Vaš vodnik za stave za e-šport 2024

Industrija e-športov iger na srečo v zadnjih dveh do treh letih pridobiva precejšnjo popularnost. Eden glavnih razlogov za vse večjo priljubljenost je pandemija Covid-19, ki je prizadela svet. Pandemija je povzročila odpoved številnih glavnih športnih dogodkov. Posledično je eSports postal najboljša možnost, saj so se dogodki v tem času lahko nadaljevali na spletu. Številni vlagatelji so se tudi preusmerili na stavljanje na e-šport, saj so se trgi športnih stav zmanjšali.

Številni igralci in igralci so še vedno relativno novi v ešportnih stavah. Vendar pa je krivulja učenja lahko nekoliko strma in lahko prinese zelo visoke stroške za stava. Namesto da bi igralci vse ugotovili na poti, medtem ko je njihov denar ogrožen, lahko uporabljajo vodnike za stave na ešport.

Najboljši vodniki za stave na esportRazlogi za uporabo vodnika pri stavah na e-športVrste vodnikovGlosar za stave na e-šport
Stavne aplikacije

Sodobni človek je vedno iskal zanesljive in priročne načine za krmarjenje po življenju. Zahvaljujoč napredku tehnologije je zdaj mogoče dostopati do različnih storitev od kjer koli in kadar koli. Na primer, v svetu iger eSports se je zdaj lažje kot kdaj koli prej pridružiti aplikaciji za eSports stave in začeti s spletnimi stavami.

Prikaži več
Stavna strategija

Esports stave veljajo za nov trend v svetu stav in so postale priljubljen način preživljanja časa na spletu, medtem ko poskušate osvojiti nekaj denarja. In čeprav stave na e-šport, tako kot vse druge oblike iger na srečo, ne zagotavljajo nobenega dobička, vam lahko dobra strategija pomaga, da kar najbolje izkoristite izkušnjo.

Prikaži več
Kako staviti

V tem priročniku za stave na e-šport izveste vse o stavah na elektronske športe. Prav tako ostanite z nami, če želite izvedeti, katere so najboljše zvrsti video iger in naslovi video iger, na katere lahko stavite, ter nasvete za stave na e-šport. Nobenega dvoma ni, da je industrija e-športa priča eksponentni rasti. S prihodom pandemije so se e-športne stave razcvetele in danes so najhitreje rastoča oblika stav.

Prikaži več
Razlaga stav

Po zapisih se je prvo uradno tekmovanje v video igrah odvijalo 19. oktobra 1972. Tekma je temeljila na video igri Spacewar in je potekala na univerzi Stanford. Poimenovali so jo medgalaktične vesoljske olimpijade. Nagrada je bila enoletna naročnina na Rolling Stone, ki so jo osvojili Bruce Baumgart, Tovar in Robert E Maas.

Prikaži več
Terminologija

Žargon se nanaša na posebne izraze, besedne zveze ali besede, ki se uporabljajo na določenem področju ali poklicu, kot so pravo, šport, medicina, posel itd. Običajno žargon razumejo uporabniki na tem določenem področju; drugim je težko razumeti. Kljub temu je žargon e-športa samostojno področje in ima široko paleto besednih zvez in terminologij, ki jih uporabljajo stava in igralci iger. In čeprav so nekatere od teh terminologij specifične za igro, so druge splošne terminologije.

Prikaži več
Poiščite najboljše strani

Trg e-športa je v zadnjih nekaj letih (to je leto 2022) doživel astronomsko rast, prihodki, ustvarjeni v industriji, so z vsakim letom dosegli najvišjo vrednost vseh časov. Svetovna gledanost e-športa se je prav tako izjemno povečala, saj se na stotine milijonov zdaj uglasi za gledanje eSport turnirjev. Pravzaprav se pričakuje, da bo gledanost ešporta do leta 2024 dosegla 0,5 milijarde, kot poroča Consumer Technology Association.

Prikaži več
Poiščite perfekten bonus

Zaradi naraščajoče priljubljenosti iger eSports stavnice uporabljajo različne strategije, da bi igralce motivirale. Uporaba bonusov je nedvomno sestavni del trženja e-športa. Ker industrija spletnih iger postaja močno konkurenčna, ostaja jasno, da imajo igralci e-športov še boljše možnosti za najboljše bonuse.

Prikaži več
E-športne igre žanri

Pred približno desetletjem si nihče ne bi predstavljal, da bo tekmovalni šport presegel tradicionalne športne dogodke. Ker e-športne igre prevzamejo industrijo iger na srečo, ni nobenega dvoma, da lahko te igre ugodno tekmujejo s konvencionalnimi športi. Toda kaj pravzaprav je ešportna igra? Kateri žanri esporta obstajajo? Zakaj jih je za stave pomembno poznati?

Prikaži več

Arbitražne stave

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter

Najboljši vodniki za stave na esport

Na voljo so tudi vodniki za stave za izkušene ali izkušene igralce, ki želijo izboljšati svoje strategije. Vodniki so na voljo za skoraj vse e-športe, ki jih ponujajo spletna mesta za igre na srečo.

Treba je omeniti, da niso vsi vodniki za stave na e-šport učinkoviti za vsakogar. Nekateri imajo lahko celo zavajajoče informacije. Zato je ključnega pomena, da igralci pridobijo svoje vodnike le iz uglednih virov. Igralci morajo biti tudi izbirčni glede tega, kateremu vodniku slediti.

Raziskave pridejo prav pri izbiri najboljših vodnikov za ešport. Različni ešportni dogodki običajno ponujajo različne stave na isto igro ali turnir.

Odločitev o pravem je lahko nekoliko zmedena, zlasti za novince. Nekateri igralci stav morda celo ne poznajo nekaterih vrst stav, primernih za njihove stavne strategije. Dobro raziskovalno delo lahko igralcu pomaga izbrati stave, za katere je najverjetneje pozitiven izid.

Ešportni vodniki lahko tudi pomagajo igralcem pri boljših napovedih. To je zato, ker igralcem omogoča, da izvedo več o ekipe ali igralci. To vključuje njihovo zgodovino uspešnosti in trenutno formo. Takšne informacije lahko pomagajo pri boljših stavnih odločitvah.

Branje vodnikov je pomemben del prizadevanj vsakega igralca za ustrezno skrbnost. Vodniki za stave na e-šport ne zagotavljajo le splošnih informacij, temveč igralcem pomagajo oblikovati učinkovite stavne strategije. Če veste več o ešportnih ekipah ali igralcih in njihovih nastopih, je lažje oblikovati nove strategije, zlasti kako in kdaj staviti.

Razlogi za uporabo vodnika pri stavah na e-šport

Stave na e-šport so lahko precej zahtevne, kaj šele poznati prave stave. Vodniki so še posebej priročni za novince, ki nimajo jasne predstave o tem, kako staviti na e-šport.

Drugi glavni razlog je prihranek časa. Uporaba vodnika za stave lahko zmanjša čas, ki ga morajo igralci porabiti za raziskovanje. Slediti morajo le temu, kar je v vodniku. Vendar pa morajo zagotoviti, da uporabljajo zanesljive stavne vodnike iz zanesljivih virov.

Vodniki za stave na e-šport so prav tako lahko v pomoč, lahko pridejo prav tudi za posameznike, ki ne vedo ničesar o e-športu ali stavah na splošno. Z drugimi besedami, vodniki za stave na e-šport lahko pomagajo nadomestiti pomanjkanje znanja.

Vrste vodnikov

Obstajajo štiri glavne vrste vodnikov za stave v video igrah, od katerih vsaka ponuja različne prednosti. Spodaj je kratek opis vsakega od njih.

 • Navodila za uporabo: Vodniki z navodili so na splošno zasnovani tako, da pomagajo boljšim pri splošnem postopku iskanja in sklenitve stave. Običajno so v obliki korak za korakom. Na primer, igralec, ki ne ve, kako dostopati do razdelka esport na stavnem mestu ali kako staviti na igro esporta, se lahko obrne na vodnike z navodili.
 • Strateški vodniki: Kot že ime pove, so strateški vodniki zasnovani tako, da igralcem pomagajo izbrati učinkovite stavne strategije za e-šport. Zaradi številnih različnih stavnih strategij za e-šport je izbira pravih zahtevna, zato so strateški vodniki bistveni.
 • Pojasnila: Razlage so vodniki, namenjeni dajanju informacij. Igralcem naj bi pomagali bolje razumeti vse, kar obstaja v zvezi s stavami na e-šport. Igralci lahko nato znanje uporabijo za sprejemanje bolj informiranih stavnih odločitev.
 • Vodniki kvot: Vodniki po kvotah za e-šport so zasnovani tako, da igralcem pomagajo razumeti kvote, ponujene za igre e-športa. Vodniki jim lahko tudi pomagajo razumeti, kako lahko kombinirajo kvote ter prednosti in tveganja kombiniranja kvot. Vodniki po kvotah lahko tudi pomagajo igralcem izbrati prave kvote.

Glosar za stave na e-šport

 • Stava 3: To je priljubljena oblika v e-športu, pri kateri se zmagovalna stava odloča v treh krogih ali mapah. Igralec ali ekipa, ki zmaga v dveh krogih ali zemljevidih, postane zmagovalec.
 • stavnica: Stavnica je neuraden izraz za stavnico. Uporabite lahko tudi športno stavnico ali operaterja športnih stav.
 • Ekskluzivna stavnica za esports: To se nanaša na stavnico, ki ponuja samo stave na e-šport. Spletna mesta za stave na e-šport ne ponujajo stav na noben običajni šport.
 • Bankroll: Bankroll se nanaša na denar igralca na njihovih stavnih računih, ki ga lahko uporabijo za stave po lastni presoji.
 • Naključni igralec: Priložnostni igralec je igralec, ki stavi predvsem v zabavne namene in pri stavah ne uporablja nobenih strategij.
 • Prva krvna stava: Edinstvena vrsta stave spletne stave na esports pri kateri lahko igralci stavijo na to, katera ekipa ali igralec bo prvi ubil v igri streljanja ali bitke.
 • Če stavi: To so posebne vrste stav, ki veljajo le, če so izpolnjeni različni vnaprej določeni pogoji.
 • Stave v igri: To je takrat, ko igralec stavi na tekmo, ko se je ta že začela. Razpoložljivost takšnih stav se običajno med igro pogosto spreminja, s tem pa tudi kvote.
 • Stava na zmagovalca zemljevida: To je stava na ekipo, ki zmaga na posameznem zemljevidu v ustrezni esport tekmi.
 • Naslednja stava za ubijanje: Stava na ekipo, ki bo dosegla 'naslednji uboj' v ustrezni igri esporta.
 • Brez dejanj: Trg ali izbor je razveljavljen, zaradi česar vsi igralci dobijo povrnjeno plačo.
 • Končna stava: To je stava na izid a tekmovanje ali turnir kot celota.
 • Stave na preobleke: Neobičajna vrsta stav na e-šport, pri kateri igralci stavijo svoje predmete v igri.
 • Vrednost stave: To je stava z bolj verjetnim izidom, kot nakazujejo njene kvote, običajno glede na igralčevo razumevanje.
 • Oblika kvote: Tako so kvote predstavljene, na primer v decimalnem formatu, ulomku ali obliki denarne linije.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak