Novice

November 7, 2023

LoL Arena se vrača: nove funkcije, izboljšano igranje in povratne informacije igralcev

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Riot Games je uradno napovedal vrnitev LoL Arena, priljubljenega igralnega načina, decembra s popravkom 13.23. Po začetnem uspehu so igralci nestrpno pričakovali njegovo vrnitev in Riot je prisluhnil njihovim zahtevam.

LoL Arena se vrača: nove funkcije, izboljšano igranje in povratne informacije igralcev

LoL Arena – PBE novembra, v živo decembra

Da bi igralci okusili prihajajoče spremembe, bo Riot izdal LoL Arena v javnem beta okolju (PBE) od 8. novembra. To bo igralcem omogočilo, da izkusijo nove funkcije in zagotovijo dragocene povratne informacije, preden bo način zaživel na strežnikih. v začetku decembra.

Prihodnost Arene

LoL Arena je bil prvi nov način, ki ga je League of Legends predstavil v nekaj letih, in je hitro postal priljubljen oboževalcem. Kot odgovor na povratne informacije igralcev je Riot naredil več izboljšav in dodatkov za izboljšanje igralne izkušnje.

Izvajanje čakalne vrste za 8 oseb

Ena od funkcij, ki so jo igralci najbolj zahtevali, je bila možnost čakanja v čakalni vrsti z večjo skupino prijateljev. V novi različici Arene se bodo igralci lahko postavili v čakalno vrsto z do 8 osebami, kar jim bo omogočilo ustvarjanje lastnih zasebnih tekem.

Šampionska raznolikost

Riot se je osredotočil tudi na izboljšanje raznolikosti prvakov v LoL Areni. Igralci bodo zdaj imeli na izbiro več možnosti in strategij, zaradi česar bo vsaka tekma edinstvena in razburljiva.

Odrska igra

Da bi dodal več globine igranju, je Riot uvedel odrsko igranje v LoL Areni. Ta funkcija bo igralcem ponudila dodatne izzive in cilje, ki jih bodo morali premagati, ter načinu dodala novo plast strategije.

Cameos

Poleg sprememb igranja je Riot vključil kameje različnih prvakov League of Legends v LoL Areni. Te kameje bodo ljubiteljem igre dodale pridih domačnosti in navdušenja.

Spremembe ocen

Da bi zagotovil pošteno in konkurenčno okolje, je Riot spremenil ocene v LoL Areni. To bo pomagalo ujemati igralce s podobnimi stopnjami spretnosti, kar bo ustvarilo bolj uravnoteženo in prijetno izkušnjo.

Omejeno število in povratne informacije

Riot je izjavil, da bo ta izdaja LoL Arena na voljo le omejen čas. Pozorno bodo spremljali povratne informacije igralcev in izvajali dodatne prilagoditve, da bi ustvarili najboljšo različico načina igre. Čeprav še ni stalen način igre, kot sta ARAM in Summoners' Rift, je Riot odprt za možnost, da bo v prihodnosti postal trajen.

Skratka, LoL Arena naj bi se težko pričakovano vrnila decembra s popravkom 13.23. Igralci se lahko veselijo vznemirljivih novih funkcij, izboljšanega igranja in priložnosti za zagotavljanje povratnih informacij za oblikovanje prihodnosti igralnega načina.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice