Novice

November 6, 2023

LoL Worlds Pick'em 2023: napovedi Crystal Ball, oblika Pick'em, lestvica najboljših in nagrade

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

LoL Worlds Pick'em se vrača leta 2023 in prihaja s preobratom zaradi najnovejšega formata Worlds. V tem članku bomo obravnavali vse od napovedi Crystal Ball do turnirskih nagrad.

LoL Worlds Pick'em 2023: napovedi Crystal Ball, oblika Pick'em, lestvica najboljših in nagrade

Napovedi kristalne krogle

Riot Games vrača Crystal Ball za Worlds 2023. Ta funkcija vam omogoča napovedovanje prihodnosti turnirja ter pridobivanje dodatnih točk in nagrad. Kristalna krogla je razdeljena na tri dele:

  1. Ukrepajte zdaj: Od 4. oktobra lahko podate svoje napovedi za 20 vprašanj, povezanih s svetovi. Kristalna krogla odklene ključavnico ob 9:15 po srednjeevropskem času 10. oktobra, zato poskrbite, da boste svoje izbire naredili pred tem.
  2. Zapečati svojo usodo: Zakleni svoje izbire, preden se okno zapre. Zanašanje na The Coin ne bo rešilo zamujenih priložnosti Crystal Ball.
  3. Izkoristite nagrade: po svetovnem finalu 19. novembra si lahko ogledate, koliko točk ste dosegli, in si prislužite nagrade na podlagi vaše uspešnosti v Crystal Ball.

Pick'em Format

Pick'em for Worlds 2023 bo potekal v treh fazah: Play-In, Swiss in Knockout. Vsaka stopnja ima svoj niz napovedi in sistem točk.

Igralni oder

Play-In Stage se začne 10. oktobra in vključuje osem ekip, razdeljenih v dve skupini. Prvi dve ekipi iz vsake skupine se bosta uvrstili na švicarski oder. Za napovedi Play-In morate uganiti, kateri dve ekipi bosta napredovali v naslednjo stopnjo.

Švicarski oder

Swiss Stage poteka od 19. do 29. oktobra in vključuje dve zmagovalni ekipi iz Play-In Stagea in 14 drugih ekip. V tej fazi morate napovedati, katerih osem ekip bo napredovalo v izločilni del. Dodatne točke si lahko prislužite tudi tako, da pravilno izberete ekipo, ki doseže 3-0.

Izločilni del

Ko je švicarski del končan in je izbranih najboljših osem ekip, lahko naredite napovedi za tekme v izločilnem delu. Vsak pravilen izbor v četrtfinalu prinese 10 točk, pravilen izbor v polfinalu pa 15 točk. Če izberete zmagovalca svetovnega finala, boste prejeli ogromnih 20 točk.

Worlds Pick'em Lestvica najboljših

Če ste dovolj dobri pri svojih napovedih Pick'em, boste morda predstavljeni med 100 najboljših igralcev na svetovni lestvici najboljših. Ustvarite lahko tudi lastno lestvico najboljših in igrate Pick'em s prijatelji. Lestvica najboljših vam omogoča, da spremljate svoj napredek in vidite, koliko potencialnih popolnih izbir je ostalo.

Nagrade turnirja

V primerjavi s prejšnjimi leti ima Pick'em 2023 več različnih nagrad za sodelovanje in uspešnost. Igralci se lahko kvalificirajo za nagrade na podlagi najvišje stopnje v dveh ločenih kategorijah: Pick'em (tradicionalna) in Crystal Ball. Nagrade niso kumulativne in bodo podeljene na podlagi najvišje dosežene stopnje v posamezni kategoriji.

Nagrade za sodelovanje vključujejo čustva in kapsule Worlds 2023. Nagrade za stopnje, ki temeljijo na uspešnosti, segajo od žetonov dogodkov in kapsul do preoblek in čustev za prvaka.

Zaključek

LoL Worlds Pick'em 2023 je vznemirljiva priložnost, da preizkusite svojo sposobnost napovedovanja in si prislužite nagrade. Napovedujte v Crystal Ball, sodelujte v stopnjah Pick'em in ciljajte na vrh lestvice najboljših. Vso srečo!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice