Novice

February 12, 2024

Helldiver 2: Združite se s kolegi Helldiverji in osvobodite Super Zemljo invazijskih sil

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

V svetu igre Helldiver 2 vojna morda ni zapletena, a pravi namen boja vas bo morda pustil dvomiti. Ta članek vam bo ponudil vse, kar morate vedeti o zgodbi Helldiverja 2.

Helldiver 2: Združite se s kolegi Helldiverji in osvobodite Super Zemljo invazijskih sil

Ozadje

Helldivers 2 nadaljuje pripoved svojega predhodnika in sledi dogodkom iz prve igre. Po uspešni osvoboditvi sistema Sol so bile frakcije - Terminidi, Kiborgi in Iluminati - potisnjene nazaj. Super Zemlja je zmagala v galaktični vojni in prinesla mir in harmonijo civilizacijam, ki živijo med zvezdami. Posledično so bili Helldivers razrešeni svoje dolžnosti in začelo se je novo obdobje, znano kot Velika demokratizacija.

Tehnološki napredek

Z znanjem, pridobljenim od Iluminatov, je tehnologija na Super Zemlji cvetela. Odkritje E-710 v truplih Terminidov je privedlo do razvoja naprednih tehnik kmetovanja.

Vrnitev kaosa

Vendar je bil mir na Super Zemlji kratkotrajen. Terminidi so se osvobodili nadzora človeštva in se razširili po planetih v sončnem sistemu. Istočasno se je z zahoda pojavila nova grožnja, znana kot Automaton, medtem ko so Terminidi pustošili na vzhodu. V odgovor so bili Helldivers poklicani nazaj v akcijo, da bi uničili invazivne sile in ponovno osvobodili Super Zemljo.

Vaša vloga Helldiverja

Kot igralec prevzamete vlogo Helldiverja v Helldiver 2. Vaša naloga je združiti se z drugimi Helldiverji in delati kot ekipa v boju proti napadom hroščev in motiti načrte prevarantskih robotov. Spustite se na planete, ki jih nadzorujejo Terminidi in Avtomati, zmanjšajte njihovo število, odpravite njihovo propagando in končajte to novo galaktično vojno.

Zaključek

V Helldiver 2 se boj za Super Earth nadaljuje. Kot Helldiver imate priložnost odigrati ključno vlogo pri osvoboditvi planetov pred vsiljivimi silami. Združite se s svojimi kolegi Helldivers, oblikujte strategijo in naredite konec kaosu. Usoda Super Zemlje je v vaših rokah.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice