Novice

February 12, 2024

Izboljšajte svoje šamansko igranje s Totemic Projection v WoW Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

V World of Warcraft Classic se šamani za svoje sposobnosti močno zanašajo na toteme. Vendar teh totemov ni mogoče poljubno premikati. Na srečo druga faza Sezone odkritij uvaja novo sposobnost za izboljšanje kakovosti življenja, imenovano Totemska projekcija, ki šamanom omogoča premestitev svojih totemov.

Izboljšajte svoje šamansko igranje s Totemic Projection v WoW Classic Season of Discovery

Prednosti totemske projekcije

Totemska projekcija je bistvena sposobnost za šamanske igralce v WoW Classic. Ne samo, da vam omogoča, da svoje toteme premaknete na želeno lokacijo, ampak tudi to storite brez porabe dodatne mane. To pomeni, da morate porabiti samo mano, ko prvotno postavite toteme. Ne glede na to, ali sodelujete v PvE ali PvP, vam lahko Totemic Projection pomaga preprečiti vlečenje šefov in zagotovi, da lahko izkoristite totemske navdušence, tudi če so izven dosega.

Pridobitev Totemic Projection Skill Book

Totemic Projection Skill Book lahko dobite tako, da premagate mafije v ječah stopnje 30 ali višje. Ima možnost, da se spusti iz vseh štirih kril škrlatnega samostana (pokopališče, knjižnica, orožarna in katedrala), pa tudi z Razorfen Downs in Uldaman. Čeprav natančna stopnja padca ni znana, se pričakuje, da ne bo trajalo več kot nekaj tekov, da pridobite knjigo spretnosti. Ko ga pridobite, se prepričajte, da uporabite predmet za odklepanje sposobnosti Totemic Projection.

Pogled naprej

V drugi fazi sezone odkritij šamani prejmejo sposobnost totemske projekcije kot edino izboljšavo kakovosti življenja. Vendar pa obstaja možnost, da ima Blizzard več podobnih urokov, načrtovanih za prihodnje faze. Odlično bi bilo, če bi čarovnije za šamansko orožje trajale dlje, s čimer bi odpravili potrebo po pogostem ponovnem nanosu.

Zaključek

Z uvedbo Totemic Projection v WoW Classic Season of Discovery imajo šamani zdaj možnost, da prestavijo svoje toteme, kar zagotavlja večjo prilagodljivost in udobje pri igranju. Pridobite Totemic Projection Skill Book z vodenjem ječ stopnje 30 ali višje in odklenite to bistveno sposobnost. Spremljajte nas za morebitne prihodnje izboljšave za izboljšanje izkušnje Shaman.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice