Novice

February 14, 2024

Odkrijte skrivnosti Pokémon Scarlet and Violet DLC

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pokémon Scarlet and Violet DLC nam je predstavil Blueberry Academy v Unovi, kjer domuje BB Elite Four. Med temi elitnimi učenci so povezave s prejšnjimi liki in potencialna povezava z Legends: Arceus.

Odkrijte skrivnosti Pokémon Scarlet and Violet DLC

BB Elite Four

BB Elite Four na Akademiji Blueberry sestavljajo štirje novi DLC liki: Crispin, Amarys, Drayton in Lacey. Ti učenci so najmočnejši na akademiji, razen Kierana, aktualnega prvaka.

Povezave s prejšnjimi liki

Medtem ko so liki DLC novi v franšizi, so nekateri od njih povezani z liki iz prejšnjih iger. Na primer, Drayton je vnuk vodje Gym Gen V, Draydena, kar je razvidno iz njunih podobnih imen in skupne preference do Dragon Pokémonov.

Lacey pa ima dve povezavi, ki morda nista takoj očitni. Dialog v DLC-ju potrjuje, da je Lacey hči Claya, enega od vodij telovadnice Unova, in da imata oba Excadrill kot svojega asa Pokémona.

Povezava z Legendami: Arceus

Laceyina povezava s Clayem jo povezuje tudi z likom v Legends: Arceus po imenu Lian. Čeprav ni izrecno navedeno, podobnost med Clayom in Lian nakazuje možno daljno sorodstvo. Njune podobne frizure in klobuki ne morejo biti zgolj naključje. Ta povezava pomeni, da bi lahko bila Lian prednica tako Claya kot Lacey.

Če je to res, bi bila Lacey potomka klana Pearl, ki mu je pripadala Lian, ko je skrbela za plemenitega Kleavorja. Zanimivo je, da so bili Laceyin biserno roza jopica in lasje morda subtilen namig na njeno povezavo z Pearl Clan in Legends: Arceus.

Perrinova povezava

Perrin, še en lik iz Scarlet and Violet DLC, je prav tako povezan z Legends: Arceus. Perrin je zelo podoben Adamanu, vodji diamantnega klana. Njihova izrazita barva las in oči so si presenetljivo podobni, kot so poudarili igralci, ko je bil Perrin prvič razkrit v napovedniku za DLC.

Prihodnje povezave

Povezave med Lacey in Perrinom v Legends: Arceus kažejo, da bomo morda videli več likov s skrivnimi vezmi v igri, ko se bo franšiza še naprej širila. Bodite pozorni na prihodnje posodobitve in izdaje DLC!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice