Stavna strategija

Esports stave veljajo za nov trend v svetu stav in so postale priljubljen način preživljanja časa na spletu, medtem ko poskušate osvojiti nekaj denarja. In čeprav stave na e-šport, tako kot vse druge oblike iger na srečo, ne zagotavljajo nobenega dobička, vam lahko dobra strategija pomaga, da kar najbolje izkoristite izkušnjo.

Če iščete več informacij o tem, kako vlagati v strategijo stav na ešport, potem je to objava v blogu za vas! Toda kaj je strategija stav na eSport?

Razložena strategija stav na esportZakaj je koristno imeti strategijo stavKako ustvariti strategijo stav na e-športNasveti za stave na ešport
Razložena strategija stav na esport

Razložena strategija stav na esport

Strategija stav na e-šport je niz pravil, ki vas vodijo naprej kako staviti na e-šport. Imeti strategijo kaže zrelost pri stavah, pa tudi dobro poznavanje trenutnega okolja stav. Strategija obravnava različne spremenljivke, ki lahko vplivajo na vaše možnosti za zmago pri stavi na e-šport. Na primer, preden oddate stavo, boste morali raziskati dogodek, ugotoviti, ali so v kakšni novici, in prebrati o njihovi pretekli uspešnosti, da ugotovite, kakšne so kvote.

Razložena strategija stav na esport
Zakaj je koristno imeti strategijo stav

Zakaj je koristno imeti strategijo stav

V današnji družbi so ljudje navajeni takojšnjega zadovoljstva, ki prihaja iz njihovih pametnih telefonov. Pričakujejo, da se stvari naredijo hitreje, saj jih je s tem nahranil marketing na družbenih omrežjih. Staromoden način početja stvari – vzeti si veliko časa in razmišljati o tem – ne ustreza današnji generaciji.

S to nenadno spremembo našega načina življenja se je povečalo povpraševanje po strategijah stav na e-šport, ki pomagajo stavam, da kar najbolje izkoristijo svoje stavne izkušnje. Oglejte si naslednje tri razloge, zakaj bi morali razmisliti o strategiji za svoje stave na e-šport.

Pomaga pri upravljanju bančnih računov

Pogosta napaka, ki jo dela večina ljudi, ko gre za e-športne stave, je ne določanje proračuna. Dobra strategija stav na e-šport bo pomagala pri upravljanju bančnih računov. Pomaga vam lahko tako, da zagotovite, da je vaš bančni račun zdrav in da v primeru slabe stave ne izgubite vsega denarja. Pomembno je razumeti, koliko denarja bi morali naložiti na spletno mesto vsak dan, tudi če je to le nekaj dolarjev, ker izguba denarja pri e-športnih stavah ni novica.

Eden od načinov za prihranek denarja pri stavah na e-šport je strategija, ki vključuje nastavitev mesečne omejitve depozita. To lahko pomaga pri upravljanju bančnih računov in zagotovi, da ne boste porabili vsega denarja, če se bodo stvari vaše ekipe med tekmo ali turnirjem začele odvijati proti jugu.

Pomaga zmanjšati izgube

Dobra strategija stav na e-šport pomeni ne samo vlaganje stav v nobenem primeru – ampak samo v tistih, kjer so vaše možnosti za zmago visoke. Eden od načinov, da veste, kam vložiti svoj denar, je tako, da ugotovite, kateri ekipi dajejo prednost stavnice ali drugi stava. Poleg tega, če vaša strategija vključuje majhne stave, se boste zaščitili pred izgubo preveč denarja za eno samo stavo.

Omogoča maksimalno uživanje

Najslabše, kar lahko storite, je, da se odločite za e-športne stave z miselnostjo, da dobite vsako stavo. Pravzaprav gre pri stavah, tako kot pri vseh oblikah iger na srečo, za izgubo, čeprav je zmaga zelo možna. Toda pri stavah je več kot le zmaga ali poraz; zabavni del.

