Novice

February 14, 2024

Maksimiranje dronov proti komarjem: nasveti za učinkovito uporabo v Warzone

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

V zadnji sezoni Warzone so igralci nepravilno uporabljali drone Mosquito. Ta članek vsebuje nasvete o tem, kako učinkovito uporabljati brezpilotna letala Mosquito Drones v igri.

Maksimiranje dronov proti komarjem: nasveti za učinkovito uporabo v Warzone

Spremembe v Killstreaks

Posodobitev druge sezone Warzone je prinesla spremembe v killstreaks. Obvestilo tac zemljevida nevarnega območja zdaj prikazuje območje, ki ga pokriva natančni zračni napad, in obseg opozorila je bil razširjen. Vendar je zdaj manj verjetno, da bo sovražnika uničil. Poleg tega lahko igralci zdaj na svojih mini zemljevidih ​​vidijo rdeč obris, ki označuje območje, ki ga pokriva vsak UAV.

Potencial dronov proti komarjem

Zaradi nerfov zaradi drugih killstreakov so igralci začeli iskati alternative in Mosquito Drone ima potencial, da postane naslednja najboljša stvar. Ta avtomatizirani dron lebdi na območju in povzroča ogromno škode ciljem, ki vstopijo v njegovo območje.

Najboljši načini uporabe dronov proti komarjem

Ena pogosta napaka, ki jo delajo igralci, je naključna uporaba drona Mosquito brez kakršnega koli namena. Najboljši način za uporabo tega killstreaka je, da ga uporabite, ko poznate lokacijo sovražnika. Če dron usmerite proti cilju, jih lahko potegnete iz kritja. Pomembno je omeniti, da namestitev drona v bližini nakupovalne postaje ali skladišča ni učinkovita, saj ga je enostavno sestreliti in ima kratko življenjsko dobo.

Druga učinkovita uporaba drona proti komarjem je med zadnjim krogom. Ko se morate obrniti ali opraviti s sovražnikom nad vami, lahko killstreak ponudi popolno priložnost za napad.

Zaključek

Kljub nerfom do drugih killstreakov bodo UAV in Precision Airstrikes verjetno ostali priljubljeni v Warzone. Vendar pa igralci ne smejo spregledati potenciala drona Mosquito. Če ga uporabljajo strateško in z namenom, lahko igralci izkoristijo njegovo ogromno škodo in presenetijo svoje sovražnike.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice