Novice

February 16, 2024

Odkrijte dediščino Bloody Bones: vodnik po korakih

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Če želite odkriti legendarno zalogo safirjev, ki jih je za seboj pustil strašni pirat Bloody Bones, je tukaj vodnik po korakih, kako dokončati preiskavo Bloody Bones v Skull and Bones.

Odkrijte dediščino Bloody Bones: vodnik po korakih

Odklepanje preiskave

Če želite začeti preiskavo Bloody Bones, morate najprej doseči infamy rang Buccaneer v izdaji Skull and Bones Premium. Ta rang vam bo omogočil tudi dostop do drugih preiskav, kot sta The Ashen Corsair in Freemanov izgubljeni zaklad. Ko dosežete zahtevano stopnjo, se odpravite do poštnega nabiralnika v Saint-Anne in vzemite pismo z rdečim žigom, da začnete preiskavo Bloody Bones Legacy.

Napredovanje preiskave

Za razliko od običajnih pogodb v igri preiskava Bloody Bones ne daje neposrednih navodil, kam iti. Namesto tega se pomaknite do zavihka Preiskave v meniju znanja in preglejte različne ponujene namige. Ko preberete namige, se prikaže opomba, ki vas vodi, kako nadaljevati s preiskavo.

1. korak: Raziščite brodolom

Prvi korak v preiskavi je lociranje brodoloma v bližini naselja Hovohovo. Hitro potujte do Fort Louisa ali kraljevega grobišča in odplujte proti naselju. Na otočku zahodno od naselja boste našli razbitino ladje z belo-modrimi jadri. Sodelujte z brodolomcem, da zberete naslednji namig. Za ta korak ni treba na silo odpreti razbitine ali uporabiti lomilke, čeprav lahko s tem pridobite dodaten plen.

2. korak: Vkrcajte se na vojaško ladjo Compagnie

Če želite odkriti resnico o Bloody Bones, se morate vkrcati na vojaško ladjo Compagnie, ki patruljira blizu postojanke Fort Louis. Posebna ladja, ki jo iščete, se imenuje Le Paradis in je Compagnie Broadsider 4. stopnje. Le Paradis je mogoče najti med plovbo med Fort Louisom in južnim robom zemljevida. Vključite se v boj z ladjo in, kar je najpomembneje, vkrcajte se nanjo, da odkrijete naslednjo sled v preiskavi. Bodite previdni, saj to območje obiskujejo tudi vojaške ladje Rank 9 vzdolž trgovske poti Compagnie. Vnaprej preglejte območje, da ne bi opozorili ladij na visoki ravni.

3. korak: Poiščite grob Bloody Bones

Po vkrcanju na Le Paradis vam ne bo treba daleč, da bi napredovali do naslednjega koraka. Vaš cilj je poiskati grob Bloody Bonesa v postojanki Fort Louis. Stran za preiskavo ponuja skico groba, a če želite prihraniti čas, sledite tem navodilom: Sledite glavni cesti navzgor in poiščite majhno cesto na desni, kjer glavna cesta zavije levo znotraj utrdbe. Sledite tej poti in naleteli boste na grob Bloody Bones. Oranžni žarek bo pokazal točno lokacijo groba. Izkopljite zaklad na mestu in preglejte zadnji namig za uspešno dokončanje preiskave Bloody Bones Legacy.

Če sledite tem korakom, boste uspešno zaključili preiskavo Krvave kosti in odkrili skrivnosti te razvpite piratske dediščine. Vso srečo in naj bodo safirji tvoji!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice