Novice

February 14, 2024

MW3 Underbarrel Lethal Attachment Kills Challenge: nasveti in težave

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nov izziv v drugi sezoni Modern Warfare 3 od igralcev zahteva, da postanejo ustvarjalni v Gunsmithu. Izziv, ki je del drugega tedna druge sezone, zahteva 20 ubojev operaterja s "smrtonosnim nastavkom pod cevjo". Vendar se zdi, da je težava v tem, da izziv trenutno ne sledi pravilno.

MW3 Underbarrel Lethal Attachment Kills Challenge: nasveti in težave

Kaj je podcevni smrtonosni dodatek v MW3?

V MW3 se smrtonosni nastavek pod cevjo nanaša na kateri koli nastavek za orožje v Gunsmithu, ki je nameščen v reži za podcev in je sposoben ubiti. To vključuje priključke, kot so podcevne puške, podcevni metalci ognja in celo podcevna motorna žaga JAK Limb Ripper. Pomembno je vedeti, da drugi priključki pod cevjo, kot so ročaji, ne bodo šteli k izzivu.

MW3 Underbarrel Lethal Attachment Kills Challenge Not Tracking

Trenutno obstaja težava s sledenjem tedenskemu izzivu v igri za več igralcev MW3. Številni igralci so na družbenih omrežjih poročali, da izziv za odklepanje JAK Limb Ripper ne šteje ubijanj, uporabljenih s smrtonosnim nastavkom pod cevjo. Sledgehammer Games še ni priznal težave, vendar se zdi, da vpliva na več igralcev.

Kako doseči uboje s smrtonosnim priključkom pod cevjo v MW3

Ko je težava odpravljena, obstaja več priključkov, ki bi morali šteti k smrtonosnim ubojem s priključkom pod cevjo v MW3. Sem spadajo Corvus Masterkey, KL40-M2, Burrow 500 Drill Charge in JAK Purifier metalec ognja. Te priključke je mogoče najti na večini jurišnih pušk. Pomembno je omeniti, da je treba ta ubijanja opraviti s priporočenim orožjem v orožarju in v igri za več igralcev proti drugim igralcem (operaterjem), ne robotom.

Če izziv zahteva ubijanje s samim nastavkom, je priporočljivo uporabiti podcev metalca ognja Corvus Masterkey ali JAK Purifier v načinih Hardcore za lažje ubijanje.

Zaključek

Medtem ko ima izziv za ubijanje s smrtonosnimi priključki pod cevjo v MW3 trenutno težave s sledenjem, lahko igralci, ko je težava odpravljena, uporabijo različne priključke za dokončanje izziva. Spremljajte nas za več informacij, ko bodo razvijalci priznali težavo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice