Vse o Dota 2 Betting Odds

Dota 2 je verjetno najbolj priljubljena esports igra z več milijoni aktivnih igralcev. Poleg teh aktivnih igralcev obstaja ogromno drugih ljudi, ki so bili redni igralci Dote 2, zdaj pa gledajo samo ešportne dogodke za Doto. Ljudje iz obeh skupnosti se začenjajo ukvarjati s stavami na e-šport zaradi tega, kako vznemirljive so.

Ker to berete, verjetno razmišljate, da bi tudi vi vstopili v stave Dota 2. Če ste novi pri stavah na ta esport, bi morali najprej globlje razumeti stavne kvote Dota 2, ki so eden najpomembnejših vidikov. Da bi vam pri tem pomagali, bomo tukaj zelo podrobno raziskali stavne kvote za Dota 2.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Vse, kar morate vedeti o stavnih kvotah za Doto 2

obstajajo na tone stavnih pogojev o katerih bi se morali poučiti, preden lahko izboljšate stopnjo uspešnosti pri stavah Dota 2. Najbolj koristen in najpomembnejši stavni izraz, ki bi se ga morali naučiti, pa so stavne kvote. Stavne kvote vam dajo skoraj vse informacije, ki jih potrebujete o stavi. Ne le to, vsaka vrsta stav je praktično nepopolna brez stavnih kvot.

Razlaga stavnih kvot za Dota 2

Stavne kvote Dota 2 so izraz, ki se uporablja za prikaz verjetnosti, da se bo določen dogodek zgodil. Na primer, v tekmi Dota 2 se lahko zgodi več možnih dogodkov. Ekipa lahko zmaga na tekmi Dota 2, ekipa lahko uniči prvi stolp ali pa lahko določen igralec prvi ubije. Verjetnost za, recimo, NAVI zmago na tekmi ali N0tail, ki je dobil prvo kri, lahko predstavljajo kvote Dota 2.

Druga pomembna stvar, ki vam jo stavne kvote Dota povedo o stavi, je znesek donosa, ki ga boste prejeli, če stavo dobite. Vendar pa bo način, kako ugotovite katerega koli od teh dveh informacij iz kvot, odvisen od oblike, ki se uporablja za predstavitev kvot, o čemer bomo razpravljali v naslednjih razdelkih.

Stavniki Dota 2 se morajo seznaniti s kvotami za Dota 2, preden oddajo stavo. Prvi razlog za to je, da brez poznavanja stavnih kvot ne boste vedeli, kakšen izid se bo verjetno zgodil. Ko veste, da stavnica na e-športu meni, da je verjetnost za določen izid boljša, lahko na podlagi teh informacij naredite natančne napovedi.

Drugi razlog, zakaj bi morali biti seznanjeni s stavnimi kvotami za Dota 2, je ta, da vam pomagajo ugotoviti, ali je vredno tvegati stave na podrejeno ekipo. Če želite to ugotoviti, morate samo pogledati donos, ki ga prejemate, in ugotoviti, ali je tveganje vredno nagrade.

Vrste stavnih kvot za Dota 2

Kot smo že omenili, je način, kako ugotovite donos, ki ga dobite od zmage pri stavi, in verjetnost, da se ta dogodek zgodi, odvisen od lihe oblike. Za stave Dota 2 se uporabljajo trije glavni formati kvot, vključno z decimalnimi kvotami, frakcijskimi kvotami in ameriškimi kvotami.

Vendar pa so najbolj priljubljene kvote za stave na e-šport decimalne in frakcijske kvote in ne boste tako pogosto videli ameriških kvot, ki se uporabljajo za stave Dota 2.

Delne kvote

Pri formatu Fractional so kvote izražene z ulomkom z dvema številoma, na primer 5/2, ki se izgovori pet proti dva. Druga številka predstavlja znesek vaše stave, prva številka pa znesek donosa, ki ga boste prejeli, če stavite v vrednosti druge številke.

Decimalne kvote

Decimalni format uporablja število z decimalko za izražanje kvot, kot sta 5,0 ali 3,0. Ta številka predstavlja natančen večkratnik stavnega zneska, ki ga boste dobili v zameno. Na primer, če dobite stavo s kvoto 5,0, potem ko ste vložili 10 $, boste skupaj prejeli 50 $ v zameno, pri čemer je 40 $ vaš dobitek.

American Odds

Čeprav to ni tako pogosto pri stavah Dota 2, lahko občasno naletite nanje. Ameriške kvote so izražene s številko in pozitivnim ali negativnim predznakom. Na primer -120 ali +190. Število z negativnim predznakom predstavlja znesek, ki ga morate staviti, da dobite 100 $. Po drugi strani pa številka s pozitivnim predznakom predstavlja znesek, ki ga boste dobili, če stavite 100 $.

Kvote in verjetnost

Kvote vam povedo tudi verjetnost, da se izid dejansko zgodi. Izidi s kvotami, ki vam dajejo visok donos, imajo manj možnosti za pojav. Po drugi strani pa imajo tisti s kvotami, ki vam dajejo nizke donose, velike možnosti, da se pojavijo.

Kje najti najboljše kvote za Dota 2

Spletne stavnice e-športa preučijo več vidikov in nato pripravijo stavne kvote za Dota 2 za stavne trge. Iz tega razloga lahko pričakujete, da boste našli različne kvote na različnih mestih. Medtem ko se skoraj vsa spletna mesta za stave strinjajo glede dogodkov, ki se bodo najverjetneje zgodili, se bodo kvote od enega mesta do drugega nekoliko razlikovale.

Nekatera spletna mesta ponujajo kvote z višjimi donosi, medtem ko imajo druga manjše donose. Najboljše kvote za vas so tiste, ki vam prinesejo največji donos. Toda kako najti najboljše kvote za Dota 2?

Če želite najti najboljše kvote za Dota 2, si lahko ogledate več spletnih mest za stave, ki ponujajo stavne trge Dota, in nato primerjate kvote za iste stavne trge. Po tem lahko izberete mesto za stave z največjimi donosi. To je tudi odličen način, da izberete dobro mesto za stave na esport. Vendar je zamudno in malo nas ima toliko prostega časa.

na srečo EsportRanker je odlično spletno mesto, ki je že pregledalo najboljša stavna mesta na podlagi več vidikov, vključno s kakovostjo stavnih kvot. Na esportsranker.com si lahko ogledate stavna mesta z najboljšimi stavnimi kvotami za Dota 2.

Najboljše stavne kvote za Dota 2 v živo

Medtem ko se običajne stave sklenejo, preden se tekma sploh začne, se stave v živo izvedejo po njenem začetku. Z drugimi besedami, pri stavah v živo stavite na tekmo, medtem ko ta poteka. Ker se situacija izidov dvobojev nenehno spreminja, tudi stavnice prilagajajo kvote. Te kvote se imenujejo stave v živo kvote.

Veliko ljudi raje uporablja stavne kvote v živo namesto običajnih in za to obstaja več razlogov. Glavne prednosti, ki jih dobite s stavnimi kvotami v živo, vključujejo možnost napovedovanja z veliko višjo stopnjo uspešnosti in velike donose.

Prvič, pri stavnih kvotah v živo si lahko ogledate večji del dogodka, preden oddate stavo. To vam omogoča, da upoštevate veliko več spremenljivk. Ko sprejemate vedno več informacij o tem, kaj se dogaja v dogodku, lahko naredite napovedi, ki imajo večje možnosti, da se dejansko uresničijo.

Drugič, stavne kvote v živo se nenehno posodabljajo. S temi nenehno spreminjajočimi se stavnimi kvotami nikoli ne veste, kdaj boste naleteli na stavne kvote, ki vam prinašajo velike donose, kar je priložnost, ki je morda ne želite zamuditi.

Stavite na Dota 2 s pravim denarjem

Na Doto 2 ni mogoče samo staviti s pravim denarjem, ampak je pravzaprav zelo priljubljena. Če želite staviti na Doto s pravim denarjem, potrebujete le spletna mesta za stave na e-šport ali stavnice, ki ponujajo stavne trge Dota 2.

Na srečo jih je na izbiro ogromno. Ko izberete mesto za stave, se lahko registrirate na to platformo, opravite depozite in začnete s temi depoziti staviti na dogodke Dota 2.

Če ne veste, ali se vam stave na Dota 2 splačajo, obstaja preprost način, da na to odgovorite. Če veste veliko o e-športu Dota 2 in že vsaj eno leto pozorno spremljate e-športno sceno, so lahko stave odlična priložnost, da vse to znanje koristno uporabite.

Za ljudi, ki so občasni igralci iger in le občasno gledajo esport Dota 2, se stave Dota morda ne bodo splačale.

pogosta vprašanja

Kje je najboljše mesto za stave na Dota 2?

Obstaja več odličnih mest za stave Dota 2, vendar je najboljše mesto za vsako osebo drugačno. Kar bi lahko imeli za najboljše mesto za stave, morda ni najboljše mesto za nekoga drugega. Bolje je, da nekaj spletnih mest preizkusite sami in nato izberete tisto, ki vam je všeč.

Kakšne so stavne kvote za Dota 2?

Stavne kvote za to igro so metoda za predstavitev verjetnosti dogodka v tekmi Dota 2 in zneska, ki ga boste prejeli v zameno za zmago pri stavi Dota 2.

Kako najti najboljše stavne kvote za Dota 2?

Če želite najti najboljše stavne kvote za Dota 2, boste morali preveriti kvote, ki jih ponuja več stavnih mest, in jih nato primerjati, da vidite, katera zagotavlja največje donose.

Ali lahko stavim na Dota 2?

Da, lahko stavite na Dota 2. Če želite staviti na to video igro, se registrirajte na stavnem mestu, ki ponuja stavne trge Dota 2, nato pa vplačajte nekaj depozitov, da jih lahko uporabite za stave na izide dogodkov Dota 2.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

LAN ali splet: Uspeh ali zlom za igralce na e-šport
2022-12-29

LAN ali splet: Uspeh ali zlom za igralce na e-šport

Svetovna pandemija je povzročila razcvet stav na e-šport. Prav tako je ustavil turnirje LAN, vendar je prinesel porast spletnih turnirjev. Vendar pa se turnirji LAN v živo vračajo z omilitvijo zapor in programi imunizacije so se izkazali za učinkovite.