Stave na e-šport so priljubljena zabava, ki ljudem daje možnost druženja, gledanja eSport dogodkov in celo druženja. Če imate stavno strategijo, ki vključuje stave majhnih zneskov, potem lahko postavite stavo, se usedete in se osredotočite na gledanje svojega favorita, saj veste, da ni možnosti, da bi izgubili preveč denarja na stavo, ki ste jo dali.

Zakaj je koristno imeti strategijo stav
Kako ustvariti strategijo stav na e-šport

Kako ustvariti strategijo stav na e-šport

Ustvarjanje strategije stav na ešport je zapleten proces, ki zahteva razumevanje delovanja strategij stav. To je še bolj popolno zaradi dejstva, da ne obstaja enotna strategija, ki bi zagotavljala dobiček. Zato strokovnjaki za stave priporočajo, da preizkusite več strategij stav, dokler ne pridete do tiste, ki vam ustreza.

Osnove ustvarjanja strategije stav na ešport

Ne glede na strategijo, ki si jo izmislite, obstajajo vsaj tri osnove procesa ustvarjanja: iskanje prave stavnice, razumevanje e-športnih ekip in znanje, kako upravljati svoj bančni račun.

Iskanje prave stavnice

Obstaja veliko stavnic, vendar nimajo vse enake kvote za vsako tekmo. Želite najti stavnico s kvotami, ki ustrezajo vaši strategiji uvrstitve. Poleg tega je varnost vašega denarja ključnega pomena. Ignoriranje tega se lahko na dolgi rok izkaže za predrago za vas.

Zdi se, da so platforme za stave Rogue eSports povsod po internetu, vendar obstaja nešteto pristnih stavnic. Če si vzamete trenutek in preverite Ocene spletnih mest za e-športne stave na spletu, bi morali zlahka najti varno in varno spletno mesto.

Razumeti esport ekipe in igralce

To je prav tako pomembno kot iskanje prave stavnice. Ključnega pomena je vedeti, na koga stavite in kako igrajo posamezni igralci ali katere igralce lahko uporabijo v svoji ekipi. Razumevanje vsake od njihovih prednosti in slabosti vam lahko pomaga zožiti možnosti stav, preden oddate stave.

Prav tako je pomembno upoštevati stvari, kot so rezultati proti običajnim nasprotnikom ali nedavne spremembe ekipe. Pomagalo bi, če bi pazili tudi na morebitne motnje, ki bi lahko vplivale na to, kako ljudje stavijo na te tekme.

Upravljanje bankrolla

Velika napaka, ki jo ljudje delajo pri upravljanju bankrolla, je, da preveč igrajo in preveč stavijo. Tako na koncu zapravijo preveč denarja za napačne stave brez denarja.

Ko zmagajo, njihove dobičke običajno požrejo izgube. Zato je dobro upravljanje bančnih računov bistveni del vsake učinkovite strategije stav. Obstaja veliko načinov za upravljanje svojega bančnega računa, vključno z nastavitvijo omejitev depozitov in redkejše stave.

Kje iskati strategijo

Iskanje zanesljive strategije stav na e-šport ni težka naloga. Na spletu je veliko virov informacij, vključno z blogi. Poglejte si jih in poglejte, kaj pravijo. Drugi igralci stave imajo lahko tudi svoje strategije, ki delujejo zanje; ti ljudje so lahko na nek način tudi iznajdljivi.

Kako ustvariti strategijo stav na e-šport
Nasveti za stave na ešport

Nasveti za stave na ešport

MOBA stavni nasveti

MOBA je video igra za več igralcev, kjer igralci nadzorujejo junaka z edinstvenimi veščinami in sposobnostmi ter se pridružijo eni od dveh ekip, sestavljenih iz drugih junakov. Če razmišljate, da bi se poglobili v MOBA stave, je tukaj nekaj nasvetov, ki vas bodo vodili.

Izberite igre MOBA, ki jih dobro razumete. Nekatere priljubljene izbire vključujejo liga legend, Heroji nevihte, Dota 2, in Smite. S toliko igrami MOBA, ki so na voljo na spletu, je mogoče biti mojster vseh poslov in noben mojster. To je lahko nevarno pri stavah.

Stavite na najboljše ekipe. Moder stava le redko tvega svoj denar za najšibkejše ekipe.

Uporabite profesionalne stave kot vodilo. Profesionalni igralci stav so si nabrali svoje igralne ure in izkušnje s številnimi različnimi igrami ter vam lahko dajo strokovne vpoglede v vse vrste stav.

Nasveti za stave Battle Royale

Spoznajte najboljše ekipe in najboljše igralce pri stavah na Battle Royale, kot je npr PUBG. Ekipe, ki so uspešne na Battle Royale, so tiste z najboljšimi igralci. Pomembno je vedeti, kdo so ti igralci, saj vam bodo dali vpogled v dogajanje v igri in vam zagotovili nekaj dragocenih informacij o tem, kako vložiti pametne stave.

Spoznajte najboljše stave za vaše posebne potrebe. V Battle Royale lahko naredite veliko različnih vrst stav. Stavite lahko na zmagovalca, lokacijo ali količino ubojev.

Pri stavah na Battle Royale izberite stavnice z najboljšimi kvotami.

Nasveti za FPS stave

Obstaja veliko FPS iger, vključno z CS: GO, Overwatch in Bojišče, na katerega lahko stavite. Prvi korak je vedeti, na katero ekipo in igralca stavite. To vam daje dobro predstavo o njihovi stopnji zmag v zadnjih nekaj mesecih. Po tem je pomembno vedeti, katere stavnice ponujajo najboljše kvote na trgu. Končno morate vedeti, na katero igro FPS stavite, saj imajo različne igre različne kvote.

Nasveti za stave RTS

RTT so vrsta spletne video igre za več igralcev, ime izvira iz Real-Time Strategy. RTS je bil vedno priljubljen med igralci iger, vendar je priljubljenost tega žanra hitro naraščala s svojo skupnostjo, tekmovanji in turnirji. Z igrami RTS kot npr Starcraft II, Total War: WARHAMMER II in Age of Empires II, imajo navdušenci nad stavami veliko priložnosti, da preizkusijo srečo pri stavah na e-šport. Toda tako kot druge zvrsti tudi RTS stave zahtevajo strategijo in trike.

Najprej in najpomembnejše, ne bodite ujeti sredi prevarantov. Izbira uglednega spletnega mesta za esport RTS je odvisna od dejavnikov, kot so izkušnje igralcev, načini plačila in podpora strankam. Preglejte spletno mesto, na katerega se želite prijaviti, da ugotovite, kako izgleda.

Dobra stran mora imeti tudi odličen vmesnik in mora biti hitra, bodisi na računalniku ali pametnem telefonu. RTS so hitre igre, zato potrebujete super odzivno spletno mesto, ki vam lahko omogoči, da spremenite svoje stave v nekaj sekundah. Drug stavni nasvet je, da stavite, ko so kvote najvišje. Kvote RTS se nenehno spreminjajo, zato jih boste morda želeli paziti. Poleg tega se boste morda želeli izogibati stavnicam z najnižjimi kvotami.

Nasveti za stave na ešport

Zadnje novice

Vodnik za stave na eSports FIFA eWorld Cup 2022
2022-04-28

Vodnik za stave na eSports FIFA eWorld Cup 2022

Eden od težko pričakovanih letošnjih dogodkov e-športa je FIFA eWorld Cup 2022, najprestižnejši turnir na sceni e-športa FIFA. Da, obstaja veliko drugih turnirjev FIFA, na katere lahko stavite, vendar ne pritegnejo vpliva, ki ga prinaša FIFA eWorld Cup. V tem članku lahko igralci izvejo vse, kar je treba vedeti o tem prihajajočem turnirju.