Novice

February 16, 2024

Najboljše piratske igre za doživetje avanture

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Če ste uživali v piratskem življenju v Skull and Bones, obstaja veliko drugih iger, ki vam lahko olajšajo to srbečico. Tukaj je nekaj najboljših piratskih iger, ki si jih lahko ogledate:

Najboljše piratske igre za doživetje avanture

Morje tatov

Sea of ​​Thieves je najboljša izbira za tiste, ki se želijo potopiti globoko v piratsko življenje. Kljub začetnim kritikam, da se zdi prazna, je bila igra deležna številnih večjih posodobitev in je imela celo navzkrižno zgodbo s Pirati s Karibov. V igri Sea of ​​Thieves vi in ​​vaša posadka sodelujete pri upravljanju ladje, prevzemanju misij, boju s pošastmi in vključevanju v taktične bitke. Igra izstopa po sodelovalnem igranju in ponuja zabavno in edinstveno izkušnjo piratskega igranja.

Pillars of Eternity II: Deadfire

Podajte se na izjemno piratsko pustolovščino v igri Pillars of Eternity II: Deadfire. Kot kapitan ladje zberete posadko in odplujete proti otočju Deadfire, ki ga vodi vaše iskanje odgovorov in maščevanje. Igra ponuja tako potezno RPG kot boj v realnem času, z bogato pripovedjo in dinamičnim igranjem, ki odlično zajame bistvo razburljive gusarske zgodbe.

Vrnitev na Monkey Island

Vrnitev na opičji otok je idealen način, da se potopite nazaj v priljubljeno serijo Monkey Island. Čeprav morda ne ponuja intenzivne PvP akcije, ponuja očarljivo in humorno piratsko pustolovščino. Pridružite se Guybrushu Threepwoodu v njegovem boju proti mogočnemu kapitanu LeChucku v tej klasični pustolovščini s pokaži in klikni. Igra ponuja posodobljeno estetiko, hkrati pa ohranja čudovit humor in privlačno igranje, ki ga oboževalci obožujejo.

Pirati Sida Meierja!

Kljub svoji starosti, Sid Meier's Pirates! ostaja odlična izbira za ljubitelje piratov. Zaradi preprostosti in globine igre je dostopna in prijetna. Od nadgradnje ladij in vodenja trgovskih poti do vključevanja v bitke in dvorjenja aristokraciji, obstaja ogromno stvari, ki jih lahko počnete. Živahna modding skupnost ponuja tudi načine za posodobitev izkušnje, zaradi česar je odlična možnost za tiste, ki iščejo igro s piratsko tematiko, ne da bi za to porabili veliko ur.

Kralj morij

King of Seas ponuja preprosto in zabavno piratsko izkušnjo. Igralci prevzamejo poveljstvo nad gusarsko ladjo in krmarijo skozi fantastičen svet, poln pošasti in tekmecev. Zaradi risanega in lahkotnega pristopa igre je prijetna alternativa bolj zapletenim piratskim igram. S poudarkom na boju z ladjami King of Seas zagotavlja poenostavljeno izkušnjo, ki spominja na starejše akcijske RPG.

Vihar

Tempest je akcijska RPG, ki je globoko zasidrana v piratskem žanru. Igra ponuja obsežno piratsko izkušnjo z mitskimi morskimi zvermi, ki jih je treba loviti, nalogami, ki se jih je treba lotiti, in obsežno prilagoditvijo ladje. S popolnoma odprtim svetom Tempest omogoča igralcem, da raziskujejo s svojim tempom in se osredotočijo na veselje do piratstva. Različne frakcije v igri in obsežna vsebina zagotavljajo zabavno in poglobljeno piratsko pustolovščino.

Assassin's Creed IV: Črna zastava

Assassin's Creed IV: Black Flag popolnoma potopi igralce v piratsko življenje. Igra, ki se dogaja v zlati dobi piratstva, omogoča igralcem, da sodelujejo v dejavnostih, kot so lov na zaklad, raziskovanje in novačenje posadke. S svojo bogato vsebino na temo piratov Black Flag vzbuja enak duh kot Skull and Bones in je obvezna igra za piratske navdušence.

Blackwake

Blackwake združuje piratstvo s spletnim večigralskim igranjem. Igra uporablja nekonvencionalen pristop prvoosebne strelske igre, ki igralce potopi v visokooktanski pomorski boj. Pridružite se posadki piratske ladje in sodelujte v bitkah s konkurenčnimi plovili v obsežnem spletnem okolju. Blackwake izstopa po svojem edinstvenem pridihu pustolovščin na odprtem morju in ponuja čisto, neponarejeno zabavo za piratske navdušence.

Tortuga - Gusarska zgodba

Tortuga – A Pirate's Tale je piratski simulator, ki igralce potopi v zapletene podrobnosti kapitanovega življenja na odprtem morju. Napadajte trgovske konvoje, sodelujte v spopadih z rivalskimi piratskimi frakcijami, trgujte med pristanišči, izpolnjujte plačanske pogodbe in postanite povzročitelj težav v navtiki. Igra ponuja izkušnjo v slogu peskovnika s pozornostjo do detajlov, ki zagotavlja bogato in poglobljeno simulacijo pirata.

Port Royale 3: Pirati in trgovci

Port Royale 3: Pirates & Merchants popelje igralce na osupljivo potovanje po Karibih 17. stoletja. Kot podjetni trgovec gradite gospodarski imperij in poveljujete flotam. Sodelujte v strateških pomorskih bitkah in sprejmite vznemirljivo življenje razvpitega pirata. Zaradi iskanja skritih zakladov v igri, plenjenja rivalskih ladij in občutljivega plesa med zakonitostjo in piratstvom je vsako potovanje po morju razburljivo. Ne glede na to, ali vas privlači trgovina, pomorsko bojevanje ali privlačnost piratskega življenja, ima Port Royale 3 vse.

Če hrepenite po več piratskih dogodivščinah, vam bodo te igre zagotovile ure zabave in vam omogočile, da še naprej živite piratsko življenje.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice