Vse o CS:GO Betting Odds

Stave CSGO so dandanes precej priljubljene. Eden glavnih razlogov, zakaj so stave csgo tako priljubljene, je ta, da je sama igra zelo priljubljena. CSGO ima tudi ogromno esports sceno z norim hype in nagradnimi skladi, ki redno presegajo pol milijona dolarjev. Tekmovanja CS: GO so nekateri najbolj vznemirljivi športni dogodki in ljudje radi stavijo nanje.

Če ste novinec pri stavah, je ena najpomembnejših stvari, o kateri morate izvedeti več, stavne kvote CS: GO. Da bi vam pri tem pomagali, je tukaj vse, kar morate vedeti o stavnih kvotah csgo.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Vse, kar morate vedeti o stavnih kvotah za CS:GO

Stave same po sebi so dokaj preproste. Recimo, da se je esports tekma za CS: GO pravkar začela med Team Liquid in Fnatic. Mislite, da ima določena ekipa večje možnosti za zmago na tej tekmi. Če želite staviti na to, stavite na ta določen izid. Če zmagate stavo, dobite nekaj denarja v zameno. Vendar, če ga izgubite, ne dobite ničesar.

To je le preprosta razlaga, kako delujejo stave csgo. Kolikšen znesek boste prejeli v zameno, če dobite stavo in kakšne so natančne možnosti, da ekipa zmaga na tekmi ali kateri koli drug izid, nista enostavni vprašanji. Oba sta odvisna od stavnega izraza, imenovanega kvote, kar je v tem primeru kvota CSGO.

Medtem ko jih je veliko več stavni pogoji za esports da morate razumeti bet csgo, preden se lotite tega, so stavne kvote verjetno najpomembnejše. Če imate dober nadzor nad stavnimi kvotami CS: GO, lahko varno začnete staviti na dogodke CSGO z relativno višjo stopnjo uspešnosti.

Razlaga stavnih kvot CS:GO

Kot ste morda že uganili, stavne kvote za CS: GO opisujejo dve glavni stvari o izidu za pro-CSGO ešportni dogodek. Vključuje možnosti za izid in znesek donosa, ki ga dobite, če zmagate stavo.

Recimo, da poteka tekma CSGO esports Klan Faze in Cloud9. Eden od možnih rezultatov je, da bo Faze Clan zmagal. Drug možen izid je ta Cloud9 bo dobil prvi uboj. Kvote za oba izida bodo predstavljale možnosti, da se dejansko zgodita.

Zelo pomembno je, da znate brati kvote, saj vam bodo kvote cs go povedale veliko pri izbiri izida, na katerega bi morali staviti. Ko veste, kateri izidi so verjetnejši od drugih, se zlahka odločite, katera je za vas najvarnejša stava.

Naslednja stvar, ki vam povedo kvote, je znesek denarja, ki ga boste dobili v zameno, če dobite stavo, kar je v obratnem razmerju z verjetnostjo, da se dogodek zgodi. Več kot je možnosti za izid, manjši je donos.

Po drugi strani pa, če stavite na izid, ki se verjetno ne bo zgodil, dobite večji donos, ker prevzemate večje tveganje.

Vrste stavnih kvot za CS:GO

Obstajajo tri vrste stavne kvote za csgo. Vključuje decimalne kvote, frakcijske kvote in ameriške kvote. Razlika je le v formatu. To pomeni, da se lahko kateri koli od treh lihih formatov uporabi za predstavitev kvot za en izid.

Delne kvote uporabljajo ulomek, kot je 3/2, pri čemer se kvote 3/2 izgovorijo tri proti dva. Delna kvota 3/2 pomeni, da boste prejeli 3 $ v zameno, če stavite 2 $, pri čemer je 1 $ dobitek. Ker je to manj kot dvakratni donos, je verjetnost izida s kvoto 3/2 zelo velika.

Decimalne kvote si lahko predstavljate kot pretvorjene iz frakcijskih kvot, točno tako, kot se ulomki pretvorijo v decimalne številke. Tako 3/2 postane 1,5 in 2/1 postane 2. Decimalne kvote predstavljajo natančen večkratnik, ki ga boste dobili. Kvota 1,5 vam bo prinesla 1,5-kratni donos zneska, ki ga stavite.

Ameriške kvote niso tako običajne za CS: GO stave. Ameriške kvote -150 predstavljajo znesek, ki ga boste morali staviti, da dobite 100 $, ameriške kvote +120 pa predstavljajo donos, ki ga boste prejeli, če stavite 100 $. Vendar se vam ni treba poglabljati v to obliko, ker tega ne boste pogosto videli pri stavah csgo.

Kje najti najboljše kvote za CS: GO

Spletne stavnice za esport se bodo na splošno strinjali o tem, kakšen rezultat je bolj verjeten. Vendar bo imela vsaka stavnica nekoliko drugačne kvote. Na primer, videli boste, da bo imela G2 zmaga v tekmi kvota 2,5 pri nekaterih stavnicah in 2,55 pri drugih.

Ko uporabljate te stavnice za stave s svojim težko prisluženim denarjem, želite iz njih kar najbolje izkoristiti. Na primer, če stavite na tvegan izid, bi želeli precejšen donos, če se ta izid zgodi.

Poleg tega, če stavite na izid, ki se bo verjetno zgodil, ni vredno, če dobite samo 1 $ za stavo 100 $. Iz tega razloga bi morali vedno iskati najboljše kvote CSGO.

Iskanje spletne stavnice z najboljšimi kvotami je dolgotrajen proces. Primerjati boste morali kvote na več platformah in videti, katere platforme ponujajo kvote z najvišjimi donosi. Vendar obstaja lažji način za to.

Lahko se preprosto odjavite EsportRanker, ki je odlično spletno mesto, ki pregleduje nekatera najboljša spletna mesta za stave CSGO na podlagi več standardov. Ti standardi vključujejo tudi stavne kvote.

Najboljše stavne kvote za CS: GO v živo

Tekme CSGO se lahko spremenijo tako, da ena ekipa zmaga tekmo, da druga ekipa zmaga tekmo v nekaj sekundah. To je tudi tisto, zaradi česar so stave cs go super razburljive. Vendar to pomeni, da se tudi kvote za določene izide spreminjajo med potekom tekme. Te spremenljive kvote se imenujejo stavne kvote v živo.

Kot ste morda uganili, se stavne kvote v živo uporabljajo za stave v živo. Stave v živo je preprosto polaganje stav na tekmo CS: GO ali tekmo katerega koli drugega e-športa, medtem ko običajne stave vključujejo stave, oddane veliko preden se tekma sploh začne.

Pri stavnih kvotah v živo je ogromno ugodnosti, ki jih lahko izkoristijo stavniki. Prvič, ker stave v živo omogočajo stavnicam in stavnicam, da analizirajo tekmo med potekom, so stavne kvote CSGO v živo veliko natančnejše, kar pomeni, da bolje napovedujejo verjetnost izida.

Na primer, če vidite, da je ekipa premagana, se zdi verjetno, da bo druga ekipa zmagala.

Druga prednost stavnih kvot v živo je, da lahko včasih dobite stavne kvote z norimi donosi. Te priložnosti za stave lahko izkoristite samo s stavami v živo.

Stavite na CS:GO s pravim denarjem

Ena od odličnih stvari pri stavah CSGO je, da jih lahko izvajate s pravim denarjem. Če želite začeti staviti na dogodke csgo, morate najprej izbrati spletno stavnico, ki ponuja stavne trge cs:go.

Po tem boste morali narediti nekaj denarnih pologov z možnostmi pologov, ki so na voljo na platformi, nato pa te pologe uporabiti za stave na izide dogodkov CSGO, ki so vam všeč. Na primer, lahko stavite na finale ESL Pro liga ali prvo tekmo za kakšno drugo turnirsko serijo.

Odločitev, ali so stave cs:go prave za vas, je odvisna od več dejavnikov. Glavni dejavnik je, ali veste veliko o igri in njeni ešportni sceni. Če ste dober igralec CSGO in že dolgo spremljate ešportno sceno csgo, ste verjetno dobri v napovedovanju rezultatov. Če je temu tako, potem vsekakor razmislite o stavah CS: GO.

Po drugi strani pa, če igrate CSGO kot priložnostni igralec in niste nikoli gledali niti enega esport dogodka za csgo, se vam stave CSGO morda ne bodo splačale. Vendar to ne pomeni, da ga lahko preizkusite in se od tam začnete izboljševati.

pogosta vprašanja

Kakšne so kvote formatov stav CSGO?

Formati stavnih kvot CSGO so načini, kako lahko predstavljate stavne kvote za CSGO. Najpogostejše vrste formatov stavnih kvot vključujejo decimalne kvote, frakcijske kvote in ameriške kvote, pri čemer ima vsaka nekoliko drugačno metodo za branje.

Kaj vam povedo kvote za CS: GO?

Stavne kvote CSGO vam povedo dve glavni stvari o rezultatih tekme CSGO esports. Najprej vam povedo, kakšna je verjetnost izida. Druga stvar, o kateri vam povedo stavne kvote CSGO, je znesek donosa, ki ga boste prejeli, če stavite določen znesek.

Katere so najboljše stavne kvote za csgo?

Najboljše stavne kvote CSGO vam bodo prinesle največji donos. Ker pa imajo skoraj vsa stavna mesta nekoliko drugačne kvote, boste morali primerjati kvote za več spletnih mest, da ugotovite, katera stran ponuja najboljše stavne kvote.

Ali so stavne kvote za CS:GO v živo boljše?

Skratka, da, stavne kvote CSGO v živo ponujajo ogromno prednosti. Kvote pri stavah v živo se spreminjajo z napredovanjem tekme, zato so razmeroma natančnejše, kar ima za posledico večje možnosti, da stavo dobite.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak