Novice

February 13, 2024

Ključna odločitev: Naučite se ali se vzdržite neodpustljivega prekletstva v Hogwarts Legacy

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ena najbolj perečih odločitev, s katerimi se boste soočili v Hogwarts Legacy, je, ali se morate naučiti Neodpustljivo prekletstvo, Crucio. Med linijo nalog 'In the Shadow of Study' se morate odločiti, ali se boste naučili Crucia in ga vrgli na Sebastiana, svojega prijatelja, ali pa se boste vzdržali učenja uroka in prevzeli prekletstvo nase.

Ključna odločitev: Naučite se ali se vzdržite neodpustljivega prekletstva v Hogwarts Legacy

Odločitev

Proti koncu uganke Salazarja Slytherina bodo igralci zaklenjeni v sobo z Ominisom Gauntom in Sebastianom Sallowom. Trio kmalu ugotovi, da je edini način za pobeg iz sobe ta, da drug na drugega vržejo Crucio, Neodpustljivo prekletstvo. Ker Ominis ne želi niti uporabiti niti prevzeti prekletstva, je odločitev prepuščena vam.

Možnosti pogovornega okna

Prikazale se vam bodo tri možnosti pogovornega okna z različnimi posledicami:

  1. 'Zelo dobro. Ne želim se naučiti prekletstva': Če izberejo to možnost, bodo igralci dovolili Sebastianu, da vrže prekletstvo na njih, in se ne bodo naučili Crucia. Zaradi tega bo igralčevo zdravje zmanjšano na najmanjšo možno raven.
  2. 'Želim se naučiti Cruciatus Curse, vendar ga moraš uporabiti name': Če izbere to možnost, bo Sebastian na igralca uporabil Crucio in mu omogočil, da se sam nauči Neodpustljivo prekletstvo.
  3. 'Nauči me prekletstvo Cruciatus in uporabil ga bom na tebi': Če izbere to možnost, se bo igralec naučil prekletstva Crucio in hkrati uporabil prekletstvo na Sebastianu.

Zaključek

Izvajanje Crucia na Sebastiana ali sebe nima nobenega vpliva na igro. Čisto odvisno od vas in od tega, kako želite, da izgledata vaša zgodba in lik. Razmislite o posledicah in se odločite modro.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice