Novice

November 8, 2023

Legenda o Zeldi: Adaptacija v živo sproži špekulacije o igralskih zasedbah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Nintendo je objavil, da razvija akcijsko priredbo svoje priljubljene franšize video iger The Legend of Zelda. Projekt sofinancira Sony Pictures, režiral pa ga bo Wes Ball, znan po svojem delu pri trilogiji 'Maze Runner'. Ta vznemirljiva novica je sprožila ugibanja o tem, kdo bo izbran za ikoničnega lika, Linka.

Legenda o Zeldi: Adaptacija v živo sproži špekulacije o igralskih zasedbah

Prvotno iskanje

Prvotna igra Zelda iz leta 1986 je vsebovala preprosto nalogo, kjer je igralec nadzoroval Linka, svetlolasega junaka, na misiji reševanja princese Zelde pred temnim princem Ganonom. Link je raziskoval kraljestvo Hyrule, zbiral zaklade in na koncu vrnil Triforce v roke dobrega. Ta klasična zgodba je postavila temelje za priljubljeno franšizo.

Razvijajoče se pustolovščine

Skozi leta se je serija Legend of Zelda razvijala, pri čemer je vsak nov del ponujal obsežnejše in bolj poglobljeno igranje. Najnovejša igra, 'The Legend of Zelda: Breath of the Wild', izdana leta 2017, je igralce predstavila ogromnemu svetu Hyrule in jim omogočila svobodno raziskovanje in podajanje na epske naloge. Njegovo nadaljevanje, 'Solze kraljestva', je še razširilo izročilo franšize in navdušilo oboževalce.

Revitalizacija franšize

Uspeh nedavnih iger Zelda je ponovno vzbudil zanimanje za franšizo in sprožil razprave o možnosti adaptacije v živo. Oboževalci in celo znane osebnosti, kot je zvezdnik serije Euphoria Hunter Schafer, so izrazili željo, da bi sodelovali pri filmu Zelda. Ker je Nintendo zdaj predan projektu, je samo vprašanje časa, kdaj bo občinstvo spoznalo različico Linka v živo.

Možnosti ulivanja

Ko projekt napreduje, so se začela ugibanja o igralski zasedbi za film. Bo Wes Ball črpal iz svojih prejšnjih sodelovanj, kot so igralci iz franšize 'Maze Runner'? Bi lahko videli, da Thomas Brodie-Sangster prevzame vlogo Linka? Druga možnost je, če zgodba raziskuje lok Dark Link, morda obstaja priložnost za dvoboj Jacob Tremblay proti Jacobu Tremblayju. Možnosti so neskončne, oboževalci pa nestrpno pričakujejo razglasitev igralske zasedbe.

Zaključek

Potovanje Legende o Zeldi na velika platna je vznemirljiva možnost za oboževalce priljubljene franšize video iger. Z Nintendo, Sony Pictures in Wesom Ballom bo priredba v živo zagotovo ujela čarobnost in pustolovščino, zaradi katere so igre tako priljubljene. Ko nestrpno pričakujemo izid filma, si ne moremo kaj, da se ne bi vprašali, kdo bo izbran, da oživi kultni lik Linka. Ostanite z nami za več posodobitev in se pripravite na novo pustolovščino v svetu Hyrule.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice