Novice

February 16, 2024

Ali bo World of Warcraft vključen v Game Pass? Špekulacije in možnosti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

15. februarja je Microsoft objavil, da bo Diablo 4 na voljo na Game Pass od 28. marca. Zaradi te novice se je veliko igralcev World of Warcraft (WoW) spraševalo, ali bo njihova najljubša igra vključena tudi v Game Pass.

Ali bo World of Warcraft vključen v Game Pass? Špekulacije in možnosti

Plačilni model World of Warcraft

WoW je dolgoletni velikan MMORPG z več iteracijami na voljo. Medtem ko so klasične igre WoW brezplačne za naročene igralce, imajo maloprodajne razširitve ceno. Na primer, prihajajoča razširitev, The War Within, ima različne izdaje od 49,99 $ do 89,99 $.

Napoved in špekulacije

Prvotna objava je omenila samo Diablo 4, zaradi česar so igralci WoW negotovi glede njegove vključitve v Game Pass. Vendar besedilo objave nakazuje, da bi lahko WoW dodali v prihodnosti. WoW je tudi po 20 letih ostal ena najbolj priljubljenih MMORPG in če ga ne bi vključili v Game Pass, bi bila zamujena priložnost.

Vključitev WoW v Game Pass

Vključitev WoW v Game Pass je lahko zahtevna zaradi njegovega edinstvenega plačilnega modela. Čeprav ni jasno, ali bo potrebna naročnina, je verjetno, da bodo igralci vseeno morali kupiti najnovejšo razširitev. Po drugi strani pa so klasične igre WoW morda na voljo za igranje brez dodatnih stroškov.

Zaključek

Trenutno ostaja skrivnost, ali bo WoW na voljo na Game Pass. Ko bodo na voljo nove informacije, bo ta članek posodobljen. Igralci WoW nestrpno pričakujejo nadaljnja obvestila o vključitvi njihove ljubljene igre v Game Pass.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice