Vse o League of Legends Betting Odds

V zadnjih nekaj letih se je močno povečalo število ljudi, ki so se začeli ukvarjati s stavami za igre esports, kot je League of Legends. Eden večjih dejavnikov k temu je bilo zaprtje rednih športnih dogodkov zaradi covida 19.

Če ste oboževalec e-športov League of Legends, morda razmišljate tudi o tem, da bi vstopili v stave League of Legends. Čeprav večinoma ni zapleteno, je ena stvar, o kateri se morate naučiti več, stavne kvote za League of Legends, kar je natanko tisto, kar bomo tukaj zelo podrobno razložili.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Vse, kar morate vedeti o stavnih kvotah za League of Legends

Preden vstopite v stave League of Legends, jih je več stavni pogoji za esports o katerih bi se morali naučiti. Eden najpomembnejših od teh izrazov so stavne kvote ali v našem primeru stavne kvote za League of Legends.

Veliko se je treba naučiti o stavnih kvotah za League of Legends, na primer o tem, kako najti najboljše in katere vrste obstajajo. Stavne kvote vam nudi tudi nekaj dragocenih informacij o stavi, ki jo boste sklenili, kar je ključnega pomena, če ne želite ves čas izgubljati. Pri stavah League of Legends se lahko zelo dobro znajdete, če veste veliko o stavnih kvotah in malo o drugih pogojih.

Razlaga stavnih kvot za League of Legends

Stave na League of Legends imajo preprosto kvote za določene izide v ešportnih dogodkih League of Legends. Kvote pri stavah izražajo dva najbolj temeljna elementa stav na e-šport, vključno z zneskom, ki ga boste prejeli, če stavo zmagate, in verjetnostjo, da se lahko zgodi določen izid.

Na primer, recimo, da se veliki finale za turnir League of Legends odvija med T1 in Gen.G. V tej tekmi se lahko zgodi več izidov. T1 bi lahko zmagal na dogodku, Gen.G bi lahko prejel določeno število ubojev ali T1 bi lahko dosegel prvi uboj.

Stavnice uporabljajo stavne kvote, da določijo verjetnost, da se zgodi vsak od zgoraj navedenih izidov. Še ena stvar, ki nam jo povedo stavne kvote, je znesek denarja, ki ga boste prejeli v zameno za zmago pri stavi.

Stavniki se morajo seznaniti z najnovejšimi kvotami, preden oddajo stavo. Vedeti, kateri izid ima večjo možnost, da se pojavi, je dragocena informacija in je ne smete prezreti. Če poznate znesek, ki ga boste prejeli v zameno za dobitek stave, se boste lažje odločili, ali je stava na določen izid vredna tveganja.

Vrste stavnih kvot LoL

Morda se sprašujete, kako lahko preberete stavne kvote, da ugotovite natančne možnosti, da se zgodi določen izid, in znesek donosa, ki ga boste prejeli. To bo odvisno od vrste kvot, ki se uporabljajo za stave na League of Legends, imenovane tudi lihi format. Vsak neparen format ima drugačen način za branje. Tukaj je nekaj najpogostejših vrst kvot LoL.

Delne kvote

Delne kvote uporabljajo ulomek za prikaz donosa, ki ga boste prejeli, in možnosti za uresničitev izida. Na primer, določen izid tekme League of Legends ima lahko delno kvoto 5/3, izraženo pet proti tri.

Prvič, delna kvota 5/3 vam pove, da boste prejeli 5 $ v zameno, če stavite 3 $ in dobite stavo, pri čemer je 2 $ vaša nagrada za zmago pri stavi. Na enak način, če stavite 6 $, boste v zameno dobili 10 $, pri čemer so 4 $ vaša nagrada.

Drugič, ker vam kvota 5/3 prinese manj kot dvakratni donos vašega stavnega zneska, bo imela izid s to kvoto večjo možnost, da se zgodi. Po drugi strani pa ima izid kvote 3/1 veliko manj možnosti, da se zgodi, ker je nagrada trikratnik zneska stave.

Decimalne kvote

Delne kvote lahko pretvorite v decimalne kvote neposredno z uporabo ujemanja. Kvota 5/3 postane 1,67 za decimalni format, 3/1 pa postane 3,0. Decimalne kvote je najlažje brati. Število predstavlja natančen večkratnik, ki ga boste dobili v zameno. Na primer, če stavite 100 $ na izid s kvoto 3,0, boste v zameno prejeli 300 $, pri čemer je 200 vaš dobitek.

American Odds

Ameriške kvote uporabljajo številko s pozitivnim ali negativnim predznakom. Kvota -150 pomeni, da boste morali staviti 150 $, da dobite 100 $. Po drugi strani pa kvota +150 pomeni, da boste prejeli 150 $ v zameno, če stavite 100 $.

Kje najti najboljše kvote za League of Legends

Ko stavite na League of Legends, je ena najpomembnejših stvari, ki se jih morate zavedati, stavne kvote. Poleg tega so stavne kvote eden glavnih dejavnikov, ki jih morate upoštevati, ko se odločate za spletno stavnico za e-šport. Želite izbrati stavnice, ki imajo najboljše stavne kvote.

Morda se sprašujete, kakšne so dobre stavne kvote. Ker stavne kvote določajo znesek, ki ga boste prejeli v zameno za zmago pri stavi, so najboljše stavne kvote tiste, ki vam zagotovijo največji znesek donosa za stave, ki jih dobite.

Če želite najti najboljše kvote za League of Legends, si lahko ogledate, kakšne kvote so na voljo za posamezen stavni trg pri več spletnih stavnicah. To je zato, ker imajo skoraj vse stavnice nekoliko drugačne kvote. Nekatere stavnice imajo kvote z nerazumno nizkimi donosi, tudi pri tveganih stavah. Te vrste platform bi morali filtrirati in izbrati tiste, ki zagotavljajo kvote z velikimi donosi.

To se morda zdi dolgotrajno in dolgočasno opravilo. Vendar vam ni treba skrbeti. Obstaja preprostejši način za iskanje najboljših kvot za League of Legends. Lahko se odjaviš EsportRanker za preglede stavnih mest, kjer so nekatera najboljša stavna mesta ocenjena na podlagi več standardov, vključno s kakovostjo stavnih kvot.

Najboljše stavne kvote LoL v živo

Pri običajnih stavah stavite na izide tekme, preden se tekma sploh začne. Vendar pa obstaja še ena vrsta stav, ki vam omogoča, da stavite na tekmo, ko ta poteka, in se imenuje stave na esports v živo.

Ker se lahko položaj tekme v igri League of Legends med potekom spreminja, se spreminja tudi verjetnost, da pride do določenih rezultatov. Iz tega razloga stavnice nenehno posodabljajo svoje kvote za stave v živo, kjer se te kvote imenujejo stavne kvote v živo.

Uporaba stavnih kvot v živo ima več prednosti pred običajnimi kvotami. Prvič, stavne kvote v živo veliko bolj natančno določajo, kakšen izid se bo verjetno zgodil, ker se posodabljajo glede na situacijo na tekmi. Drugič, s stavami v živo lahko pozorno spremljate dogodek in ustvarite boljšo strategijo stav, da izboljšate svoje možnosti za uspeh.

Druga prednost uporabe stavnih kvot v živo je, da se včasih pojavijo nore priložnosti za stave. Te priložnosti vam dajejo izjemno visoke možnosti za dobitek stave ali neverjetno visoke donose.

Stavite na League of Legends s pravim denarjem

Malo ljudi ve za to, vendar lahko na League of Legends stavite s pravim denarjem. Vse kar morate storiti je, da poiščete stavnico, ki ponuja stavne trge za e-športe League of Legends. Postopek za stave LoL s pravim denarjem je po izbiri stavnice precej preprost.

Če želite staviti na League of Legends s pravim denarjem, pojdite na glavno stran stavnice po vaši izbiri in se nato registrirajte na platformi.

Nato med razpoložljivimi izberite možnost pologa in opravite pologe v vrednosti zneska, s katerim želite staviti. Zdaj si lahko ogledate več dogodkov in stavnih trgov League of Legends ter stavite na izide, ki vam ustrezajo.

Če ste na premisleku, da bi začeli igrati stave League of Legends s pravim denarjem, je odločitev zelo preprosta. Vse, kar morate storiti, je, da se vprašate, "ali ste dober igralec League of Legends in ali veste kaj dosti o esportu League of Legends?" Če je odgovor pritrdilen, ga morate vsekakor preizkusiti.

pogosta vprašanja

Ali so stave League of Legends zakonite?

Večinoma je popolnoma zakonit. Morate pa biti nad zakonsko določeno starostjo, ki je potrebna za igre na srečo, in smete igrati samo na registriranih in licenciranih platformah. Nekatere države so igre na srečo prepovedale, zato preverite tudi zakone svoje države.

Kje lahko najdem najboljše kvote za stave LoL?

Ni enega mesta z najboljšimi kvotami za League of Legends. Primerjati boste morali kvote, ponujene na več stavnih mestih, in nato izbrati tisto, ki vam prinaša največji donos.

Katere vrste stavnih kvot LoL obstajajo?

Obstajajo tri vrste stavnih kvot za League of Legends, vključno z frakcijskimi kvotami, decimalnimi kvotami in ameriškimi kvotami. Te vrste se imenujejo tudi neparni formati.

Kje staviti na League of Legends s pravim denarjem?

Na League of Legends lahko stavite s pravim denarjem pri spletnih stavnicah, ki imajo športne stavnice za e-šport. Skoraj vsa spletna mesta za stave na esport ponujajo stavne trge za dogodke League of Legends.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

LAN ali splet: Uspeh ali zlom za igralce na e-šport
2022-12-29

LAN ali splet: Uspeh ali zlom za igralce na e-šport

Svetovna pandemija je povzročila razcvet stav na e-šport. Prav tako je ustavil turnirje LAN, vendar je prinesel porast spletnih turnirjev. Vendar pa se turnirji LAN v živo vračajo z omilitvijo zapor in programi imunizacije so se izkazali za učinkovite.