Novice

June 30, 2022

Fnatic je še vedno priljubljen pri stavah na e-šport

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fnatic Still a FanFnatic je ena najboljših ekip na sceni spletnih stav za e-šport. Kot ena najstarejših eSports organizacij se ekipa ponaša z velikim ugledom na večjih eSports turnirjih.

Fnatic je še vedno priljubljen pri stavah na e-šport

O Fnatic

Za začetek, Fnatic je e-športna organizacija s sedežem v Londonu, ustanovljena pred 17 leti. Nedvomno je ekipa eSports danes med najboljšimi in je mnogim priljubljena Stave na eSport navdušenci. Ekipa je skozi leta ostala prevladujoča in je osvojila nekaj največjih in najbolj konkurenčnih turnirjev v eSports.

Fnatic eSport aktivni in neaktivni oddelki

Fnatic ima aktivne sezname v več divizijah, vključno s Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, FIFA, Fortnite, Battle Royale, League of Legends, Rainbow Six Siege in Valorant.

V preteklosti je ekipa sodelovala v več drugih divizijah, vključno s Clash Royale, Heroes of the Storm, PUBG Mobile, ShootMania Storm in Smite, vendar so bili seznami iz enega ali drugega razloga razpuščeni.

Spletne stave na Fnatic

Kot že omenjeno, Fnatic sodeluje v več divizijah. Za stavnike je pomembno ugotoviti, v katerih e-športih je ekipa odlična. To je zato, ker vsi seznami ekip nimajo najboljšega talenta. Ekipa je morda dobra v Counter-Strike: Global Offensive, vendar ne v Valorantu.

Fnatic je prevladoval v več divizijah e-športa, na primer v League of Legends, Dota 2 in Counter-Strike: Global Offensive.

V League of Legends je ekipa osvojila več naslovov, vključno z LoL World Championship, EM World Championship, EM Global Challenge, M Global Challenge in ESL Major Series. Trenutni Fnaticov seznam LoL ima nekaj najboljših talentov, čeprav v zadnjih nekaj letih niso bili tako uspešni.

Drug e-šport, kjer je Fnatic prevladoval, je Dota 2. Ekipa je osvojila več vrhunskih naslovov, vključno z DH DreamHack, TI The International in MLG TKO Europe. Fnatic je pred kratkim prenovil svoj seznam Dota 2 z dvema novima igralcema, Armel Paul "Armel" Tabios in Jaunuel "Jaunuel" Arcilla. Duo naj bi bil naslednja velika stvar na prihajajočih turnirjih Dota 2, zato je Fnatic ekipa, ki jo je treba opazovati pri stavah na Dota 2.

Fnatic je tudi sila, s katero je treba računati v Counter-Strike: Global Offensive. Ekipa je uživala nekaj dobrih trenutkov na turnirjih, vključno z ESL Pro League XIV. Toda največji dosežek Fnaticove ekipe Counter-Strike je osvojitev treh svetovnih ofenzivnih turnirjev. Vseeno je Fnatic še vedno dobra ekipa za stave v diviziji CS: GO, dokler igralci pozorno opazujejo, kdo je nasprotnik.

Ali je vredno staviti na Fnatic?

Čeprav Fnatic ni tako dominanten, kot je bil prej, bo še vedno dobra ekipa za stavljanje. Vendar pa bo večina stavnic za eSport zagotovo previdna pri možnostih, ki jih dajejo na prihajajočih turnirjih, saj bi to lahko pritegnilo nekaj presenečenj, zlasti ob nedavnih spremembah seznama. 

Vse povedano in storjeno, morajo igralci uporabiti nekaj nasvetov za eSport stave strokovnjakov, preden svoj denar nakažejo kateri koli ekipi Fnatic. V tem trenutku bo Fnatic verjetno prevladoval v diviziji Dota 2, tako da lahko tukaj stavatelji dobijo tiste zmagovalne stavne liste.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice