Novice

November 9, 2023

Emil Larssen bo ostal v ekipi LEC Infinite Reality, kar prinaša stabilnost in novo zasedbo za sezono 2024

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Emil "Larssen" Larsson, srednji igralec ekipe LEC Infinite Reality, je dosegel ustni dogovor, da bo ostal v organizaciji v prihajajoči sezoni. To je presenetljivo, saj so sprva poročali, da je Larssen septembra dosegel dogovor s KOI in podaljšal pogodbo za nadaljnja štiri leta. Vendar se je Larssen zaradi težav v partnerstvu KOI-Infinite Reality odločil raziskati druge možnosti.

Emil Larssen bo ostal v ekipi LEC Infinite Reality, kar prinaša stabilnost in novo zasedbo za sezono 2024

Negotovosti in pogajanja

Zaradi prekinitve sodelovanja med KOI in Infinite Reality je Larssen prekinil ustni dogovor o podaljšanju pogodbe. Konec oktobra je Larssen začel aktivno iskati druge ekipe glede na negotovosti v zvezi s prihodnostjo organizacije. KOI se je poskušal pogajati z igralci, da bi obdržal ključne člane svojega seznama, vendar so zaradi negotovosti v organizacijskih proračunih pogajanja onemogočila.

Ponudbe drugih ekip

Larssen, znan po svojih preteklih dosežkih in talentu, je med sezono prejel zanimanje Excel Esports ter drugih ekip LEC in LCS. Ekipe, kot so SK Gaming, Vitality in FlyQuest, naj bi razmišljale o Larssenu za svoje začetne postave. Toda zdaj, ko se je Larssen ustno strinjal, da ostane pri Infinite Reality, je zdaj mogoče razmisliti o drugih igralcih, ki so bili na čakanju zaradi Larssenove razpoložljivosti.

Prihodnost neskončne resničnosti

Ker naj bi Larssen ostal, želi ekipa LEC Infinite Reality sestaviti svojo novo postavo za sezono 2024. Glede na GCD imata top laner Szygenda in AD carry Comp že sklenjena pogodba do leta 2025 oziroma 2024. Vendar imata jungler Malrang in podporna Advienne pogodbi potečeni letos in menda raziskujeta nove priložnosti.

Skratka, Larssenova odločitev, da ostane pri ekipi LEC Infinite Reality, prinaša stabilnost v organizacijo in jim omogoča, da se osredotočijo na sestavljanje svoje nove zasedbe za prihajajočo sezono. Zanimivo bo videti, kako se bo ekipa obnesla in katere nove blagovne znamke bodo predstavili.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice