Novice

April 12, 2024

Naslednji velik premik v Pokémon VGC: profesionalci se poglobijo v predpis G

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ključni zaključki

  • Legendarni Pokémon vstopi v boj: Predpis G uvaja pravilo, ki spreminja igro, ki dovoljuje enega omejenega legendarnega Pokémona na ekipo.
  • Calyrex je v središču pozornosti: Shadow Rider Calyrex je s svojo neverjetno hitrostjo in posebnim napadom, poleg Terastallizacije, najboljši izbor med profesionalci.
  • Števci v porastu: Pričakujte porast obsežnih temnih Pokémonov, medtem ko igralci pripravljajo strategijo za boj proti prevladi Shadow Riderja Calyrexa.
  • Nove legende generacije IX za ogled: Koraidon, Miraidon in Terapagos bodo s svojimi edinstvenimi sposobnostmi in vlogami pretresli meta.
  • Raznolika meta napovedana: Omejitev enega omejenega Legendarja na ekipo spodbuja raznoliko in strateško sestavo ekipe.

Pokémon Scarlet in Violet's VGC se pripravlja na seizmični premik z uvedbo uredbe G, novega nabora pravil, ki meša tekmovalni lonec, saj dovoljuje enega omejenega legendarnega Pokémona v vsaki ekipi. Pogovori z nekaterimi najboljšimi svetovnimi igralci na Evropskem mednarodnem prvenstvu (EUIC) – vključno s težkokategorniki, kot so Jeudy Azzarelli, James Baek in Wolfe Glick – razkrivajo mešanico pričakovanja in strateškega ponovnega umerjanja, ko se skupnost pripravlja na to transformativno obdobje.

Naslednji velik premik v Pokémon VGC: profesionalci se poglobijo v predpis G

Uganka Calyrex

Žaromet brez dvoma najbolj sveti na Shadow Rider Calyrex. Ta legendarni Pokémon, znan po svoji neverjetni hitrosti in astronomskem posebnem napadu, je pripravljen na novo definirati meta. Igralci so še posebej navdušeni (in previdni) nad njegovim potencialom, ko je združen s Terastallization, ki ne le popravi njegove ranljivosti, temveč tudi okrepi njegovo ofenzivno moč. Joseph Ugarte je poudaril: "S Terastallization ... Calyrex Shadow postaja samo še boljši. Ni Dynamaxa, ki bi ga lahko preprečil, in Tera Ghost lahko znatno poveča škodo Astral Barrage."

Vendar pa za vsako dejanje obstaja enaka in nasprotna reakcija. Alex Gómez Berna in drugi profesionalci predvidevajo nasprotno gibanje in napovedujejo porast obsežnih temnih vrst, ki so zasnovane tako, da se uprejo napadu Jezdeca senc Calyrexa. Pričakuje se, da se bo konkurenčna scena razvijala in spodbujala dinamiko, kjer moč preverja moč.

Novi kandidati generacije IX

Poleg Calyrexa uvedba Koraidona, Miraidona in Terapagosa Gen IX v VGC napoveduje nove strateške razsežnosti. Vsak na bojno polje prinaša edinstvene zmogljivosti, od nastavitve terena do vremenskih manipulacij, ki obljubljajo obogatitev ekipnih sestav in dinamike bitke. James Baek je bil navdušen nad Terapagosom, pri čemer je opazil njegov potencial, da moti nasprotnike s svojo zmožnostjo izničenja terenskih in vremenskih vplivov, skupaj z izjemno učinkovito potezo širjenja, ki cilja na Pokémone z uporabo Terastallizacije.

Aaron "Cybertron" Zheng medtem stavi na Kyogreja, da bo naredil pljusk kljub prisotnosti mogočnih kontov. Njegov optimizem je dokaz trajne sposobnosti preživetja dobro zgrajenih ekip in klasičnih strategij v razvijajočem se okolju VGC.

Čaka vas raznoliko bojišče

Morda je najbolj razburljiv vidik uredbe G raznolikost, ki jo obljublja. S samo enim omejenim Legendarjem na ekipo se igralci spodbujajo k raziskovanju širšega nabora strategij in kombinacij Pokémonov. Wolfe Glick je ujel to čustvo in napovedal meta, ki je "precej široko kot zelo centralizirano," scenarij, kjer sta ustvarjalnost in inovativnost ključni za zmago.

Medtem ko se Uredba G pojavlja na obzorju, skupnost VGC brenči od špekulacij, strategije in vznemirjenja konkurence. Z legendarnimi silami, ki se bodo spopadle, bodo prihodnji meseci nedvomno spektakel taktične briljantnosti in Pokémonove sposobnosti. Ne glede na to, ali ste izkušen profesionalec ali ambiciozen prvak, je razvijajoče se bojišče Pokémon VGC poziv k orožju, ki vabi vsakega trenerja, da se spoprime z izzivom.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice