Novice

February 15, 2024

Odklenite moč izdelave fosilov v Infinite Craft

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

V Infinite Craft vam ustvarjanje različnih receptov omogoča raziskovanje prihodnosti, preteklosti in vsega vmes. Eden od pomembnih in relativno enostavnih receptov za odklepanje je Fosil. Odklepanje novih sestavin odpira povsem nov svet priložnosti za ustvarjanje, zato je bistveno, da jih odklenete čim več. Ta vodnik vam bo pokazal, kako izdelati Fossil v Infinite Craft.

Odklenite moč izdelave fosilov v Infinite Craft

Izdelava fosila

Če želite izdelati fosil v Infinite Craft, morate združiti kamen z rastlino. Ta recept je razmeroma preprost v primerjavi z drugimi v igri, zaradi česar je odličen dodatek k vaši zbirki že na začetku. Tukaj je opisano, kako lahko pripravite potrebne sestavine:

Izdelava kamna

Kamen je mogoče preprosto izdelati v samo dveh korakih. Zmešajte lavo z zemljo, da ustvarite kamen. Zemlja je ena od vaših začetnih sestavin, zato vam ni treba storiti ničesar, da bi jo pridobili. Vendar pa boste morali Lavo odkleniti tako, da združite ogenj in zemljo.

Izdelovalni obrat

Rastlina je osnovni recept v Infinite Craft in jo je mogoče narediti z uporabo vode in zemlje. To so tudi začetne sestavine, tako da lahko rastlino ustvarite že od začetka. Zgodnje odklepanje Planta vam bo odprlo veliko več kombinacij, ki jih boste lahko odkrili.

Pridobivanje fosila

Ko imate kamen in rastlino, ju lahko kombinirate, da odklenete fosil. Fosil je vsestranska sestavina, ki jo lahko uporabite za ustvarjanje različnih drugih receptov v Infinite Craft, kot sta dinozaver in jantar.

Zaključek

Infinite Craft ponuja neskončne možnosti za ustvarjanje in raziskovanje. Z odklepanjem in ustvarjanjem Fossila se lahko potopite v svet vznemirljivih kombinacij in kreacij. Torej, pojdite ven in začnite eksperimentirati s svojo novo sestavino, da vidite, kakšne čudeže lahko ustvarite!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice