Novice

February 14, 2024

Odklenite moč rune Blood Surge v WoW Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

World of Warcraft Classic Season of Discovery je predstavil vrsto novih run, ki dajejo moč likom v vanilijevem Azerothu. Ena taka runa je Blood Surge Rune, posebej zasnovana za bojevnike, da optimizirajo njihovo uporabo vrstice Rage.

Odklenite moč rune Blood Surge v WoW Classic Season of Discovery

Kaj so rune v WoW Classic Season of Discovery?

V World of Warcraft Classic Season of Discovery so rune zmogljiva orodja, ki odklenejo nove sposobnosti, uroke ali pasive. Lahko izboljšajo vaš najljubši slog igre ali vam celo omogočijo, da raziščete popolnoma novo vlogo, podobno kot Skill Books.

Moč rune Blood Surge

Runa Blood Surge spremeni igro za bojevnike, saj bistveno izboljša njihovo sposobnost vzdrževanja merilnikov besa. S to runo lahko bojevniki zdaj nadzorujejo svojo raven besa bolj učinkovito kot kadar koli prej.

Kako pridobiti Blood Surge Rune

Za pridobitev Blood Surge Rune v World of Warcraft Classic Season of Discovery se morajo bojevniki podati v verigo nalog Vsakdo zna kuhati. Potovanje se začne s pridobitvijo nečitljivega recepta, ki ga dobite pri Elite Ogres v trdnjavi Stromgarde, ki se nahaja v višavju Arathi.

Ko imate nečitljiv recept, se odpravite na jugozahodni konec Arathi Highlands in se pogovorite s Skonkom, NPC-jem ogra. Skonk vam bo ponudil nadaljnjo nalogo, ki zahteva, da zberete tri predmete:

  1. Hibridni steg – odvrgli so ga divji grifoni v vznožju Hillsbrada.
  2. Balmy Brew – najdeno v kleti trdnjave Angor v pustinji.
  3. Mešanica začimb tihotapca – Nahaja se na dnu potopljene ladje ob obali višavja Arathi.
  4. Viskozni strup – dobite ga lahko pri pajkih v Močvirju žalosti.

Med temi izdelki je Balmy Brew najtežje najti. Lahko pa se nahaja pod krovom kot edini interaktivni predmet.

Ko zberete vse štiri predmete, se vrnite v Skonk. Pripravite se na bitko, saj se bo Skonk poskušal spopasti z vami. Premagajte ga in nagrajeni boste z želeno runo Blood Surge.

Sprostitev moči rune Blood Surge

Runa Blood Surge je zasnovana posebej za bojevnike in močno izboljša njihov primarni mehanik, Rage. Ko so aktivirani, imajo Heroic Strike, Bloodthirst in Whirlwind 30 odstotkov možnosti, da sprožijo napad Slam brez Rage.

Kot bojevnik je upravljanje in ustvarjanje besa ključnega pomena. Runa Blood Surge vam omogoča, da sprožite brezplačne napade, ne da bi pri tem izgubili svoj bes, kar vam omogoča, da pogosteje izvajate svojo rotacijo in postanete učinkovitejši delivec DPS.

Ne zamudite priložnosti, da pridobite Blood Surge Rune v World of Warcraft Classic Season of Discovery. Povečajte potencial svojega bojevnika in prevladujte na bojišču!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice