Novice

February 15, 2024

Odklepanje Forged Camo za Holger 556: premagovanje izzivov in izbira pravih priključkov

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Odklepanje camosov v igri Modern Warfare 3 je včasih lahko zahtevno potovanje. Postopek odklepanja Forged Camo za Holger 556, na primer, je lahko zmeden zaradi nejasnih razlag.

Odklepanje Forged Camo za Holger 556: premagovanje izzivov in izbira pravih priključkov

Uganka prilog

Eden od razlogov, zakaj je odklepanje Forged Camo za Holger 556 kot reševanje uganke, je ta, da je v igri več prilog, ki ustrezajo opisu potrebe po 25 ubijanjih s podcevjo brez vrtalnega naboja. Vendar se zdi, da ni nobenih posodobitev napredka, ko nabirate število ubijanj s Holgerjem 556. To je lahko frustrirajuće, saj je treba preizkusiti vse priloge v vašem arzenalu, da bi našli tiste, ki delujejo.

Kaj je polnitev brez vrtanja pod cevjo?

V MW3 se naboj brez vrtanja nanaša na neeksplozivne priključke. Vendar, če poskušate odkleniti kovano kamuflažo za Holger 556, se zdi, da zahteva 25 ubojev s podcevjo brez vrtalnega naboja ne deluje. Če želite dokončati ta izziv, boste morali uporabiti posebne priloge.

Kako odkleniti kovano kamuflažo za Holger 556

Če želite premagati to oviro in odkleniti Forged Camo za Holger 556, imate dve možnosti. Uporabite lahko metalec granat SPW 40MM HE ali podcevni nastavek za puško Corvus Masterkey. Pomembno je omeniti, da nastavek za šibrenico Corvus Masterkey morda ni najmočnejše orožje in se lahko zgodi, da vas bo močnejše orožje ustrelilo, ko se boste poskušali dovolj približati, da bi ga lahko uporabili. Poleg tega ima Corvus omejeno strelivo. Vendar pa je igranje v načinih Hardcore lahko koristno, saj bodo imeli sovražniki omejeno strelivo za svoje puške in manjšo količino zdravja, kar vam daje boljše možnosti za ubijanje pod cevjo s Corvusom ali metalcem granat SPW 40MM HE.

Izbira prave priloge

Ko sem začel napredovati skozi nalogo, sem sprva uporabil metalec granat, kasneje pa sem prešel na šibrenico Corvus Masterkey zaradi težav s strelivom v metalcu granat. Sprva sem mislil, da bom moral uporabiti priloge, ki niso eksplozivne, vendar se zdi, da obstaja napaka, ki igralcem preprečuje napredovanje, razen če uporabljajo dve zgoraj omenjeni prilogi. Nekateri igralci so poročali, da jim nastavek za puško ni deloval, tako da, če naletite na isto težavo, je priporočljivo, da se držite metalca granat.

Odklepanje camosov v Modern Warfare 3 je lahko zahtevna in včasih frustrirajoča izkušnja. Vendar pa lahko z upoštevanjem nasvetov in uporabo priporočenih priključkov premagate ovire in odklenete Forged Camo za Holger 556. Vso srečo!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice