Vse o FIFA Betting Odds

Če že nekaj časa igrate video igre ali ste seznanjeni s športnimi simulacijskimi video igrami, potem verjetno veste, kaj je FIFA. FIFA je nedvomno najbolj priljubljena športna simulacijska igra, saj jo redno igra več sto tisoč igralcev.

Zaradi velike priljubljenosti video igre FIFA je veliko spletnih stavnic začelo ponujati stavne trge za dogodke FIFA esports. Če želite sodelovati pri stavah FIFA, potem imate srečo. Tukaj je naš popoln vodnik o enem najpomembnejših stavnih pogojev za stave FIFA, stavnih kvotah FIFA.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Vse, kar morate vedeti o stavnih kvotah FIFA

Ko začnete vstop v stave FIFA, je ena od prvih stvari, ki bi se je morali naučiti, brati stavne kvote FIFA. Čeprav obstaja ogromno drugih stavnih izrazov, ki bi jih prav tako morali poznati, se morajo začetniki, ki stavijo na stave, pred vsem drugim naučiti več o stavnih kvotah FIFA.

Če ste stavni začetnik z dobrim znanjem o stavnih kvotah FIFA, bodo vaše možnosti, da postanete uspešni, veliko večje. Toda tudi če veste vse o drugih stavnih izrazih, ne veste pa nič o stavnih kvotah FIFA, vam pri stavah ne bo šlo tako dobro.

Stvar je v tem, da so stave nekoliko bolj zapletene, kot si mislite. Ko sklenete prvih nekaj stav na FIFA spletno mesto za stave esport, boste opazili, da v zameno ne dobite enakega odstotka zneska stave. Morda boste prejeli 20 $, če stavite 100 $ na eno stavo, morda pa boste prejeli 35 $ na drugo stavo.

Pridobivanje različnih zneskov donosov na različne stave je eden najbolj zmedenih vidikov stav za začetnike. Vendar je to točno tisto, kar pojasnjujejo stavne kvote FIFA. Kvote FIFA vam povedo še en pomemben podatek, ki je razložen v naslednjem razdelku.

Pojasnjene stavne kvote FIFA Esports

Ko se naučite brati kvote FIFA esports, lahko izluščite dve najpomembnejši informaciji o stavi. Ti dve informaciji vključujeta točen znesek donosa, ki ga boste prejeli za stavljenje določenega zneska, in možnosti, da se izid, na katerega stavite, dejansko zgodi.

Zakaj so pomembni? To sta dva elementa, ki vam bosta pomagala pri odločitvi, ali je stava na določen izid za vas vredna tveganja ali ne. Recimo, da je tekma za a FIFA turnir se trenutno dogaja, vi pa se odločate, ali se splača staviti na zmago igralca A v tekmi.

Načrtujete, da boste stavili 100 $, in ko pogledate kvote, ugotovite, da boste za zmago pri stavi dobili približno 80 $, kar pomeni skupni donos 180 $.

Ko primerjate možnosti za zmago igralca A na tekmi z zmago igralca B, ugotovite tudi, da so možnosti za zmago igralca A precej visoke v primerjavi z igralcem B. Z vsemi temi informacijami se odločite, da je stava na zmago igralca A na tekmi vredno tveganja za vas.

Vrste stavnih kvot FIFA

Zdaj veste, da vam kvote FIFA povedo znesek donosa, ki ga boste prejeli, in možnosti, da se izid, na katerega stavite, dejansko zgodi. Vendar teh informacij ne morete pridobiti iz stavnih kvot, ne da bi se naučili brati stavne kvote.

Metoda za branje stav se nekoliko razlikuje glede na liho obliko, ki se uporablja za predstavitev kvot. Za stavne kvote FIFA se uporabljajo tri glavne vrste formatov.

Decimalne kvote

Prva in verjetno najbolj pogosta vrsta stavnih kvot za stave FIFA so decimalne kvote. Decimalni format uporablja število z decimalko, ki predstavlja natančen večkratnik stavnega zneska, ki ga boste dobili v zameno.

Če stavite 200 $ s kvoto 3,3, pomnožite 200 s 3,3 in dobili boste donos, ki je v tem primeru 660 $. Ker v zameno dobite več kot dvakratni stavni znesek, vam kvota 3,3 prav tako pove, da do izida ni tako verjetno.

Delne kvote

Naslednja najpogostejša vrsta stavnih kvot FIFA so delne kvote. Pri delnih kvotah so vse kvote izražene v ulomku, kot je 5/2 ali 3/2, kjer druga številka predstavlja znesek, ki ga stavite, prva številka pa znesek, ki ga dobite v zameno.

S kvoto 3/2 dobite donos 3 $, če stavite 2 $, ali če stavite 100 $, boste prejeli 150 $ v zameno. Ker ta donos ni višji od dvakratnika stavnega zneska, so možnosti za tak izid zelo visoke.

American Odds

Obstaja majhna možnost, da naletite na platforme, ki izražajo stavne kvote v ameriškem formatu. V tej vrsti zapisa so kvote izražene s številom s pozitivnim ali negativnim predznakom.

Če stavite na izid s kvoto -180, boste morali staviti 180 $, da dobite 100 $, ali 90 $, da dobite 50 $. Po drugi strani pa, če stavite na izid s kvoto +180, boste prejeli 180 $ za stavo 100 $ ali 90 $ za stavo 50 $.

Kje najti najboljše kvote FIFA Esports

Stvar pri stavnih kvotah FIFA je, da ima vsako spletno mesto različne kvote za isti izid. Čeprav se na določeni ravni strinjajo, obstajajo majhne razlike. Na primer, če razmišljate, da bi stavili 200 $, lahko na enem mestu dobite donos 300 $, na drugi platformi pa lahko dobite 330 $ na enak izid.

Čeprav razlika ni tako velika, ni potrebe po nižjem donosu. Nekatere platforme imajo slabe kvote, ki vam lahko pri enakem izidu prinesejo celo do 250 USD.

Iz tega razloga morate vedno izbrati platforme z najboljšimi kvotami FIFA. Če želite najti najboljše kvote FIFA, si lahko ogledate več spletnih mest in primerjate kvote, ki jih ponujajo, nato pa izberete tisto z najboljšimi kvotami. Vendar je enostavnejša metoda odjava esportranker.com, platforma, ki pregleduje stavna mesta glede na več meritev, vključno s stavnimi kvotami.

Najboljše stavne kvote FIFA v živo

Predstavljajte si, da gledate esports tekmo za FIFA v živo in stavite na to tekmo, medtem ko gledate tekmo. No, to lahko dejansko storite z vrsto stav, imenovano stave v živo.

Ko tekma napreduje, se verjetnost določenih izidov spreminja vsako minuto. Iz tega razloga se stavne kvote za stave v živo nenehno posodabljajo in se imenujejo stavne kvote v živo. V tem primeru se imenujejo stavne kvote FIFA v živo.

Prednost natančnega spremljanja stavnih kvot FIFA v živo je, da obstaja možnost, da naletite na kvote, ki ponujajo spodoben donos z zelo nizkimi tveganji.

Če želite prepoznati te priložnosti, morate imeti veliko izkušenj na prizorišču e-športa FIFA, da boste vedeli, kako potekajo tekme FIFA. Tudi če niste tako izkušeni, preverite stavne kvote v živo, ker boste morda našli priložnosti z nizkim tveganjem.

Stavite na FIFA s pravim denarjem

Nič ni bolj vznemirljivega kot stave s pravim denarjem. Ko je vaš denar na nitki, je navdušenje na drugi ravni, saj je vsaka sekunda vznemirljiva. Na srečo lahko dejansko stavite na tekme FIFA esports s pravim denarjem.

Če želite staviti na FIFA s pravim denarjem, boste morali najti platformo, ki ponuja stavne trge za FIFA esports. Na srečo jih je na internetu ogromno. Ko izberete platformo in se prijavite, preprosto delati depozite in nato s temi depoziti stavite na FIFA esports. Ne pozabite pogledati stavnih kvot, preden sklenete stavo.

Stave s pravim denarjem pri FIFA niso za vsakogar. Če sami niste izkušen igralec FIFA ali če niste vešči napovedovanja rezultatov za FIFA ešportni dogodki, stave na FIFA s pravim denarjem morda niso za vas. Vendar pa ni škode, če poskusite z majhnimi količinami.

pogosta vprašanja

Kakšne so stavne kvote FIFA?

Stavne kvote FIFA so izraz v stavah, ki se uporablja za izražanje verjetnosti, da se zgodi izid, in zneska donosa, ki ga dobijo stavniki, če stavijo določen znesek.

Ali je zakonito staviti na FIFA s pravim denarjem?

Večinoma je povsem zakonito staviti na FIFA s pravim denarjem. Vendar pa morate biti starejši od zakonsko določene starosti za stave in uporabljati licencirane in regulirane platforme. Prav tako je najbolje, da preverite zakone svoje države, preden stavite na FIFA s pravim denarjem.

Kje lahko stavim na FIFA s pravim denarjem?

Na internetu je veliko platform, ki ponujajo stavne trge za FIFA esports. Te platforme lahko uporabite za stave na FIFA s pravim denarjem.

Ali so stavne kvote FIFA v živo boljše?

Če veste, kako potekajo tekme za FIFA, in spremljate FIFA esport že več kot eno leto, lahko najdete nekaj neverjetnih priložnosti s stavnimi kvotami FIFA v živo. Torej, da, stavne kvote FIFA v živo so v nekaterih primerih boljše.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak