Your Live Esports Betting Guide

Odkar je izbruhnil Covid in so se običajni športni dogodki začeli zapirati, so se stavniki preusmerili na stave v živo na e-šport, ker so lahko na spletu potekali samo e-športni dogodki. Drug razlog za priljubljenost stav v e-športu v živo je, da je zelo razburljivo staviti na tekmo v e-športu v živo, kjer se situacije spremenijo v nekaj sekundah.

Če se želite vključiti v stave na e-šport v živo in izvedeti več o tem, potem ste na pravem mestu. Tukaj je naša različica obsežnega vodnika za stave v živo na esports, kjer si bomo ogledali vse, kar morate vedeti o tem.

Zakaj so stave na e-šport v živo drugačne?

Zakaj so stave na e-šport v živo drugačne?

Igranje an ešportna igra je ena stvar. Stave na tekmo esports v živo, medtem ko ta poteka, so nekaj povsem drugega. Ko je vaš denar na nitki, morate natančno vedeti, kaj počnete, razen če morda na koncu izgubljate pogosteje, kot bi smeli.

Tudi če ste stavili v živo na običajne športe, si vseeno oglejte stave v živo vodnik za stave na esports ker so igre esports veliko hitrejše od običajnih športov. Situacije se lahko spremenijo v nekaj sekundah v ešportni tekmi. Videti skoraj nemogoče stvari, ki se dogajajo na ešportni tekmi, ni tako redko.

Zakaj so stave na e-šport v živo drugačne?
Kaj so stave na e-šport v živo?

Kaj so stave na e-šport v živo?

Recimo, da bo jutri ešportni dogodek in ste prepričani, da bo zmagala vaša najljubša ekipa. Recimo, da ste želeli staviti na svojo najljubšo ekipo. Pri običajnih stavah na esports lahko to storite še preden se tekma začne.

Vendar pa obstaja težava pri običajnih stavah na e-šport. Stavne kvote za e-šport običajno spremenijo glede na situacijo na tekmi. Če stavite, preden se dogodek sploh začne, se ne boste mogli prilagoditi spreminjajočim se kvotam.

Zato imajo večina stavnikov raje stave na esports v živo. Pri stavah v živo na e-šport lahko stavite na dogodek v e-športu, medtem ko ta poteka. Svojo stavno strategijo lahko spremenite glede na spreminjajoče se kvote. Prav tako je veliko bolj razburljivo staviti na tekmo, ko jo spremljate v živo.

Druga prednost stav v živo na e-šport je, da so odprle vrata za več stavnih trgov ali z drugimi besedami, dogodkov, na katere lahko ljudje stavijo. Ljudje lahko na primer stavijo na rezultat ob polčasu ali katera ekipa prva zmaga določeno število rund.

Kaj so stave na e-šport v živo?
Kako staviti na e-šport v živo?

Kako staviti na e-šport v živo?

Stave na esports v živo so enake kot vse druge stave. Izberete stavni trg, na katerega želite staviti v živo na e-šport, na primer zmagovalca tekme, preverite kvote, da vidite, ali so vam všeč, in nato stavite na izid, za katerega mislite, da se bo verjetno zgodil.

Za stave boste potrebovali športno stavnico. Obstajajo fizične športne stavnice, kamor lahko greste in stavite. Lahko pa uporabite spletne športne stave, ki vam omogočajo stavljanje v računalniku ali mobilnem telefonu.

Večina igralcev stav na e-šport raje uporablja spletne športne stavnice. Eden od razlogov za to je, da je priročno. Stave lahko sklepate, medtem ko sedite na kavču. Drugi razlog je, da so ljubitelji e-športa navajeni gledanje ešportnih dogodkov na spletu namesto da bi se osebno udeležil dogodka.

Kako staviti na e-šport v živo?
Izbira spletne e-športne stavnice

Izbira spletne e-športne stavnice

Izbira prave športne stavnice za stave na e-šport v živo je zelo pomembna. Prvič, z izbiro prave športne stavnice boste preprečili, da bi vas prevarali ali da bi vaši podatki ušli.

Če želite staviti na spletno športno stavo, boste opravili nekaj pologov in vnesli nekatere najbolj občutljive podatke, kot so podatki o kreditni kartici. Obstaja veliko platform, ki lahko ukradejo vaše depozite ali razkrijejo vaše podatke.

Zato morate pri spletni športni stavnici najprej preveriti, ali je to zakonita platforma in ali je varna za uporabo. Za boljšo predstavo si lahko ogledate ocene spletnih športnih stav.

Naslednja stvar, na katero morate biti pozorni, ko se odločate za spletna stavnica esports je izvedeti o vseh njegovih funkcijah in preveriti, ali ima tiste, ki jih iščete. Preverite lahko na primer, ali ima športna stavnica način plačila, ki vam je ljubši, ali pokriva turnir, na katerega želite staviti.

Izbira spletne e-športne stavnice
Najboljši nasveti za stave na e-šport v živo

Najboljši nasveti za stave na e-šport v živo

Za pomoč na vaši poti do stav v živo na e-šport je tukaj nekaj preprostih nasvetov, ki jih lahko takoj uporabite.

Naredite nekaj raziskav o ešportnih ekipah in igralcih

Preden začnete sklepati stave v živo na tekmo e-športa, morate poiskati igralce, ki bodo tekmovali na dogodku. Morali bi vedeti stvari, v katerih ekipah so bili, preden so se pridružili tej ekipi, in kakšno je bilo njihovo delovanje na zadnjih tekmah.

Na primer, recimo, da ste izvedeli, da je bil igralec prej v nepriljubljeni ekipi, vendar je vseeno uspel doseči več zmag za svojo ekipo. Potem ko je pokazal nekaj impresivnih veščin, je bil igralec zaposlen v boljšo ekipo. Iz tega lahko sklepate, da bi se lahko dobro izkazali tudi na prihajajočem dogodku.

Moral bi si ogledati druge dejavnike, na primer, kakšne odnose ima igralec s svojo ekipo, ali ima težave s komunikacijo ali nima ustreznega vodenja. Kljub temu, da je zelo usposobljen, če igralec nima dobrih odnosov s svojo ekipo, morda ne bo mogel zmagati tekme.

Pazljivo glejte tekmo

Morda se vam bo ta točka zdela nekoliko očitna, vendar bi bili presenečeni, ko bi videli, koliko začetnikov to ignorira. Nekateri začetniki naredijo napako, ko si tekme dejansko ne ogledajo v živo, preden sklenejo stavo.

Ešportne tekme so res nepredvidljive in stvari se lahko spremenijo v nekaj sekundah. V e-športu je bilo več primerov, ko je igralcem uspelo izvleči nekaj norih in skoraj nemogočih sklopk.

Torej, če mislite, da bo določena ekipa zmagala, ker ste videli, kako deluje, ni slaba ideja, da počakate in pozorno spremljate tekmo. Nikoli ne veš, kdaj lahko podcenjeni začne ponovno prevzemati vodstvo in zmagati tekmo.

Osredotočite se na igre, ki jih najbolj poznate

Morda vas bo mamilo staviti na različne naslove e-športa, o katerih ne veste veliko. Vse različne možnosti so zagotovo privlačne. Vendar je najbolje, da se držite iger, ki jih najbolj poznate, še posebej, če ste začetnik.

Če veste več o CSGO in že dolgo spremljate njegovo esports sceno, potem vam bo bolje napovedati CSGO esports dogodke. Po drugi strani pa je večja verjetnost, da se boste zmotili, če Dota 2 niste igrali tako pogosto in stavite na "prvi uničil stolp". Kot začetnik ne želite staviti tam, kjer vam kvote niso naklonjene.

Začnite s trgom stav na zmagovalca tekme

Veliko spletnih stavnic ima ogromno možnosti, ko gre za trge stav na e-šport. Izberete lahko prvo krvno stavo, prvo stavo za uničenje stolpov ali celo prvo stavo za dosego 10 ubijanj. Vendar so te veliko bolj nepredvidljive, ker je pri tem vpletenih ogromno spremenljivk.

Če ste začetnik, se morate držati trga stav na zmagovalca tekme. Ne bi smeli razmišljati o drugih stavnih trgih, razen če ste začeli pravilno sklepati večino stav na zmagovalca tekme. Stave na zmagovalca tekme so veliko preprostejše in lažje napovedljive. Torej, če vam to večinoma uspe, šele takrat razmislite o prehodu na druge stavne trge.

Najboljši nasveti za stave na e-šport v živo
pogosta vprašanja

pogosta vprašanja

Ali so stave v živo varne?

Dokler ste ugledna in zakonita spletna stavnica esports, boste popolnoma varni. Številni ljudje so izgubili veliko svojega denarja, njihovi podatki pa so pricurljali na spletnih platformah, ki niso zakonite. Če niste na nobenem od teh vrst spletnih mest, vam ni treba skrbeti.

Ali so stave na esport v živo zakonite?

Odgovor na to vprašanje je odvisen od tega, v katerem delu sveta živite. Če živite v državah, kjer so igre na srečo na splošno zakonite, potem ne boste imeli težav, če sodelujete pri stavah v živo. Vendar nekatere države ne dovoljujejo iger na srečo. Če živite v kateri od teh držav, stave v živo za vas niso zakonite.

Katera je najboljša spletna stavnica za stave v živo na e-šport?

To je subjektivno vprašanje. Medtem ko bodo najboljše spletne stavnice vedno popolnoma legitimne in imajo vrhunsko varnost, je izbira najboljše odvisna od osebnih preferenc.

Na katere e-športne igre naj stavim v živo?

Obstaja ogromno esports iger, na katere lahko stavite v živo, kot so CS: GO, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six Siege, Call of Duty, Rocket League in Overwatch. Vendar pa bi morali staviti samo na igro, ki jo najbolj poznate.

pogosta vprašanja