Novice

November 15, 2023

Odkrijte nenehno spreminjajočo se trgovino Fortnite Item Shop: preobleke, križanci in še več!

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Trgovina s predmeti Fortnite je mesto, kjer lahko igralci najdejo široko paleto preoblek, nadomestkov in kozmetike. Ponuja novo in vznemirljivo vsebino, ki igralcem pomaga izstopati v igri. Z dnevnimi posodobitvami se trgovina z izdelki Fortnite nenehno spreminja, kar zagotavlja, da je vedno mogoče odkriti nekaj svežega.

Odkrijte nenehno spreminjajočo se trgovino Fortnite Item Shop: preobleke, križanci in še več!

Dostop do Fortnite Item Shop

Dostop do Fortnite Item Shop je preprost postopek. Po prijavi v igro sledite naslednjim korakom:

  1. Odprite Fortnite.
  2. Pomaknite se do zavihka »Trgovina z artikli« v zgornjem meniju.

Za nakup v trgovini z izdelki boste potrebovali V-bucks, valuto v igri. Čeprav obstajajo načini za zaslužek brezplačnih V-dolarjev, je za nekatere preobleke morda potreben nakup dodatnih V-dolarjev.

Trgovina s predmeti Fortnite OG

Posodobitev Fortnite OG je uvedla spremembe v igri, vključno z vrnitvijo starega zemljevida in orožja. Poleg tega so se klasične preobleke Fortnite OG vrnile v prenovljeno trgovino s predmeti. Trenutno ima trgovina s predmeti za Fortnite OG manjši izbor predmetov v primerjavi s standardno organizacijo. Vendar je ta oblika začasna in trgovina z artikli se bo sčasoma vrnila v običajno obliko.

Kaj je v trgovini z artikli?

Trgovina Fortnite Item Shop ponuja raznoliko vsebino, izbor pa se redno spreminja. Tukaj so glavni razdelki, ki jih lahko pričakujete:

  • Omarice/preobleke ikon Fortnite: Ta razdelek vsebuje kozmetiko, ki so jo izbrali igralci iz resničnega sveta, ali celo preobleke po meri.
  • Tematski čustva/preobleke: To so predmeti, združeni pod določeno temo.
  • Predstavljeno: Ta razdelek vključuje naključno vračilo ali nove predmete za trgovino s predmeti Fortnite.
  • Dnevno: artikli, ki so na voljo samo en dan.
  • Paketi: Paketi preoblek, ki lahko vključujejo ravni V-Bucks ali Battle Pass.
  • Crossoverji: Vsebina iz crossover dogodkov.

Čeprav se natančni izbori lahko razlikujejo, je trgovina z artikli logično združena, kar olajša iskanje tistega, kar iščete. Obstajajo tudi razdelki, posvečeni Fortnite Crew in Battle Pass.

Začetni paket

Vsaka nova sezona igre Fortnite predstavi nov kozmetični paket, ki ostane na voljo vso sezono. Ti začetni paketi so namenjeni igralcem, ki so novi na plačljivi strani igre Fortnite. Ponujajo ekskluzivno preobleko, spremne predmete in velikodušno količino V-Bucks. Začetni paket za sedanjo sezono naj bi vseboval Hackasaurja, kožo robotskega dinozavra. Pomembno je vedeti, da so začetni paketi na voljo samo za eno sezono.

Marvel

Večina preoblek Marvel se pogosto vrne v trgovino s predmeti Fortnite, kar ponuja veliko priložnosti Marvelovim navdušencem, da pridobijo svoje najljubše like. Vendar se preobleke Battle Pass in nekatere redke preobleke, kot je preobleka Black Widow, niso vrnile.

Anime Crossover

Fortnite je v igro vključeval križance animejev, pri čemer je prejšnja sezona vsebovala vsebino iz My Hero Academia. Trenutna sezona namiguje na možnost več križancev animejev s franšizami, kot so Chainsaw Man, Yu-Gi-Oh!, Spy x Family in Neon Genesis Evangelion so potencialni kandidati. Ta sodelovanja so običajno povezana s franšizami Jump zaradi Epicovega sporazuma s Shueisho.

Nova postavitev trgovine s predmeti Fortnite

Poročilo, ki je pricurljalo v javnost, nakazuje, da bo Fortnite v prihodnosti doživel veliko prenovo postavitve trgovine s predmeti. Epic Games trenutno preizkuša različne dizajne in pričakuje se, da bodo te spremembe izvedene, ko se začne 5. poglavje. Čeprav obstaja možnost, da preoblikovanje morda ne bo dokončano, je to vznemirljiva možnost za igralce.

Posodobitve trgovine artiklov

Trgovina s predmeti Fortnite prejema redne posodobitve, čeprav se vsi izdelki ne spreminjajo dnevno. Nekateri predmeti ostanejo na voljo teden ali celo dva z lastnimi neodvisnimi časovniki. Pomembno je, da spremljate trgovino s predmeti, če iščete določen predmet, saj se lahko celo redke kože, kot je Renegade Rider, vrnejo. Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami Fortnite za informacije o novih crossoverjih in preoblekah.

Zaključek

Trgovina s predmeti Fortnite je dinamična in nenehno spreminjajoča se tržnica, ki ponuja široko paleto preoblek, prehodov in kozmetike. Če sledite nekaj preprostim korakom, lahko igralci enostavno dostopajo do trgovine s predmeti in raziskujejo njene različne razdelke. Ne glede na to, ali ste ljubitelj Marvelovih, animejev ali klasičnih preoblek Fortnite OG, se za vsakogar najde nekaj. Spremljajte trgovino z izdelki za posodobitve in ne zamudite priložnosti, da zgrabite svoje najljubše izdelke!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice