Novice

February 14, 2024

Bodite obveščeni: stanje in posodobitve strežnika Last Epoch

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Last Epoch, priljubljena spletna igra, naj bi zapustila zgodnji dostop in bo v celoti predstavljena 21. februarja. Ko se igra pripravlja na popolno izdajo, bo prišlo do načrtovanega vzdrževanja in morebitnih izpadov strežnika. Če želite biti na tekočem s stanjem strežnika in poročati o morebitnih težavah, morate vedeti naslednje.

Bodite obveščeni: stanje in posodobitve strežnika Last Epoch

Načrtovane izpade strežnika

Pred popolno predstavitvijo 21. februarja bo Last Epoch doživel načrtovano izpad strežnika 14. februarja od 8.00 do 10.00 po srednjeevropskem času. V tem času igra ne bo dostopna. Ko pa se načrtovano obdobje konča, se bo različica igre z zgodnjim dostopom vrnila.

Posodobitve stanja strežnika

Če želite preveriti stanje strežnikov Last Epoch, je najboljši način uporaba platform družbenih medijev. Lahko spremljate uradni račun X (prej Twitter) ali se pridružite uradnemu kanalu Discord in prejemate najnovejše posodobitve. Razvijalci bodo prek teh platform objavili vse načrtovane čase vzdrževanja. Če pride do kakršnih koli težav, zaradi katerih strežniki ne delujejo, bodo te platforme prvo mesto, kjer se o težavah razpravlja. To pomeni, da lahko hitro ugotovite stanje strežnika.

Poročanje o težavah s strežnikom

Če naletite na kakršne koli težave s strežnikom Last Epoch, so zgoraj omenjene platforme družbenih medijev tudi najboljši način za poročanje o težavah in iskanje podpore. Če imate težave, vendar skupnost ne poroča o težavah, je težava verjetno na vaši strani. Pred poročanjem preverite lastno povezavo in nastavitve.

Bodite obveščeni o statusu strežnika Last Epoch in uživajte v gladki igralni izkušnji!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice