Novice

February 15, 2024

Dogodek Monopoly GO Golden Blitz: Prislužite si komplete nalepk in izpolnite albume

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Dogodki Golden Blitz Monopoly GO so odlična priložnost za pridobivanje novih kompletov nalepk in izpolnjevanje albumov. Naslednji Golden Blitz dogodek v igri Monopoly GO bo potekal od 15. februarja ob 22.00 CT do 16. februarja ob 4.00 po CT.

Dogodek Monopoly GO Golden Blitz: Prislužite si komplete nalepk in izpolnite albume

Kaj pričakovati

Ta dogodek Golden Blitz bo vseboval nalepki Making a Splash in Pooch Perfect. To je bil tudi prvi album Monopoly Origins Golden Blitz.

Razpored Monopoly GO Golden Blitz

V igri Monopoly GO!, Golden Blitz dogodki nimajo določenega urnika. Ko se bliža končni datum albuma, postanejo pogostejši, kar daje igralcem več možnosti, da dokončajo svojo zbirko. Priporočljivo je, da obvestila za Monopoly GO ostanejo vklopljena! v vaši napravi, da boste prejemali posodobitve, ko bo Golden Blitz v živo.

Naslednji Golden Blitz dogodek

Naslednji Golden Blitz dogodek v igri Monopoly GO bo predvidoma nekje v februarju. Natančen začetni datum še ni znan, vendar je pomembno, da ostanete na tekočem in dodate ta članek med zaznamke.

Kaj je Golden Blitz v Monopoly GO!?

Golden Blitz je začasen dogodek v igri Monopoly GO, ki igralcem omogoča izmenjavo para zlatih nalepk. Te nalepke vnaprej določijo razvijalci iger za vsak dogodek. Dogodek običajno traja do 24 ur ali nekoliko dlje. Igralci lahko te zlate nalepke zamenjajo za katero koli drugo nalepko v igri.

Kako do zlatih nalepk

Zlate nalepke lahko dobite naključno iz katerega koli paketa nalepk v Monopoly GO!. Možnosti za pridobitev zlate nalepke se povečajo z oceno paketa z zvezdicami. Še naprej odpirajte pakete in sodelujte na turnirjih in glavnih dogodkih, da povečate svoje možnosti za pridobitev zlate nalepke.

Trgovanje med Golden Blitzom

Priporočljivo je, da svoje rezervne zlate nalepke zamenjate med dogodki Golden Blitz. Te nalepke so zelo povpraševane in dogodek se ne zgodi pogosto. Izkoristite priložnost za menjavo nalepk, ki jih potrebujete, saj ni nobenega zagotovila, da bodo predstavljene na prihodnjih dogodkih.

Prejšnji dogodki Golden Blitz

Od izdaje prvega albuma iz leta 2024, Monopoly Origins, v Monopoly GO ni bilo nobenega drugega dogodka Golden Blitz. Ostanite z nami za posodobitve prihodnjih dogodkov.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice