Novice

February 14, 2024

Last Epoch: Raziščite Eterro s prijatelji v tej razburljivi igri Dungeon-Crawler

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Last Epoch je vznemirljiva igra ječ, postavljena v očarljivi svet Eterre. Igralci se podajajo na razburljive pustolovščine in se soočajo s sovražniki v različnih časovnih obdobjih. Čeprav lahko v igri uživate sami, resnično blesti, ko jo igrate s skupino prijateljev.

Last Epoch: Raziščite Eterro s prijatelji v tej razburljivi igri Dungeon-Crawler

Največja velikost stranke

V Last Epoch lahko sestavite skupino do štirih igralcev. To pomeni, da lahko s seboj pripeljete še tri pustolovce, ko raziskujete obsežni in poglobljeni svet Eterre. Če povabite druge na svojo zabavo, se bodo pridružili vašemu aktivnemu primerku, kar vam bo omogočilo, da odprete portale in potujete skupaj.

Ustvarjanje stranke

Če želite ustvariti zabavo v Last Epoch, preprosto pritisnite tipko 'H', da odprete Social Panel. Od tam lahko pošljete povabila drugim spletnim igralcem ali prijateljem na vašem seznamu. Pomembno je vedeti, da dodajanje igralcev vaši skupini poveča zdravje in škodo sovražnikov, kar predstavlja večji izziv za vašo skupino. Vendar vsi igralci v skupini prejmejo enako količino izkušenj za premagovanje bližnjih sovražnikov, zaradi česar je to odličen način za napredovanje.

Načini za več igralcev

Last Epoch ponuja štiri interaktivne načine za več igralcev. Poleg zabave se lahko igralci ukvarjajo s trgovanjem na bazarju, sodelujejo v bitkah PvP ali pa se preprosto sprostijo in družijo na javnih mestih. Vsak način ponuja edinstveno izkušnjo za več igralcev, ki igri doda globino in raznolikost.

Izboljšave za več igralcev

Spletna igra za več igralcev je bila prvotno izdana v obliki beta marca 2023 in je bila od takrat deležna znatnih izboljšav, ki so vodile do velike posodobitve 1.0 februarja 2024. Ključnega pomena je zagotoviti, da so vsi igralci, ki jih želite povabiti, v istem načinu, kot je hardcore način , da zagotovite združljivost.

Za podrobnejše informacije o funkcijah za več igralcev, vključno z omejitvami za zabave in drugimi pomembnimi podrobnostmi, je Eleventh Hour Games zagotovil obsežno objavo v spletnem dnevniku na uradni spletni strani Last Epoch. Obiščite spletno mesto, če želite izvedeti več in izboljšati svojo izkušnjo igranja za več igralcev.

Uživajte v vznemirljivih dogodivščinah Last Epoch s prijatelji in premagajte izzive, ki vas čakajo v svetu Eterra!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice