Vse o Age of Empires Betting Odds

Če že vse življenje igrate igre FPS, verjetno še niste slišali za to igro. Vendar bi bili presenečeni, ko bi slišali, da je Age of Empires zelo priljubljena video igra. Age of Empires ima tudi svojo lastno esport sceno, kjer se redno odvijajo ešportni dogodki.

Druga stvar, ki vas lahko preseneti, je, da so stave Age of Empires prav tako zelo priljubljene. Če se tudi vi želite vključiti v stave Age of Empires, morate izvedeti več o stavnih kvotah Age of Empires. Na vašo srečo bomo tukaj zelo podrobno razložili stavne kvote Age of Empires.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Vse, kar morate vedeti o stavnih kvotah Age of Empires

Morda mislite, da se vam ni treba učiti o kvotah za Age of Empires, saj je postopek stav dokaj preprost. Do neke mere bi imeli prav, ker Stave Age of Empires ali katera koli druga vrsta stav na ešport je v svojem bistvu precej preprosta.

Vzemimo primer esports tekme med TheViperjem in DauT. Recimo, da ste močno prepričani, kateri igralec bo zmagal na tekmi.

Izberete stavnico in stavite nekaj denarja na igralca, za katerega mislite, da bo najverjetneje zmagal. Če imate prav glede izida, dobite nekaj denarja poleg svoje stave. Vendar, če se motite, izgubite znesek stave. Zdi se preprosto.

No, to je le osnovna razlaga delovanja stav. Iz te razlage ne boste vedeli, kakšen natančen znesek boste prejeli v zameno, če zmagate, in ne boste mogli uganiti, kakšne so možnosti za določene izide tekme, ki se dejansko odvija.

Vendar sta obe stvari pojasnjeni s stavnimi kvotami. Iz tega razloga morate izvedeti več o stavnih kvotah igre Age of Empires, preden začnete staviti na ešportne dogodke igre Age of Empires, kot je Zlata liga.

Razlaga stavnih kvot Age of Empires

Kot smo že omenili, vam stavne kvote Age of Empires povedo dve pomembni podrobnosti o izidu tekme ali dogodka Age of Empires. Prvič, stavne kvote Age of Empires vam povedo natančen donos, ki ga boste dobili, če položite določen znesek.

Zakaj je to koristno? No, če poznate natančen donos, ki ga boste dobili za znesek, s katerim stavite, boste dobili boljšo predstavo o tem, ali je tveganje vredno donosa ali ne. Na primer, če je stava zelo tvegana in boste za stavo 100 $ prejeli samo 20 $ donosa, je morda ne boste izbrali. Vendar, če stava ni tako tvegana in dobite 70 $ v zameno za stavljeno 100 $, potem se boste morda odločili.

Druga pomembna stvar, ki vam jo stavne kvote Age of Empires povedo o izidu, je verjetnost, da se zgodi. Poznavanje možnosti, da se dogodek zgodi, je tudi koristno pri ugotavljanju, ali je tveganje vredno sprejeti ali ne.

Obe stvari sta ključni informaciji. Če pa želite pridobiti te informacije, morate znati brati vrste lihih formatov, ki so razloženi v naslednjem razdelku.

Vrste stavnih kvot za e-šport Age of Empires

Za stave Age of Empires lahko najdete skupno tri vrste stavnih kvot. Te vrste se imenujejo tudi neparni formati za stave Age of Empire. Trije formati za stave Age of Empire vključujejo decimalni format, frakcijski format in ameriški format.

Fractiona Odds

Ulomek uporablja ulomek za predstavitev možnosti za izid, na primer 4/1 ali 3/2. Kvote 4/1 so izražene štiri proti ena. Pri delnih kvotah prva številka predstavlja znesek denarja, ki ga boste prejeli, če ste stavili v vrednosti druge številke in zmagali.

Če na primer stavite 1 USD z delno kvoto 4/1, boste v zameno za zmago pri stavi prejeli 4 USD. Če stavite 5 $, boste v zameno dobili 20 $ (5x4). Ker je to več kot dvojni donos, vam kvote 4/1 prav tako povedo, da so možnosti za izid nizke.

Decimalne kvote

Druga preprosta nenavadna oblika je decimalna oblika. Pri decimalnem formatu imajo kvote število z decimalko, na primer 1,5 ali 2,5. Decimalne kvote predstavljajo natančen večkratnik, ki ga boste dobili v zameno, če zmagate, kar je v primeru kvote 1,5 1,5-kratnik zneska vaše stave.

Torej, če stavite 100 $ na izid s kvoto 1,5, boste prejeli skupni donos 150 $. Ker je to manj kot dvojni donos, vam kvota 1,5 prav tako pove, da so možnosti za izid visoke.

American Odds

Končno imamo American Odds. Za predstavljanje kvot uporabljajo številko in negativni ali pozitivni predznak. Kvota -120 vam pove, da boste morali staviti 120 $, da dobite 100 $, kvota +120 pa vam pove, da boste dobili 120 $, če stavite 100 $.

Kje najti najboljše kvote za Age of Empires

Stavne kvote Age of Empires vam pomagajo pri odločitvi, ali je tveganje vredno ali ne. Vendar, če pogledate stavne kvote za Age of Empires pri več različnih stavnicah, boste ugotovili, da je pri nekaterih stavnicah vredno tvegati, pri drugih stavnicah pa ni vredno tveganja.

Zakaj je tako, se lahko vprašate? No, stvar je v tem, da nimajo vse stavnice enakih kvot. Pri eni stavnici lahko dobite 20 $, če stavite 100 $, pri drugih stavnicah pa 25 $. Morda mislite, da to ni tako velika razlika, vendar je zaradi tega lahko določena stava izvedljiva možnost.

Tudi če temu ni tako, ni razloga, da bi se odločili za stavne kvote, ki vam ne prinašajo solidnega donosa. Iz tega razloga morate vedno iskati najboljše stavne kvote za Age of Empires.

Ko pa začnete iskati stavnico z najboljšimi stavnimi kvotami za Age of Empires, boste takoj ugotovili, da je to dolgotrajen proces. Če ne želite porabiti vsega tega časa, se lahko odjavite esportranker.com, kjer lahko najdete stavna mesta za najboljše stavne kvote za Age of Empires.

Najboljše stavne kvote za Age of Empires v živo

Stavne kvote za Age of Empires v živo so tiste, ki se uporabljajo za stave v živo za Age of Empires. Pri tej vrsti stav stavite na tekmo e-športa Age of Empires, ki se odvija v realnem času. Tako lahko vidite vse dogajanje in se nato odločite, kakšno stavo boste sklenili glede na potek tekme.

Stvar pri stavnih kvotah Age of Empires v živo je, da se spreminjajo tudi glede na potek tekme. Ko postane en izid verjetnejši, se začnejo stavne kvote spreminjati. S temi spreminjajočimi se kvotami lahko včasih najdete odlične priložnosti, še posebej, če imate veliko več znanja o igri.

Iz tega razloga bi morali izkušeni stavniki vedno izkoristiti stave v živo kvote, ko imajo to možnost.

Stavite na Age of Empires s pravim denarjem

Če razmišljate o stavah na ešportni dogodek Age of Empires s pravim denarjem, potem imate srečo, saj obstaja ogromno spletnih platform, kjer lahko to storite. Ne le to, postopek je tudi zelo preprost.

Če želite staviti na Age of Empires s pravim denarjem, morate najti stavnico, ki ponuja stavne trge za Age of Empires. Nato se prijavite pri tej stavnici in opravite depozite s pravo gotovino, kot sta Visa ali MasterCard. Ko je to opravljeno, poiščite dogodek, ki ga pokriva stavnica, pojdite skozi stavne trge in stavite na izid, za katerega mislite, da se bo verjetno zgodil.

Morda boste premislili o stavah na Age of Empires s pravim denarjem. Če ste izkušen igralec igre Age of Empires in poznate veliko o njeni ešportni sceni, so lahko stave na Age of Empires s pravim denarjem odlična možnost za vas.

pogosta vprašanja

Ali lahko stavite na Age of Empires s pravim denarjem?

Da, na Age of Empires lahko stavite s pravim denarjem. Ešportni dogodki Age of Empires se odvijajo redno vsako leto in ogromno spletnih stavnic ponuja stavne trge zanje.

Kaj vam povedo stavne kvote za Age of Empires?

Stavne kvote Age of Empires povedo dve glavni stvari. Najprej vam povedo natančen znesek, ki ga boste dobili v zameno za zmago pri stavi. Drugič, povedo vam možnosti, da dobite stavo.

Ali so stave Age of Empires varne?

Stave Age of Empires so stoodstotno varne, vendar le, dokler za stave uporabljate zakonite in ugledne platforme. Na nelegitimnih platformah ste lahko prevarani.

Ali so stavne kvote za Age of Empires v živo boljše?

Odvisno, kako izkušen si. Če ste izkušen stavni igralec, lahko najdete odlične priložnosti pri stavnih kvotah v živo. Lahko pa jih preizkusite, tudi če nimate veliko izkušenj.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak