Kako staviti

V tem priročniku za stave na e-šport boste izvedeli vse o stavah na elektronske športe. Spremljajte tudi, katere so najboljše zvrsti video iger in naslove video iger, na katere lahko stavite, ter nasvete za stave na e-šport. Brez dvoma je industrija e-športa priča eksponentni rasti. S prihodom pandemije so stave na e-šport zacvetele in so danes najhitreje rastoča oblika stav. Glede na poročilo iz leta 2019 podjetnika iz industrije iger na srečo iz Las Vegasa Chrisa Grovea je skupni denar e-športa, ki je bil zastavljen na glavne e-športne naslove do leta 2020, znašal okoli 12,9 milijarde dolarjev po vsem svetu, medtem ko je bilo število e-športov, ki stavijo na globalno, približno 6,5 milijona. Prihod pandemije in posledično prekinitev tekem v živo sta verjetno ponesrečila številke.

Vodnik za stave na ešport

Vodnik za stave na ešport

Preden delite seznam najboljših Zvrsti video iger e-športa za stave, tukaj je vodnik za začetnike za e-športne stave. Spoznajte osnove stav na e-šport, od tega, kako najti najboljše spletno mesto za stave, do stavnih kvot, trgov, strategij in še več.

Kako delujejo stave na ešport

Stave na ešport so preprosto stave na elektronske športe, ki se igrajo na tekmovalnih ravneh. Čeprav so precej podobni virtualnim in simuliranim igram, imajo eSports tisti človeški pridih, tako kot tradicionalne športne stave, kjer se borijo profesionalni športniki, ne AI in računalniški simulatorji. Profesionalne ekipe že privabljajo najboljše talente z vsega sveta, zato je e-šport enako konkurenčen kot kateri koli drug šport.

Kako staviti na esport

Stave na e-šport so precej preproste. Vendar pa je nekaj stvari, ki jih morajo stava vedeti.

Najprej se morajo igralci odločiti za igro, na katero želijo staviti. Ta članek bo delil nekaj najboljših žanrov, na katere lahko stavite, in najbolj priljubljene igre na sceni e-športa iz vsakega žanra.

Vodnik za stave na ešport
Kako najti najboljša spletna mesta za ešportne stave

Kako najti najboljša spletna mesta za ešportne stave

Ko se igralec odloči za določeno igro, bi moral najti stavnice, ki ponujajo trge za igro. Za zapisnik, vse stavnice nimajo stav na e-šport.

Drug pomemben dejavnik, ki ga je treba upoštevati pri izbiri stavnice, je licenciranje in ureditev. Igrajte samo na registriranih in priznanih spletnih mestih za eSports stave.

Nato preberite ocene stavnic in naredite nekaj raziskav, da poiščete stavnice, ki ponujajo hitro in varno bančništvo, in kar je pomembno, izčrpen seznam možnosti pologa in dviga. Igralci zagotovo želijo hitro vstopiti v stave za pravi denar. Upoštevajte tudi stroške transakcije, čas obdelave in, kar je pomembno, sprejete valute.

Tretji vidik, na katerega se je treba osredotočiti, so trgi in kvote stav na e-šport. Nekatere stavnice imajo obsežne trge stav, druge pa ponujajo le osnovne možnosti. Na prvo bi morali biti pozorni ljubitelji e-športnih stav. Ko gre za kvote, sta dve stvari. Najprej se pridružite stavnim mestom z najvišjimi kvotami. Drugič, igralci se morajo prepričati, da je podprt format kvot, ki ga poznajo.

Pomembno je upoštevati tudi promocije. Najboljše e-športne stavnice imajo med drugimi dobrotami bonuse brez pologa in bonuse za polog. Med iskanjem stavnih bonusov ne pozabite preveriti zahtev za stave. Nižji kot je množitelj, večje so možnosti, da kar najbolje izkoristite stavni bonus.

Drugi ključni vidiki, ki jih je treba upoštevati, vključujejo podporo strankam, jezike, pretakanje v živo, navigacijo po spletnem mestu in mobilne stave.

Strategije stav na ešport

Tako kot tradicionalne športne stave obstajajo tudi strategije stav na e-šport, ki se razlikujejo glede na žanr igre. Arbitražne stave so najbolj priljubljena strategija. Splošno znana kot strategija stav 'arb', vključuje stavo na vse možne izide posamezne tekme e-športa.

Kako najti najboljša spletna mesta za ešportne stave
Vodnik za stave MOBA

Vodnik za stave MOBA

Multiplayer Online Battle Arena, popularno znana kot MOBA, je eden najboljših žanrov video iger, na katere lahko stavite. Ta strateška video igra vključuje dve ekipi, ki se borita na vnaprej določenem bojišču, znanem kot zemljevid.

MOBA igre so najbolje ocenjene, zlasti v Aziji. Priljubljenost je mogoče pripisati dejstvu, da so zdaj družabni, ko se morajo igralci združiti s prijatelji, da bi dosegli zmago. Nekatere najboljše igre MOBA, na katere lahko stavite, vključujejo liga legend, DOTA 2 (Defense of the Ancients 2), Mobile Legends: Bang Bang in Smite.

Kako staviti na igre MOBA

MOBA stave postajajo vse bolj priljubljene zdaj, ko obstaja nekaj prestižnih MOBA turnirjev in tekmovanj, kot sta The International in LoL World Championship. Kaj je več? Obstajajo igre MOBA, na katere lahko stavite skoraj celo leto. Zanimivo je, da igre MOBA privabljajo vrhunske ekipe in talente, kar vnaša konkurenčnost v strateško igro.

Hrbtenica stav na igre MOBA je razumevanje različnih stavnih trgov. Stave lahko stavijo na posamezne trge tekem MOBA, trge MOBA turnirjev/tekmovanj/zmagovalcev lige ali trge zemljevidov. Nekatere izmed najboljših stav, ki jih lahko postavite, vključujejo zmagovalca tekme, zmagovalca zemljevida, vsote zemljevida, prvo ubijanje, število krogov, skupno število ubojev/kvote ali celo hendikep itd. Verjetnost vseh teh dogodkov je predstavljena v kvotah.

Če želite staviti na igre MOBA, najprej poiščite spletno mesto z MOBA eSports trgi in bodite na tekočem s prihajajočimi MOBA tekmovanji. Stave se morajo zavedati tudi različnih formatov, ki se uporabljajo na turnirjih v igrah MOBA.

Nazadnje bi morali igralci opraviti nekaj raziskav, da bi ugotovili, kateri so najboljši MOBA e-športne ekipe. Trenutno so domača imena Team Spirit, PSG.LGD, Invictus Gaming in Team Secret. Prav tako bo pametno preveriti nedavno obliko ekipe, v katero stavijo svoj denar.

Vodnik za stave MOBA
Vodnik za stave Battle Royale

Vodnik za stave Battle Royale

Igre Battle Royale so fantastične spletne igre za več igralcev, ki vključujejo igranje zadnjega moža ter taktike preživetja, raziskovanja in odstranjevanja. Vključujejo na desetine do stotine igralcev, ki se borijo za slavo na zemljevidu, ki se vedno manjša. Glede na format so lahko igralci sami ali v ekipah.

Danes igre battle royale prevladujejo na sceni e-športa. Nekatere izmed največjih iger battle royale vključujejo Fortnite, Call of Duty: Warzone, Apex Legends, PUBG: Battlegrounds, in Fall Guys Ultimate Knockout, da omenim le nekaj.

Kako staviti na igre Battle Royale

Stave na igre battle royale so med najbolj priljubljenimi oblikami stav na e-šport. Priljubljenost teh iger je mogoče pripisati dejstvu, da igre battle royale privabljajo na stotine vrhunskih tekmovanj in znatne denarne nagrade. Dva najpomembnejša turnirja battle royale sta Apex Legends Global Series (Apex Legends) in The Fortnite World Cup (Fortnite). Zanimivo je, da je svetovno prvenstvo Fortnite 2019 pritegnilo nagradni sklad 30 milijonov dolarjev.

Stave na igre battle royale so precej enostavne, dokler stavatelji najdejo najboljša spletna mesta za stave za battle royale eSports in razumejo igranje, trge in kako delujejo kvote. Obstajajo različni trgi, na katere lahko stavite, odvisno od stavnega mesta in, seveda, določene igre battle royale.

Nekateri skupni trgi, s katerimi bi morali biti igralci seznanjeni, vključujejo dokončne zmagovalce tekem, zmagovalce turnirjev, posebne stave, zbiralnike, vsote, zmagovalce zemljevidov, rezultate zemljevidov in celo stave v igri, sicer znane kot stave v živo.

Poleg stavnih trgov in kvot bi morali biti igralci seznanjeni s prizoriščem e-športa igre battle royale, na katero želijo staviti. Odkrijte najboljše ekipe v Fortniteu, najboljše ekipe v Apex Legends itd. Oglejte si tudi njihov nedavni obrazec, da se odločite za najboljšo stavo.

Vodnik za stave Battle Royale
Vodnik za stave FPS

Vodnik za stave FPS

Brez dvoma je FPS (First-Person Shooter) priljubljen žanr videoiger. Temelji na orožju in drugem boju, ki temelji na orožju z vidika prve osebe. Igralci nadzirajo protagonista v 3D prostoru. Igre FPS so priljubljene, ker uvajajo pristno vzdušje na bojnem polju, zahvaljujoč impresivni grafiki in zvoku. Spodbujajo tudi timsko delo in solidarnost.

FPS igre so priljubljene po vsem svetu. Battlefield V in Counter-Strike: Global Offensive sta dve največji igri FPS danes. Drugi priljubljeni naslovi FPS v e-športu vključujejo Call of Duty, Tom Clancy's Rainbow Six Siege (R6), Valorant in Overwatch.

Kako staviti na igre FPS

FPS igre niso velike le v kumulativnih nagradnih skladih; prevladujejo tudi na lestvicah stav eSports. Glede na najnovejšo statistiko je CS: GO vodilni po obsegu stav zdaj, ko obstajajo veliko turnirjev čez celo leto. Prav tako je enostavno staviti na igre FPS, na voljo pa je široka paleta stavnih možnosti.

Tako kot pri vseh drugih zvrsteh video iger morajo igralci, ki stavijo na igre FPS, razumeti osnovno igranje in pravila za sprejemanje informiranih odločitev o stavah. Pomembno je tudi razumeti trenutno stanje na sceni FPS eSports. Poiščite čas za raziskovanje, katere so najboljše ekipe FPS. Trenutno so najboljše ekipe FPS Astralis, SEN Sentinels in San Francisco Shock. Pomembno je tudi, da pregledate vse prihajajoče turnirje in tekmovanja.

Druga pomembna stvar, ki se je morajo stavami zavedati, so razpoložljivi trgi stav. FPS igre imajo lahko drugačno igranje in cilje, vendar je večina možnosti stav podobnih tistim, ki jih lahko igralci najdejo v stavah MOBA in Battle Royale eSports. Nekateri najboljši trgi za stave vključujejo zmagovalca turnirja, zmagovalca tekme, zmagovalca zemljevida, prve krvi in stave v živo.

Vodnik za stave FPS
Vodnik za športne simulacije

Vodnik za športne simulacije

Za ljubitelje tradicionalnih športnih stav športne simulacijske e-športne igre ponujajo vrhunsko izkušnjo, saj sledijo tradicionalnim športnim stavam. Kot že ime pove, športne simulacijske igre temeljijo na resničnih športnih igrah, kot so nogomet, hokej, motošport, košarka in ameriški nogomet. Športnih simulacijskih iger ne smemo zamenjevati z virtualnimi športi, saj jih igrajo resnični ljudje.

Športne simulacijske igre so priljubljene po vsem svetu. Scena se ponaša z elitnimi profesionalnimi ekipami, nekatere pa sponzorirajo profesionalni klubi. Prikazujejo glavne lige in tekmovanja ter uporabljajo najsodobnejše motorje za igre, da ponudijo realistično igranje in dih jemajočo grafiko. Nekatere izmed najboljših športnih simulacijskih iger, na katere lahko stavite, vključujejo FIFA, NBA2K, PES, Madden itd.

Kako staviti na športne simulacijske igre

Športne simulacijske igre privabljajo številne stavitelje, večinoma ljubitelje tradicionalnih športnih stav. To je zato, ker so v smislu stavnih mehanizmov podobne običajnim športnim stavam. Zaenkrat tako dobro, stave FIFA 21 vodijo v žanru športnih simulacij po obsegu stav. Torej, kaj morajo igralci vedeti o stavah na športne simulacijske video igre?

Prva stvar je najti zanesljiva spletna mesta za stave s trgi FIFA, PES in NBA2K. Ne pozabite, da teh trgov ne bodo imela vsa mesta za stave. Ko gre za stavne kvote in trge, so kvote predstavljene v enem od treh formatov stav ali v vseh formatih, medtem ko trgi ostajajo enaki kot pri običajnih športnih stavah.

Razlika pa je v ekipah, na katere je treba staviti. Pri tradicionalnih športnih stavah so najboljše ekipe, na katere lahko stavimo, najuspešnejše v zadnjem času. Vendar pa pri eSports stavah igralci ne bi smeli gledati na najbolj vidne ekipe v resničnem življenju. Namesto tega bi morali pogledati zapis eSports pro igralca. Na primer, profesionalni igralec s super ekipo, kot je PSG, z vsemi zvezdami, lahko izgubi proti boljšemu profesionalnemu igralcu, ki igra s povprečno ekipo iz nižjih francoskih lig.

Vodnik za športne simulacije
Vodnik za stave RTS

Vodnik za stave RTS

RTS, znan tudi kot strateška igra v realnem času, je še en priljubljen žanr video iger, na katerega lahko stavite. Eden od vidikov, zaradi katerih so te igre priljubljene, je na splošno hitrejši tempo. Razlika med igrami RTS in igrami s potezno strategijo (TBS) je v tem, da lahko igralci v igrah RTS hkrati vstopijo v akcijo.

Obstaja veliko iger RTS, a le peščica funkcij v tekmovalnem svetu e-športa. Strateške igre v realnem času vključujejo StarCraft II, WarCraft in serije Age of Empires.

Kako staviti na igre RTS

Medtem ko se priljubljenost žanra video iger RTS upočasnjuje, so igre še vedno aktivne na sceni e-športa. Torej, kaj morajo igralci vedeti o stavah na igre RTS?

Prva stvar je iskanje stavnic s stavnimi trgi za igre RTS, kot je npr StarCraft II in trgi WarCraft, med drugim. Nato se prijavite v stavnice, ki imajo veliko dogodkov in najvišje kvote. Igralci naj si tudi prizadevajo biti na tekočem z vsem dogajanjem v svetu RTS iger. Najprej razumejte igranje iger RTS in osnovna pravila. Pomembno je, da se seznanite z različnimi uporabljenimi formati turnirjev.

Nazadnje si oglejte lestvico in poiščite najboljše ekipe in igralce za vlaganje denarja. Za zapisnik, ekipe nenehno spreminjajo sezname, zato preverite nedavni obrazec ekipe, da se pravilno odločite za stave.

Vodnik za stave RTS
Zavijanje

Zavijanje

To je to; vodnik o tem, kako staviti na e-šport. Ne pozabite, da obstajajo nasveti in strategije za e-športne stave, ki povečajo možnosti za zmago. Prav tako se prepričajte, da preverite, kaj strokovnjaki pravijo v svojih napovedih, preden naredite to stavo!

Zavijanje

Zadnje novice

Kako staviti na Apex Legends leta 2022
2022-03-31

Kako staviti na Apex Legends leta 2022

Stave Apex Legends počasi postajajo vse bolj priljubljene, saj vse več oboževalcev igre battle royale hero streljaštvo stavi na stotine turnirjev in tekmovanj po vsem svetu. Če stave zvenijo kot ideja, je to pravo mesto. Izvedite vse o stavah Apex Legends 2022, od osnov Spletne stave Apex Legends na največja tekmovanja in ekipe.