Novice

September 8, 2022

Najnovejši paket Community Care za PUBG

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

PUBG je trenutno ena najbolj znanih stavnih iger za esport in obstaja veliko spletnih mest za stave za esport, kjer lahko igralci stavijo na igro. Dejstvo, da ekipa zadaj PUBG nenehno uvajanje sprememb za izboljšanje igre je eden od razlogov, zakaj je pridobila tako veliko privržencev.

Najnovejši paket Community Care za PUBG

Ko smo že pri tem, ima PUBG nekaj razburljivih novic za igralce! Tam je nov Paket skupnostne oskrbe na poti, vse pa je povezano s sistemom proti goljufijam v igri. Nedavni prehod igre na brezplačno igranje je povzročil pandemonij v skupnosti PUBG. Mnogi so zaskrbljeni, da bi brezplačen vstop v igro povzročil povečanje števila goljufov. V zadnjem blogu na spletnem mestu Battlegrounds je ekipa priznala, da se igralci soočajo z "nepoštenimi in nezakonitimi metodami v igri."

Prizadevanja ekipe PUBG Anti-Cheat

Ekipa PUBG Anti-Cheat dela dan in noč, da zagotovi, da igra ne postane žrtev goljufov. Po uvedbi rešitve za preprečevanje goljufij PUBG »Zakynthos« je ekipa opazila znatno izboljšanje meritev normalnega in uvrščenega ujemanja, pri čemer je ekipa Anti-Cheat prepovedala več kot 200.000 računov, označenih kot goljufi.

Zakynthos ima več tehnik strojnega učenja, ki mu pomagajo izboljšati in izboljšati odkrivanje goljufov.

Kljub neusmiljenim prizadevanjem PUBG, da bi naredil konec goljufanju, je ekipa, potem ko je opazila, da velik del goljufov v uvrščenih tekmah uporablja vdrte račune, menila, da mora narediti več.

Ekipa trenutno uvaja rešitve za blokiranje vdrtih računov. Vendar še niso delili nobenega napredka glede tega. Toda glede na to, kako hitro ekipa uvaja spremembe, da bi se znebila goljufov in vdrtih računov, so igralci lahko prepričani, da bo kmalu nekaj objavljeno.

PUBG je tudi napovedal, da razmišlja o trajni prepovedi računov in prepovedi strojne opreme, da prepreči, da bi ena oseba ustvarila več računov na isti napravi.

V zadnjem blogu je PUBG omenil, da ne more razširiti podrobnosti svoje "taktike" za zmanjšanje goljufanja, saj lahko goljufi to izkoristijo, vendar nameravajo opustiti več teh paketov Community Care Packages.

PUBG in stave na e-šport

PUBG je trenutno druga najbolje prodajana igra, saj so prodali več kot 24 milijonov izvodov. Na Twitchu je to druga najbolj gledana igra, takoj za League of Legends. Nobenega dvoma ni, da bo priljubljenost igre na področju spletnih stav na e-šport še naprej rasla. Igra je imela svoj prvi spletni stavni dogodek maja 2017, kjer je podjetje, ki jo je gostilo, zbralo več kot 100.000 $ donacij.

Igra ima nagradni sklad v razponu od 30.000 do 200.000 $ in glede na to, kako hitro narašča število novih igralcev, bodo v prihodnosti nagradni skladi še višji. Kljub temu, da je PUBG razmeroma nov v svetu spletnih stav, je PUBG uspel zgraditi veliko stavniško skupnost.

Stave na PUBG se na začetku zdijo težke, a kasneje stavni nasveti za esport in poslušanje izkušenih boljših lahko pomaga.

Eden najpomembnejših nasvetov za stave na esport, ki si ga morate zapomniti, je, da vedno veste, kaj se dogaja v igri. Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami in poiščite stavnice, ki ponujajo promocije in bonusiin vedno boste v prednosti.

Ko poznate vse podrobnosti igre, postane stavljanje veliko lažje. Stave na PUBG vam dajejo priložnost, da osvojite redke preobleke in modifikacije. Igra ima štiri vrste načinov stav:

  • Jackpot - Pri tej vrsti stav igralci stavijo svoje kože na jackpot, zmagovalec pa se določi z naključnim vrtenjem. Zmagovalec vzame ves plen.
  • Meti kovancev - Metanje kovanca je stava ena na ena, pri kateri imata oba igralca 50 % možnosti za zmago.
  • Ruleta PUBG - Ruleta PUBG je enaka svoji tradicionalni dvojnici, pri kateri igralci zmagajo glede na to, v katerih barvnih ali oštevilčenih razdelkih žogica pristane.
  • Strmoglavljenje - Kot že ime pove, se ta vrsta stav konča s "zrušitvijo" in igralci morajo umakniti svoj plen, preden se to zgodi.

Zaključek

PUBG je zdaj globalni fenomen, ki ima na milijone igralcev. V zadnjih petih letih je njegova priljubljenost na sceni stav na e-šport močno narasla in glede na to, kako velika je baza oboževalcev, številke ne bodo nehale naraščati.

Ekipa PUBG je pred kratkim delila objavo v spletnem dnevniku, v kateri je napovedala skupnostni paket oskrbe, pri čemer je poudarila nekaj stvari, ki jih počnejo, da bi se spopadli z naraščajočim številom goljufov, potem ko je igra prešla na brezplačno igranje. Njihova ekipa Anti-Cheat je naredila veliko za skupnost, da bi zmanjšala število goljufov in naredila igro pošteno in zabavno za vse.

Kako bodo njihove strategije in taktike vplivale na njihovo uvrstitev v svetu spletnih iger? Samo čas bo povedal. Nekaj pa je gotovo. Zdi se, da je PUBG odločen, da ne bo razočaral skupnosti in dovolil, da igra postane okužena z vdrenimi računi in goljufi, saj bo to vplivalo na stavno izkušnjo PUBG esports.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice