Novice

February 13, 2024

Obvladajte izdelavo obsidiana v Infinite Craft: odklenite svet možnosti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Infinite Craft ponuja igralcem kraljestvo neskončnih možnosti, a če želite odkleniti najbolj izmuzljive predmete v igri, morate najprej obvladati osnove. Eno takih osnovnih orodij je Obsidian, ki služi kot ključna komponenta pri sestavljanju številnih kombinacij. Ta vodnik vas bo vodil skozi postopek izdelave Obsidiana v Infinite Craft.

Obvladajte izdelavo obsidiana v Infinite Craft: odklenite svet možnosti

Pomen obsidiana

Obsidian je bistveno izhodišče za igralce, ki želijo povečati število draguljev v svoji zbirki predmetov ali graditi na uporabnih osnovnih predmetih, kot sta Black in Knife. S svojo vsestranskostjo in enostavnostjo ustvarjanja je Obsidian dragocen vir, ki ga imate v svojem inventarju.

Izdelava obsidiana

Če želite izdelati Obsidian v Infinite Craft, morate delati le s predmeti, ki so vam bili dani na začetku igre. Postopek vključuje pet preprostih korakov:

  1. Združite dve Zemlji, da ustvarite goro.
  2. Seznani goro z drugo Zemljo, da ustvariš vulkan.
  3. Postavite drugo Zemljo v vulkan, da ustvarite lavo.
  4. Združite lavo z zemljo, da dobite kamen.
  5. Na koncu združite kamen z lavo, da ustvarite obsidian.

Uporaba Obsidiana

Obsidian se lahko uporablja za izdelavo različnih drugih uporabnih predmetov. Kombinacija obsidiana z vodo ustvari steklo, medtem ko kombinacija z dodatno zemljo ustvari diamant. Za igralce, ki iščejo črno barvo, izdelava stekla in obsidiana skupaj ustvari ogledalo, ki ga lahko nato kombinirate z drugim kosom obsidiana. Ti predmeti služijo kot odskočne deske do še večjih dosežkov, kot je izdelava črne luknje s kombinacijo obsidiana in mrka, ključne komponente pri ustvarjanju Boga v Infinite Craft.

Zaključek

Če sledite tem korakom, lahko preprosto izdelate Obsidian v Infinite Craft in odklenete svet možnosti. Ne glede na to, ali želite razširiti svojo zbirko predmetov ali ustvariti močne predmete, kot sta Black Hole in Bog, je Obsidian izhodišče, ki ga potrebujete. Zato zberite svoje vire in se še danes podajte na svojo rokodelsko pot!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice