Novice

February 15, 2024

Diablo 4 Season of Blood: X'Fal's Corroded Signet - povečajte svojo škodo s časom nadgradnje

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Diablo 4 Season of Blood je predstavil razburljivo novo vsebino, vključno s šefi končne igre, mehaniko in edinstvenimi predmeti. Eden od izstopajočih predmetov je X'Falov razjedeni pečat, edinstven prstan prednikov, ki nudi prednosti skoraj vsakemu razredu.

Diablo 4 Season of Blood: X'Fal's Corroded Signet - povečajte svojo škodo s časom nadgradnje

X'Fal's Corroded Signet Statistika

  • Razred: Vsi razredi
  • Vrsta artikla: Unikaten prstan
  • Zahtevana svetovna stopnja: četrta svetovna stopnja
  • Učinek: Srečni zadetek
    • Vaši učinki časovne škode imajo do 50 % možnosti, da izbruhnejo in povzročijo 5,0–6,0 škode iste vrste bližnjim sovražnikom.

X'Fal's Corroded Signet zagotavlja bonus za srečen zadetek, ki daje 50-odstotno možnost za izbruh urokov in učinkov škode v času. Ko pride do izbruha, so sovražniki v bližini deležni enake vrste škode. Zaradi tega je Signet še posebej dragocen za igralce, ki izvajajo škodo skozi čas, kot so Bleed Barbarians ali Fire Sorcerers, saj poveča njihovo pasivno škodo.

Pridobitev X'Falovega razjedenega pečata

X'Fal's Corroded Signet je edinstven predmet, ki ga je mogoče pridobiti z naključnimi padci iz dejavnosti na višjih ravneh v Diablo 4. Ima dva odstotka padca, zato morajo biti igralci pripravljeni na potencialno dolgotrajen grind.

Za povečanje možnosti za pridobitev pečata lahko igralci sodelujejo v svetovnih dogodkih, kot so Helltides, Legion Gathers in World Bosses. Ti dogodki ponujajo večjo gostoto sovražnikov, mini šefov in skrinj, kar poveča verjetnost, da boste našli pečat. Vendar je pomembno upoštevati, da ni zajamčeno, da bo Signet iz teh dogodkov izpadel.

Da bi bili upravičeni do izpada pečata, morajo igralci igrati na tretjem ali četrtem nivoju sveta. Priporočljivo je, da dosežete četrto stopnjo sveta, da imate dostop do drugih predmetov končne igre, kot so Sluzno gladka jajca ali drobci agonije, ki so uporabni za soočanje s težjimi šefi druge sezone Diablo 4.

Čeprav ni zajamčenega načina za pridobitev pečata, je osredotočanje na svetovne dogodke ali ječe Nightmare najučinkovitejša poraba časa. Te dejavnosti nudijo najboljše možnosti za pridobitev tega močnega edinstvenega prstana.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice