Novice

February 15, 2024

Napredovanje in izzivi v galaktični vojni: pridružite se boju v igri Helldivers 2

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

V igri Helldivers 2 je usoda Super Zemlje v rokah vas in vaših kolegov Helldivers. Galaktična vojna je ključna bitka, ki določa prihodnost galaksije. Upokojitev ni možnost, saj lahko ogrozi preostalo galaksijo.

Napredovanje in izzivi v galaktični vojni: pridružite se boju v igri Helldivers 2

Napredovanje v galaktični vojni

Od izida 8. februarja je Helldivers 2 napredoval v galaktični vojni proti obema frakcijama. Sektor Orion, ki ga sestavljata Heeth in Angel's Venture, je bil osvobojen, kar vodi do odprtja sektorja Umlaut. Osvoboditev planetov odpira nove sektorje, kar omogoča nadaljnji napredek v vojni.

Sektorji in frakcije

Od 15. februarja so trije odprti sektorji in štirje zaklenjeni sektorji Terminida. Z osvoboditvijo drugih planetov pod nadzorom Terminidov boste pridobili dostop do zaklenjenih sektorjev. Sektorji, ki jih nadzoruje Terminid, vključujejo Umlaut, Mirin, Draco, L'estrade in Sten, medtem ko sta sektorja, ki jih nadzoruje Automaton, Xzar in Severin.

Sledenje napredku

V Helldivers 2 se vaša služba kot Helldiver nenehno beleži in opisuje v odstotku osvoboditve na vsakem planetu. Na odstotek osvoboditve vpliva uspešno dokončanje misij s strani vas in drugih Helldiverjev. Spremljate lahko dve vrstici napredka:

  1. Nadzor sektorja: Ta vrstica predstavlja akumuliran napredek osvoboditve vsakega planeta znotraj določenega sektorja, ki ga nadzira katera koli frakcija.
  2. Osvobodilna kampanja: ta vrstica predstavlja napredek osvoboditve določenega planeta znotraj sektorja.

Napredek galaktične vojne

Odstotek galaktične vojne je zbranih podatkov vseh igralcev in upošteva dokončanje primarnih in sekundarnih ciljev, čiščenje postojank in neuspešne misije. Vsak dejavnik prispeva k povečanju ali zmanjšanju osvoboditve planeta. Napredek se začne pri nič odstotkih in se polni, ko so misije zaključene, kar na koncu vodi do osvoboditve planeta.

Nova področja in izzivi

Ko je planet osvobojen, se odpre nov, ki ponuja nova področja za raziskovanje. Ta območja imajo edinstvene terene in ekstremne vremenske razmere. Ne glede na izbrano težavnostno stopnjo, vse dokončane misije prispevajo k splošnemu napredku Galaktične vojne.

Vpliv uspešnosti misije

Če misije zapustite predčasno ali če ciljev ne dokončate v 40-minutnem časovniku, bo osvoboditev planeta odložena. Stanje napredovanja tekoče galaktične vojne je vidno vsem igralcem.

Večja naročila

Za napredovanje v galaktični vojni morajo igralci dokončati glavna naročila. Ti ukazi se osredotočajo na osvobodilno kampanjo in pozivajo igralce, naj osvobodijo planete in odklenejo nove sektorje. Vsako večje naročilo ponuja Rekvizicije (gotovina) in medalje Warbond kot nagrade. Prvo naročilo se je osredotočalo na čiščenje sektorja Orion, medtem ko se najnovejše naročilo osredotoča na obrambo kampanj pred avtomatom.

Nenehen razvoj

Helldivers 2 sledi formuli storitve v živo, kjer na napredek neposredno vplivajo drugi igralci. Igra je v stalnem razvoju, kar zagotavlja edinstveno in razvijajočo se izkušnjo. Dokler Arrowhead nadaljuje z razvojem igre, bo napredek galaktične vojne še naprej krojil usodo Super Zemlje.

Pridružite se boju

Če želite zmagati za Super Zemljo, je čas, da vzamete orožje in se pridružite boju v Helldivers 2.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice