Novice

February 13, 2024

Odklenite hišnega ljubljenčka snežnega leoparda v Skull and Bones: zaželen spremljevalec za vaše dogodivščine

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Če ste ljubitelj Lobanje in kosti, boste navdušeni nad tem, da imate med raziskovanjem Indijskega oceana ob sebi zvestega hišnega ljubljenčka. Medtem ko večina iger ponuja papigo na rami, Ubisoft dvigne prilagajanje na višjo raven z zagotavljanjem več edinstvenih možnosti hišnih ljubljenčkov.

Odklenite hišnega ljubljenčka snežnega leoparda v Skull and Bones: zaželen spremljevalec za vaše dogodivščine

Snežni leopard hišni ljubljenček

Eden najbolj iskanih hišnih ljubljenčkov v Lobanji in kostih je snežni leopard. Tega ljubkega in crkljivega spremljevalca ni enostavno pridobiti, a se je vsekakor vredno potruditi.

Kako odkleniti snežnega leoparda

Edini znani način za odklepanje Snow Leoparda v Skull and Bones je tako, da si ga prislužite kot Twitch Drop med odprto beta fazo igre. Če želite to narediti, morata biti vaš račun Twitch in računa Ubisoft Connect povezana. Nato si morate ogledati eno uro partnerskega streamerja, ki igra Skull and Bones, kot je BehavingBeardly. Ko to dokončate, se lahko odpravite na svoj inventar Twitch Drops in zahtevate Snow Leoparda.

Opremljanje Snow Leoparda

Ko ste uspešno pridobili Snow Leopard, ga lahko opremite za svojo ladjo v Skull and Bones. Preprosto zaženite igro, prikličite možnost za odplutje in kliknite »Upravljanje ladje«. Od tam se pomaknite do »Ship Cosmetics« in izberite »Pet«. Snežnega leoparda bi morali videti na seznamu razpoložljivih hišnih ljubljenčkov in zdaj ga lahko opremite, da vas bo spremljal na vaših dogodivščinah.

Razpoložljivost

Če niste izpolnili zahtev za odklepanje Snow Leoparda med odprtim beta testiranjem, žal trenutno ni na voljo. Še vedno pa obstaja upanje, da ga bo Ubisoft v prihodnosti vrnil kot nagrado. Možno je tudi, da ga izdajo kot brezplačen DLC ali kot plačljivo kozmetiko. Bodite pozorni na posodobitve Ubisofta.

Zaključek

Hišni ljubljenček Snežni leopard je zelo zaželen spremljevalec v Lobanji in kostih. Čeprav ga je morda težko pridobiti, je veselje, ko imate to čudovito bitje ob sebi, ko plujete po Indijskem oceanu, vredno truda. Če ste oboževalec igre, poskrbite, da boste obveščeni o vseh priložnostih za odklepanje Snow Leoparda in izboljšanje vaše igralne izkušnje.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice