Novice

October 30, 2023

Igranje Counter-Strike na Macu: Razpoložljivost in posodobitve CS2

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Medtem ko večina igralcev izkusi Counter-Strike v sistemu Windows, se je do letos veliko igralcev še vedno odločilo igrati Counter-Strike v sistemu Mac. Strežniki igre so bili v skupni rabi med operacijskimi sistemi, tako da so bile na srečo baze igralcev deljene in ne ločene.

Igranje Counter-Strike na Macu: Razpoložljivost in posodobitve CS2

Igra je še vedno prejemala posodobitve za različico za Mac do izdaje CS2, kar pa ne moremo reči za vsako igro na platformi. Igralci so celo dobili najnovejšo operacijo Operation Riptide v različici za Mac. Enkrat za vselej bomo odgovorili na vprašanje – ali lahko igrate različico Counter Strike 2 za Mac?

Igranje CS2 na Macu

Tokrat začnimo s slabo novico: trenutno ni priključka za Counter Strike 2 Mac.

Counter-Strike na Macu je bil mogoč zaradi nizkih sistemskih zahtev igre. Ker hitrost sličic ostaja pomemben del igre, v konkurenčnem Counter-Strikeu ne boste našli veliko Macov. Kljub temu je igra na večini računalnikov Mac zadnjega desetletja delovala dokaj dobro. Spodaj lahko preverite, ali bi vaš Mac lahko zagnal igro z minimalnimi sistemskimi zahtevami.

Valve še ni potrdil, ali bo CS2 na voljo za Mac. Vabila beta so bila poslana samo igralcem sistema Windows, vendar je za to lahko več razlogov. Predvidevamo, da bo na voljo nekoč po prvi izdaji sistema Windows.

Valve je na splošno podpiral igranje iger na Macu, zato bi bilo precej presenečenje, če bi se to ustavilo. Vendar pa je Valve pred kratkim objavil možnost vračila denarja za predvajalnike Mac, tako da ne obeta nič dobrega.

Zakaj Counter-Strike na Macu ni bil bolj priljubljen?

Za to ni nobenega konkretnega odgovora. Valve je podprl različico za Mac, tako da lahko tisti, ki želijo igrati. Vendar se računalniki Mac pogosteje uporabljajo za druge namene kot za igranje iger. Na primer, glasbena produkcija in urejanje videoposnetkov sta na Macu izjemno pogosta, strojna oprema pa je prilagojena tem nalogam.

Gre predvsem za demografsko vprašanje. Tisti, ki si lahko privoščijo Mac, si pogosto lahko privoščijo tudi namenski računalnik za igre z operacijskim sistemom Windows, kjer je veliko bolj smiselno igrati Counter-Strike za veliko bolj gladko izkušnjo.

Je Mac dobil vse posodobitve za Counter-Strike?

Do zdaj, da. Igralci Mac so imeli dostop do vse enake vsebine, kot so jo imeli igralci Windows, in so bili skupaj postavljeni v čakalno vrsto v igrah povezovanja. To je ohranilo doslednost na vseh področjih in omogočilo igralcem Mac iger, da ostanejo popolnoma posodobljeni.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice