Novice

February 15, 2024

Odpravljanje napake Immortal Empire Quest v zadnjem obdobju: hitre rešitve za vrnitev na pravo pot

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

V Last Epoch je večina nalog enostavnih in jih je mogoče dokončati brez težav. Vendar pa obstaja ena naloga, imenovana naloga Nesmrtnega imperija, ki ima napako, ki igralcem preprečuje, da bi jo dokončali. Na srečo obstaja več rešitev za odpravo te napake.

Odpravljanje napake Immortal Empire Quest v zadnjem obdobju: hitre rešitve za vrnitev na pravo pot

Srečanje s hroščem

Ko igralci naletijo na napako v nalogi Immortal Empire, se to običajno zgodi po pogovoru z Izobčenim Vidcem. Namesto boja se ne pojavi nič, kar povzroči, da igralci tavajo po območju in iščejo rešitev.

Odpravljanje napake

Obstajajo trije glavni načini za odpravo napake pri nalogi Immortal Empire v Last Epoch:

  1. Premaknite se na naslednje območje na zemljevidu, The Fallen Tower. Ob vstopu v to novo območje se bo naloga Nesmrtnega imperija samodejno zaključila.
  2. Vrnite se na območje prejšnjega šefa in se znova borite z njim. Nekateri igralci na temi Reddit so o tem poročali kot o delujočem popravku, ko so razpravljali o napredovanju skozi nalogo Immortal Empire.
  3. Če rešitve v igri ne delujejo, se poskusite znova prijaviti. Znano je, da ponovni zagon Last Epoch trikrat ali štirikrat odpravi napako pri nalogi Immortal Empire.

Dodatni premisleki

Omeniti velja, da so nekateri igralci to napako odpravili tako, da so se pridružili zabavam Last Epoch drugih. Vendar bi morale tri zgoraj omenjene rešitve zadostovati, da se vrnete na pravo pot. Poleg tega je pomembno, da preverite stanje strežnika igre, preden poskusite popraviti, saj lahko to vpliva tudi na druge elemente, ko strežniki Last Epoch ne delujejo. Če strežniki ne delujejo, boste morali počakati na Eleventh Hour Games, da jih ponovno vzpostavite.

Zaključek

Če naletite na napako pri nalogi Immortal Empire v Last Epoch, ne skrbite. Če sledite zgoraj opisanim korakom, lahko hitro rešite težavo in nadaljujete svojo pot v igri.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice