Novice

February 13, 2024

Izboljšajte svojo zgradbo DPS Paladin z runo Enlightened Judgments

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Če ste DPS Paladin v World of Warcraft Classic Season of Discovery, obstaja nova runa, ki je ne smete zamuditi – runa Enlightened Judgements. Ta runa močno izboljša urok Sodba, ki je osnovni urok Paladina in je obvezen v vsaki gradnji DPS.

Izboljšajte svojo zgradbo DPS Paladin z runo Enlightened Judgments

Izboljšave

Runa Enlightened Judgements poveča domet uroka Judgement za 30 jardov, s čimer postane urok za razdaljo. Poleg tega poveča zadetek uroka z vsemi uroki za 17 odstotkov.

Pridobivanje Rune

Pridobitev Enlightened Judgements Rune se morda zdi nekoliko težavna, vendar ne vzame veliko časa. Tako ga lahko dobite:

  1. Zberite tri zatemnjene molitvene kroglice. Te je mogoče pridobiti z ubijanjem različnih humanoidnih mafij po Azerothu, kot so agenti Syndicate, Ogri in pleme Witherbark.
  2. Očistite zatemnjene molitvene kroglice. Vsaka kroglica zahteva drugačen postopek čiščenja:
    • Prvo kroglico je mogoče očistiti z ubijanjem sovražnikov, medtem ko je blagoslovljena z Blessing of Might.
    • Druga kroglica zahteva, da ste vsaj na ravni 34 in nase vržete Divine Shield, medtem ko ste pod 10 odstotki zdravja.
    • Tretja kroglica zahteva, da imate Seal of Justice na sebi, ko sovražnik začne bežati, in nato nad njim izrečete Sodbo.
  3. Ko očistite vse tri zamazane molitvene kroglice, poiščite brata Atticusa v Stormgarde Keep v Arathi Highlands. Nahaja se na pokopališču za kapelo. Če se pogovarjate z njim, vas bo nagradil z Runo razsvetljene sodbe.

Zaključek

Skratka, Enlightened Judgements Rune je dragocen dodatek za DPS Paladins v WoW Classic Season of Discovery. Če sledite zgoraj opisanim korakom, lahko pridobite to močno runo in izboljšate svoje igranje. Ne zamudite priložnosti, da izboljšate svojo zgradbo Paladina!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice