Novice

February 13, 2024

Kako najti čelado iz obdobja Sengoku v Persona 3 Ponovno naložite in pridobite dragoceno nagrado

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Če ste bili pozorni v razredu Persona 3 Reload, potem je iskanje Sengoku Era Hera za Elizabeth vetrič.

Kako najti čelado iz obdobja Sengoku v Persona 3 Ponovno naložite in pridobite dragoceno nagrado

Iskanje čelade iz obdobja Sengoku

Za tiste med nami, ki smo v pomembnih trenutkih spali v razredu, pa je morda čas, da vam pripravimo pospešeni tečaj o tem, kaj morate storiti, in še pomembneje, kam morate iti, da ga najdete. Krmilo iz obdobja Sengoku je lahko včasih nekoliko težavno. Ne zato, ker bi ga bilo pretežko najti – zelo enostavno je vedeti, kam iti, če le ste pozorni. Potrebuje le nekaj časa, da ga končno dobite v rokah.

1. korak: Sprejmite zahtevo

Ko sprejmete prošnjo Elizabeth v Persona 3 Reload, se morate odpraviti na srednjo šolo Gekkoukan. Ko prispete po učnih urah, se morate odpraviti v prvo nadstropje (1F) in se odpraviti do referata fakultete. Ta se nahaja v skrajnem zahodnem traktu v prvem nadstropju šole. Tukaj lahko preverite referat fakultete in prejmete sporočilo o Elizabethini prošnji.

2. korak: Obiščite pisarno fakultete

Ko vstopite v pisarno fakultete, vas bo pozdravil posnetek z učiteljem, imenovanim gospod Ono. Po šoli moraš prihajati vsak dan, dokler ti učitelj končno ne preda krmila. Teoretično bi moralo trajati sedem dni, da bi končno dobili predmet.

3. korak: Vrnite se k Elizabeth

Ko dobite krmilo iz obdobja Sengoku, se vrnite k Elizabeth v Žametno sobo. Za nagrado boste prejeli sedem Twilight Fragments.

Zaključek

Iskanje krmila iz obdobja Sengoku v Persona 3 Reload lahko traja nekaj časa, a če sledite tem korakom, ga boste lahko pridobili in od Elizabeth prejeli dragoceno nagrado.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice