Novice

Najnovejše novice o stavah na StarCraft II
2022-09-15

Najnovejše novice o stavah na StarCraft II

Tekmovanje TeamLiquid StarLeague9 za StarCraft II je bilo objavljeno junija 2022. Ti dogodki se bodo začeli 29. julija in trajali do 4. septembra. Potekali bodo v spletu in zunaj njega na Team Liquidvadbeni objekt. Po začetnem spletnem turnirju bo 12 najboljših tekmovalcev odpeljanih na Nizozemsko, da bodo sodelovali brez povezave v vadbenem centru Team Liquid.

Najnovejši paket Community Care za PUBG
2022-09-08

Najnovejši paket Community Care za PUBG

PUBG je trenutno ena najbolj znanih stavnih iger za esport in obstaja veliko spletnih mest za stave za esport, kjer lahko igralci stavijo na igro. Dejstvo, da ekipa zadaj PUBG nenehno uvajanje sprememb za izboljšanje igre je eden od razlogov, zakaj je pridobila tako veliko privržencev.

N1 Bet in partnerji ponujajo edinstvene promocije
2022-09-01

N1 Bet in partnerji ponujajo edinstvene promocije

N1 Partners Group, matično podjetje N1 Bet, je razglasilo zmagovalca svoje nove promocijske kampanje z naslovom 'Mystery Drops.' Promocija, ki ponuja možnost osvojitve donosnega pota, nudi igralcem dvojno zabavo med igranjem igre Slot Hunter. 

Casumo Esports prenavlja svoje bonus ponudbe
2022-08-25

Casumo Esports prenavlja svoje bonus ponudbe

Casumo Esports, ki je v lasti in upravljanju Casumo Services Limited, je med najbolj priljubljenimi stavnimi mesti za e-šport. Med glavnimi razlogi za njegovo odobritev je, da ponuja impresivno paleto stavnih trgov za e-šport. Poleg tega ima ponudnik stav licenco v več jurisdikcijah, zaradi česar ni na voljo le igralcem z vseh koncev sveta, temveč tudi zaupanja vreden Spletno mesto za igre na srečo e-športa

Team Spirit pridobi W0nderful Sniper
2022-08-18

Team Spirit pridobi W0nderful Sniper

Preko njihovega Dota 2 divizije je Team Spirit doživel izjemno popularnost. K njihovemu razvpitju so pripomogle vrhunske uvrstitve na več tekmovanjih, kjer so premagovali znane atlete. Oboževalci so spremljali zmagoslavje ekipe Team Spirit na enem najbolj vznemirljivih turnirjev, ki so jim lahko bili priča, The International 10. 

Obvestilo udeležencev za DreamHack 2022
2022-08-11

Obvestilo udeležencev za DreamHack 2022

Glede na Galaksije dvojčice in Guinnessovo knjigo rekordov, DreamHack je največja LAN zabava in računalniški festival po vsem svetu. Dogodek predstavlja najhitrejši in največji internetni promet na svetu. Navdušenci lahko prek spletnih stav na e-šport predvidijo več pomembnih prihajajočih dogodkov. Ti turnirji se prenašajo v živo na različnih platformah.

Vodnik za stave: Prihajajoči dogodki Rocket League 2022
2022-08-04

Vodnik za stave: Prihajajoči dogodki Rocket League 2022

Industrija e-športnih iger je že leta izjemna atrakcija. In čeprav je na voljo vse vrste strelskih naslovov, večina igralcev e-športa postane nekoliko zaskrbljena glede splošnih naslovov in predvidljivih načinov igre. Raketna liga igralci so tako srečni. Ta e-športni naslov izstopa v svojem žanru, saj zagotavlja dobro privlačnost, zahvaljujoč svojemu fascinantnemu konceptu. Hitro naprej, Rocket League se ponaša z impresivnim seznamom tekmovalnih dogodkov.

Zlobni geniji dajejo skoraj zanesljive stave
2022-07-28

Zlobni geniji dajejo skoraj zanesljive stave

Evil Geniuses je e-športna ekipa v Severni Ameriki. Ta e-športna ekipa je ena najstarejših svetovnih ešportnih franšiz. Ustanovljen je bil v Viktoriji v Britanski Kolumbiji leta 1999. Ekipa ima zbirko igralcev in ekip v različnih žanrih.

Nindže v pižamah še naprej prevladujejo v e-športu
2022-07-21

Nindže v pižamah še naprej prevladujejo v e-športu

Divizija ZETA si je zagotovila finale Valorant Champions Tour Rega za končnico Masters Reykjavika s ključno zmago z dvema proti ena nad Ninjas in Pyjamas. Obe ekipi sta se v izločilno tekmo uvrstili z rezultatom ena ena v skupinskem delu, zmagali proti Fnatic in izgubili proti DRX.

Valorant pretresa trg z novimi izdajami
2022-07-14

Valorant pretresa trg z novimi izdajami

Valorant je vodilni prvoosebni strelec, ki ga je ustvaril Riot Games. Riotov nenavaden marketinški načrt z uporabo streamerjev je že postavil več rekordov Twitch. Priljubljenost je posledica izvirnosti igre in edinstvene tržne tehnike Riot, zaradi katere je Valorant postal izbira za spletne stave na ešport.

Prihajajoči dogodki CS: GO
2022-07-07

Prihajajoči dogodki CS: GO

Milijoni oboževalcev dnevno spremljajo ešport po vsem svetu. Field Level Media objavlja serijo pregledov, s katerimi oboževalcem predstavi najbolj priljubljene naslove, ekipe in osebnosti. Igre zajemajo različne formate, vrste tekmovanj in urnike.

Fnatic je še vedno priljubljen pri stavah na e-šport
2022-06-30

Fnatic je še vedno priljubljen pri stavah na e-šport

Fnatic Still a FanFnatic je ena najboljših ekip na sceni spletnih stav za e-šport. Kot ena najstarejših eSports organizacij se ekipa ponaša z velikim ugledom na večjih eSports turnirjih.

Melbet uvaja vrsto nagrad
2022-06-23

Melbet uvaja vrsto nagrad

Spletna stran stavnice Melbet je ena najbolj neverjetnih lokacij za ljubitelje športnih stav. Igralci lahko igrajo z dobrimi kvotami in takoj dvignejo denar. Melbet je uporabniku zelo prijazno spletno mesto. Po končanem hitrem postopku registracije bodo uporabniki lahko takoj začeli s stavami. Tudi prvi depozit ni pretirano nizek, 1 €.

Pixel.bet Potovanje do eSports Prominence
2022-06-16

Pixel.bet Potovanje do eSports Prominence

Nekje v začetku januarja 2018 je Pixel.bet objavil svojo trditev na sceni stav na e-šport, potem ko je odprl namensko spletno mesto za e-športne stave. Pixel.bet je bil v svojih zgodnjih letih usmerjen le na evropski trg in je deloval pod licenco za igre na srečo Curacao. To je pomenilo, da ponudnik stav ni bil na voljo v Združenem kraljestvu, ker takrat ni imel licence britanske komisije za igre na srečo.

Parimatch zapusti Rusijo in se razširi v Indijo
2022-06-09

Parimatch zapusti Rusijo in se razširi v Indijo

Parimatch je med najboljšimi spletnimi mesti za esport, ki so vredna zaupanja, kjer lahko igralci vedno stavijo na svoje najljubše ešporte, turnirje ali nogometni klub. Parimatch ponuja stave v živo, tekoče športne novice in lestvico prvenstev. Ponudnik stav zagotavlja tudi podrobno statistiko in dnevno analitiko. Igralci lahko stavijo na več kot dvajset športov iz več kot petdesetih držav. Ti dogodki pokrivajo več kot dvesto lig z več kot 500 dnevnimi športnimi dogodki.

Najnovejši pregled urednikov Zulabet
2022-06-02

Najnovejši pregled urednikov Zulabet

Zulabet je ena novejših spletnih stavnic, ki v zadnjem času vzbuja veliko zanimanja. Podjetje, ki stoji za njim, Maltix Limited, je gotovo naredilo veliko, da bi lebdilo v zelo konkurenčni industriji iger na srečo, še posebej po tem, ko se ji je pridružilo tako pozno. Ta pregled poudarja nekatere nove in edinstvene funkcije, ki jih je Zulabet v zadnjem času implementiral, da bi mesto za stave izstopalo v panogi.

Prev1 / 3Next