Novice

November 23, 2023

Fortnite Eminem Crossover: dogodek Big Bang in uspešnost v igri

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fortnite se pripravlja na svoj naslednji dogodek v živo in to bo križanec z nikomer drugim kot Eminemom. Nedavne opombe o popravkih so nam dale nekaj namigov o tem, kaj lahko pričakujemo, in zdi se, da nas čaka poslastica.

Fortnite Eminem Crossover: dogodek Big Bang in uspešnost v igri

Dogodek Big Bang

Po dolgem čakanju se koncerti vračajo v Fortnite z dogodkom Big Bang. Tokrat je vse v znamenju Eminema. Ne samo, da bo nastopal v igri, ampak bo tudi Eminemova preobleka in potencialno več vsebine.

Nova Eminemova preobleka

Zahvaljujoč nekaterim predanim zbiralcem podatkov na Twitterju zdaj vemo, da je bila odkrita nova preobleka Eminema. Epic je celo potrdil svoj obstoj. Ta preobleka bo na voljo v trgovini z več stili, kar bo igralcem omogočilo, da se oblečejo kot Slim Shady. Vendar to ni samo redni dodatek v trgovini z izdelki; je del igre Fortnite Big Bang, ki označuje konec trenutne sezone.

Zmogljivost v igri

Kot del dogodka ob koncu sezone bo Eminem nastopil v igri. Oboževalci lahko pričakujejo kratek rap koncert, ki bo zagotovo pustil nepozaben vtis. Vendar, če ste upali na nekaj razvoja zapletov, ne skrbite. Leakers so zagotovili igralcem, da je koncert le en vidik dogodka. Na voljo bo tudi nekaj izročila, ki pripravlja temelje za naslednjo sezono.

Spremljanje Radia Takeover

Ta navzkrižni dogodek je nadaljevanje Eminemovega prejšnjega sodelovanja pri Fortniteju. V 2. poglavju je prevzel radio, zdaj pa ga popelje na višjo raven, saj je sam del igre.

Pripravite se na navzkrižni dogodek Fortnite Eminem, kjer se igre in glasba združita na epski način!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice