spletnem mestu. Vse informacije, ki jih uporabnik zagotovi na javnem območju spletnega mesta, bodo postale javne informacije.

Podatke, objavljene na forumu, klepetu v živo ali drugih javnih območjih interneta, lahko uporabljajo operaterji tretjih oseb. To lahko povzroči, da boste na svoj e-poštni naslov prejemali oglase in neželena sporočila.

Komunikacija

EsportRanker vam lahko občasno zagotovi informacije o našem spletnem mestu ali nepovezanih storitvah, če ste že navedli osebne podatke.

Uporabniki imajo možnost, da prenehajo prejemati naša sporočila. Ko zahtevamo več informacij, lahko uporabnik zavrne posredovanje podrobnosti ali pa se odstrani s katerega koli drugega seznama stikov.

Prepričajte se, da so podatki o vašem računu (vključno z geslom) varni. Nikoli ne delite podatkov svojega računa z nikomer in se zavedajte, da posredovanje osebnih podatkov in podrobnosti v internetu morda ni varno.