Novice

February 14, 2024

Kako se družiti s svojim romantičnim partnerjem v igri Cyberpunk 2077

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

'Resnično želim ostati pri tvoji hiši' je stransko delo, dodano v posodobitvi 2.1 Cyberpunk 2077. To delo omogoča igralcem, da se prosto družijo s svojimi romantičnimi partnerji v V-jevem stanovanju. V tem priročniku vam bomo razložili, kako začeti in dokončati to nalogo.

Kako se družiti s svojim romantičnim partnerjem v igri Cyberpunk 2077

Začetek iskanja

Če želite začeti nalogo 'Resnično želim ostati pri tvoji hiši', morate imeti romance z vsaj eno od romantičnih možnosti v igri Cyberpunk 2077. Po posodobitvi igre na različico 2.1 boste od svojega romantičnega partnerja prejeli besedilno sporočilo njihova želja, da ostanejo v vaši hiši. Ni pomembno, kako se odzovete na sporočilo. Če imate več stanovanj, se boste morali odločiti, v katerem se želite družiti.

Dokončanje naloge

Ko odgovorite na besedilno sporočilo, sledite opravilu iz svojega dnevnika. Pripeljali vas bodo do stanovanja, ki ste ga izbrali kot kraj druženja. Ko pridete, vas bo partner že čakal. Med zmenkom lahko skupaj zaplešeta v središču V-jevega stanovanja. Lahko tudi sedite na kavču in se crkljate s partnerjem, ju sprašujete in ju poljubljate. Če se odločite za spanje, bo vaš partner sodeloval v prizoru.

Ponovno predvajanje iskanja

Po odhodu iz stanovanja vam bo vaš partner poslal SMS in povedal, kako lep je bil večer. Na besedilno sporočilo lahko odgovorite in nato zaprete telefon. Ko znova odprete telefon, bo začetno besedilno sporočilo označeno, kot da ste prejeli novo sporočilo. Svojemu partnerju lahko pošljete srhljivo sporočilo in po dveh dneh bosta prosta za nov zmenek. Ta postopek lahko ponovite tolikokrat, kot želite.

Zaključek

Zdaj, ko veste, kako dokončati nalogo 'Resnično želim ostati pri tvoji hiši' v igri Cyberpunk 2077, lahko uživate v preživljanju časa s svojim romantičnim partnerjem v igri. Vso srečo!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice