Novice

February 15, 2024

Odkrijte Telok Penjarah: gusarsko zatočišče v lobanji in kosteh

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Telok Penjarah je osrednja lokacija v Skull and Bones, ki je polna trgovcev, misij in še več. Najdemo ga v severovzhodnem kotu zemljevida, globoko v Zahodni Indiji. Čeprav boste dosegli Telok Penjarah kot del glavne zgodbe, je priporočljivo, da to lokacijo poiščete prej, saj vsebuje ogromno uporabnih NPC-jev.

Odkrijte Telok Penjarah: gusarsko zatočišče v lobanji in kosteh

Iskanje Telok Penjarah

Če želite najti Telok Penjarah v Skull and Bones, morate prečkati veliko prostranstvo. Če potujete proti vzhodu iz smeri Sainte-Anne, je najbolje, da prerežete otoke Pemburu in Zamrud.

Pazite se nevarnosti

Preden se odpravite na Telok Penjarah, je pomembno vedeti, da je to območje na veliko višji ravni kot začetno območje Rdečih otokov. Priporočljivo je, da se izogibate kakršnim koli konfliktom z bližnjimi ladjami, razen če ste na osmi ali višji ravni. Poleg tega je med tema dvema lokacijama velik del odprtega oceana, ki je pogosto poln neviht in Rogue Waves, zato bodite pozorni.

Pripravite se na Potovanje

Pot v Telok Penjarah je nevarna, zato bodite pripravljeni na vse. Od naključnega vremena do prihajajočih sovražnih plovil je pomembno, da imate najboljšo opremo, ko se odpravite na to lokacijo.

Gusarsko zatočišče

Telok Penjarah je piratsko zatočišče, podobno Sainte-Anne. Vsebuje široko paleto trgovskih NPC-jev, od kovača do ladjedelca. Zelo priporočljivo je, da se pogovarjate s kovačem v Telok Penjarah, saj ne le začne s kratko verigo nalog, ampak lahko izdela tudi topove na veliko višji ravni.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice