Novice

November 7, 2023

Doživite vznemirjenje MW3 Zombies: Operation Deadbolt v Urzikstanu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Modern Warfare 3 uvaja vznemirljiv nov način Zombies, imenovan 'Operation Deadbolt'. Ta ep odprtega sveta, ki temelji na ekipi, igralec proti okolju se odvija v Urzikstanu in ponuja edinstveno izkušnjo streljanja z ekstrakcijo. Igralci morajo dokončati naloge, izkoreniniti nočne more nemrtvih in uspešno črpati iz zemljevida. To je celovita izkušnja Zombies, ki vključuje popolnoma nove mehanike, sveže načine igranja in vrsto razburljivih funkcij.

Doživite vznemirjenje MW3 Zombies: Operation Deadbolt v Urzikstanu

Edinstvene lastnosti

MW3 Zombies omogoča igralcem, da ustvarijo obremenitve z mešanico tihotapskega in lastnega orožja, podobno kot DMZ. Igralci lahko izberejo tudi operaterje in uporabljajo predmete, ki se prenašajo iz igre v igro, kot so ugodnosti, okrepitve, nadgradnje polja, torbe in druga oprema. Poleg tega so na voljo edinstvene nadgradnje polja, ki se odklenejo, ko se igralci dvignejo, vključno z Energy Mine, Frenzied Guard, Healing Aura, Frost Blast, Ether Shroud in Tesla Storm.

Pridobitve in sheme

Dva nova elementa v MW3 Zombies sta 'Acquisitions' in 'Schematics'. Igralci lahko poberejo te predmete med napadom na zombije COD in jih uporabijo za izdelavo posebnih predmetov, ki nadgradijo orožje Pack-a-Punched in ga naredijo močnejšega. Posebni predmeti se imenujejo Aetherium in Ether Tools.

Perk-a-Cola

MW3 Zombies vrača priljubljeno 'Perk-a-Colas' iz igre Call of Duty: Black Ops. Te Perk-a-Cole nudijo igralcem različne ugodnosti in izboljšajo njihovo igranje. Seznam Perk-a-Colas v MW3 Zombies vključuje Deadshot Daquiri, Death Perception, Elemental Pop, Jugger-Nog, PHD Flopper, Quick Revive, Speed ​​Cola, Stamin-Up in Tombstone Soda.

Modifikacije streliva

Podobno kot v prejšnjih igrah COD Zombies, MW3 Zombies vsebuje vrsto modifikacij streliva, ki zagotavljajo elementarne nadgradnje, ko igralci pobijajo nemrtve v Urzikstanu.

Igranje in cilji

V MW3 Zombies je glavni cilj dokončati naloge, misije, 'stopnje' in 'dejanja', ko igralci raziskujejo odprti svet Urzikstana med apokalipso zombija. Svet je razdeljen na regije z različno intenzivnostjo in stopnjo ogroženosti. Igralci imajo svobodo raziskovanja in izbire lastne poti, vendar morajo biti previdni, da jih ne mrtvi ugriznejo.

Vso srečo v boju proti zombijem!

Za več novic o Call of Duty obiščite Esports.net.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice