Novice

February 13, 2024

Apex Legends Sezona 20: Breakout – nove funkcije, nadgradnje legende in način delovanja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Apex Legends se vrača s svojim petim letom bitk po Outlandsih in 20. sezona, Breakout, prinaša vznemirljive spremembe igranja za vse ikonične legende. Ta sezona uvaja vrsto posodobitev, vključno z nadgradnjami legend, predelanimi izdelovalnimi in oklepnimi sistemi, vrnitvijo uvrščenih ponovno naloženih iger in več.

Apex Legends Sezona 20: Breakout – nove funkcije, nadgradnje legende in način delovanja

Način delovanja

Eden glavnih vrhuncev te sezone je izdaja načina delovanja, ki je zdaj na voljo konzolnim igralcem trenutne generacije z zasloni 120 Hz. Z novim sistemom večnitnega upodabljanja lahko Apex zdaj deluje pri stabilnih 120 FPS in ponuja izboljšano vizualno kakovost na vsakem zemljevidu, vključno z novim Thunderdome na seznamu predvajanja Mixtape.

Nove lastnosti

Breakout predstavlja tudi sledilnik nagrad, ki ga je ustvarila skupnost, in nov Straight Shot LTM. Straight Shot LTM zgosti izkušnjo Battle Royale v manjše zemljevide, odpravlja potrebo po plenjenju in omogoča ekipam, da hitro najdejo boje. Poleg tega nova možnost ponovne čakalne vrste, ekskluzivna za ta način igre, omogoča igralcem, da znova poskusijo z zaslona gledalca.

Nadgradnje legende

Oklep Evo se je razvil v legendarni oklep, ki ekipam ponuja več načinov, da dosežejo najvišjo raven v vsakem krogu iger Apex. Škoda, skupinske tožbe in novi žetveniki Evo pomagajo igralcem napredovati skozi vsako raven. Na drugi in tretji stopnji legende prejmejo edinstvene ugodnosti, ki še izboljšajo njihove sposobnosti in stil igre.

Uvrščeno Ponovno naloženo

Ranked Reloaded se vrača od 13. sezone in ponuja dodatne bonuse igralcem, ki začenjajo svoje tekmovalno delo. Novi igralci lahko zdaj sodelujejo prej z nižjo zahtevo za račun z ravni 50 na 20. Sezona prav tako odstrani začasne tekme, promocijske preizkuse in iskanje skritih ocen spretnosti. Razdelitve po lestvici se vrnejo na polovici sezone in nova neomejena omejitev točk, pridobljenih z uboji, doda razburjenje na tekmovalni lestvici.

Predvajaj 20. sezono

Apex Legends sezona 20 je zdaj na voljo na vseh platformah. Ne zamudite novih sprememb legend in sezonskih praznovanj. Bojna prepustnica bo trajala standardne tri mesece in se bo končala 13. maja. Pridružite se akciji in se povzpnite po tekmovalni lestvici v tej vznemirljivi sezoni Apex Legends!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice